Na, most néztem, hogy időközben (az elmúlt 1-2 év során...:-) ) a caldera túladott az opendos-on, ígyhogy most valami limeo árulja min. 50 példánytól kezdve... kár érte, nekem kifejezetten tetszett a dolog, még ma is van egy drdos-os partícióm. Szóval utánanéztem és innen lehet letölteni az opendos 7.03-t, próbálkozz!
A net.exe csak win9x és NT alatt létezik (lehet, hogy volt már a wfw3.11-ben, valamint bizonyára van a w2k-ban is, de ezekkel még nem volt dolgom), tehát dos 6.22 és ez alatt nincs. Ha megoldás kell ott a Caldera DR DOS, ami az IBM DOS késői utódja, és van benne multitask, meg hálózati támogatás is. Letölthető a Caldera-tól, a net.exe-t meg felejtsd el, ahhoz kell egy működő win9x, működő hálózattal!
Arra lennek kivancsi, hogy hogyan erjek el halozati megosztasokat DOSbol, ha a rendszer meg tok szuz, es floppyrol huzom be? Regen volt valami csomagom, ami feltelepitette a net.exe-t dos ala, es mukodott is, de most sehol sem talaltam meg. Ha valaki elkuldene nekem, azt megkoszonnem.