Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Dobcsi Creative Commons License 2003.01.31 0 0 7
Még senki nem kapott az országban annyi pontot hogy elvegyék a jogsiját.

A rekordtartó is 4 vagy 5 ponttal vezeti a listát.

Ezt kb fél éve hallottam, de akkor igaz volt, hogy azóta bekeményítettek-e, azt nem tudom.

logoutx Creative Commons License 2003.01.31 0 0 6
Egy elsüjjedt téma, de szerintem van benne valami.
Másnak mi erről a véleménye?
Előzmény: cs_geza (-)
MathiasR Creative Commons License 2000.12.18 0 0 5
Minek megújítani a jogsit ? Leadni jó az orvosi nélkül is, legföljebb aszongya, hogy elhagyta a szemüvegét, és anélkül meg nem látja, hogy meddig érvényes ........(o: Max kicsit több a bírság, de a lényeg, hogy a tied marad !
(o:
MathiasR
Előzmény: VMax (2)
fastcar Creative Commons License 2000.12.16 0 0 4
Pedig még nem is látta a visegrádi parkolóban készült felvételeket :)))
Előzmény: fastcar (3)
fastcar Creative Commons License 2000.12.15 0 0 3
VAn még aki félt Téged! :)))
Előzmény: VMax (2)
VMax Creative Commons License 2000.12.15 0 0 2
usertől függően az átírási kölség többszörösét is megtakaríthatod ilyen módón :)))

Én épp a napokban győzködtem a nagypapát, hogy ugyanmár újítsa meg a jogsiját, de sajnos miután vázoltam neki, hogy miért is lenne ez jó, néhany nap gondolkodás után nemet modott. :(((

cs_geza Creative Commons License 2000.12.15 0 0 1
Ebben csak annyi le7 a gubanc, hogy ha a draga nagyika (eljen egeszsegben boldogsagban minel tovabb) egyszer meghal, utana oroklik az autot az orokosok...1xi atirasi koltseg....
Előzmény: I. Blasius (0)
I. Blasius Creative Commons License 2000.12.15 0 0 0
Ez igaz! Érdemes az autókat 80 éves nagyik nevére íratni, és a kötelező biztosítást is az ő nevükre megkötni, és az autóhasználat tiszta haszon lesz, olcsó biztosítás, nulla büntetőpont.

Előzmény: cs_geza (-)
cs_geza Creative Commons License 2000.12.14 0 0 topiknyitó
TFH az auto olyan ember neven van, akinek nincs jogsija. Nem is akar jogsit. Azt nyilatkozza, hogy o vezetett. Megbuntetik sok-sok penzre pl. gyorshajtasert, cserbenhagyasert, ittas vezetesert. Es kie lesz a sok-sok buntetopont? :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!