Minek megújítani a jogsit ? Leadni jó az orvosi nélkül is, legföljebb aszongya, hogy elhagyta a szemüvegét, és anélkül meg nem látja, hogy meddig érvényes ........(o: Max kicsit több a bírság, de a lényeg, hogy a tied marad !
(o:
MathiasR
usertől függően az átírási kölség többszörösét is megtakaríthatod ilyen módón :)))
Én épp a napokban győzködtem a nagypapát, hogy ugyanmár újítsa meg a jogsiját, de sajnos miután vázoltam neki, hogy miért is lenne ez jó, néhany nap gondolkodás után nemet modott. :(((
Ebben csak annyi le7 a gubanc, hogy ha a draga nagyika (eljen egeszsegben boldogsagban minel tovabb) egyszer meghal, utana oroklik az autot az orokosok...1xi atirasi koltseg....
Ez igaz! Érdemes az autókat 80 éves nagyik nevére íratni, és a kötelező biztosítást is az ő nevükre megkötni, és az autóhasználat tiszta haszon lesz, olcsó biztosítás, nulla büntetőpont.
TFH az auto olyan ember neven van, akinek nincs jogsija. Nem is akar jogsit. Azt nyilatkozza, hogy o vezetett. Megbuntetik sok-sok penzre pl. gyorshajtasert, cserbenhagyasert, ittas vezetesert. Es kie lesz a sok-sok buntetopont? :)