[ZDNet] Áldokumentumfilmet forgatnak a Blair Witch Project készítői Bill Gates meggyilkolásáról. A GMD Studios és a Haxan Films által forgatott MacArthur Park című filmet jövőre mutatják be. A sztori szerint Bill Gatest 1999 decemberében egy Los Angeles-i jótékonysági esten ölte meg két lövéssel a magányos merénylő, akit a rendőrök később menekülés közben lőttek le. A készülő film körüli hírverést a Blair Witch Projecthez hasonlóan weboldal segíti majd, melyen a merénylő lehetséges indítékait sorolják fel.
-----
El sem tudjátok képzelni, milyen arcot vágtam, amikor elolvastam azt a hírt, miszerint Bill Gatest meggyilkolták. A cikkben még akkor egy szó sem volt arról, hogy ez csak álhír. Hogy miket el lehet hitetni az emberekkel... Pl. az van a cikkben, hogy 1999-ben "ölték" meg. Az nem is jutott eszembe, hogy Sydneyben ott volt, láthattuk a TVben-ergo a hír kacsa... Mi a véleményetek? Jobb lenne, ha igaz lene a hír, vagy nem? Bill Gates imádók és gyűlölők ide!!!
Jogos kérdés, lehet, hogy ő is péküzemet fog nyitni a börtönben, mint (asszem) Brazíliában. Majd egy idő után ő lesz a pizzafutár (azt is készítenek a brazilok) és mindegyik körnél kirabol 1-2 OTP-t.
amúgy, hogy ne legyek má' annyira offtopic: milyen népekről gondoltad, hogy kéne beszélgetni?
politikus, sztár egyéb??? dobj fel valakit/mit, hátha ráharapnak - sajnos innentől kezdve engem nélkülöznöd kell: abszolút mértékben hiányzom az ilyen és ehhez hasonló témákat feldolgozó műsorok nézőközönségének a soraiból :)))
Arra gondoltam, hogy lehetne egy olyan topikot nyitni, ahol a Tasztaltársak beszélnék meg a nap híreit a Heti Heteshez hasonlóan. Szóval akkor itt van a topik, lehet beszélgetni. Mai első vendégünk: a 0-ázó!