Tudod mit Gofry, regisztrálnék mégis, de csak mert te vezeted. Sőt a következő anonim gyilkolászási topicindítás jogát fent is tartanám, van egy ötletem... :)
Egyébként az az érdekes, hogy még most, a játék végén sem fedik fel az emberek az álnicküket..:)
Egyébként Laci, megnyugtathatlak: szerintem álnickestül is a megszokott arcokkal játszottál együtt..:) Nem hiszem, hogy meglepetésként ér, ha elárulom, hogy én is részt vettem a pancsolásban..:)
Nem tudom, nekem igy kivülröl tetszik.
És érdekes, hogy a szavazások eléggé függetlennek tüntek attól, hogy ismert vagy nem a nick mögötti személy.
Míg ha tudjuk, ki kicsoda, vannak sztereotípiák, ugye :))
/hogy ne csak magamra gondoljak, pl Cave heveny Macs-lincselhetnéke :)/
Szóval álneves buli. Kár. Azért ha lesz egy hagyományörző is egyszer, akkor pls szóljatok. Már csak a társaság kedvéért. Az a gondom az álnevessel, hogy nem élvezhetem az ismerősök társalgását. Olyan ez, mintha a következő bulin mindenkinek rugby szerelésben, és állarcban kéne jönnie. Egy-két alkalom mulatságos, de utána elveszti a bensőségességét.
Figyi Laci, ez több esélyt ad az mind az újaknak mind a régieknek! Javíts ki ha tévednék, de már előfordult, hogy csak azért nem lincseltél ki valakit, mert az előző két játékban mindig az elején kiesett.
Sőt volt akinek a hozzászólásaiból kiszűrted, hogy zavart, azaz biztos szerepe van.
Aki késztetést érez, az IRCn, chaten, vagy levélben ugyis felveszi a kapcsolatot a többiekkel, mint ahogy most is történt.
(I)
Valóban tart egy darabig 10-15 nicket regisztrálni és történetbe foglalni.
Viszont megérte, és nagyszerü, hogy ez a füszer (default-álnick) még ízletesebbé teszi a játákot (ha már úgyis annyira konyhacentrikus minden játék - képletesen értve :-)))… )
Csatlakozom továbbá a fekvöt ám a sz… roppant szellemes megjelenítésének dicséretéhez !!! :-)))))
Ami nagyon érdekelne, hogy megfigyeltétek-e, hogy a nem az annyira determináló, hogy az igazi átüt az álnicken is még akkor is ha a szerep más, mint a biológiai adottság?
Végigolvasva az egészet, mint egy könyvet egy extra szmájli Kabinos szerepalakításához:
:-)))))))))))))))))))
Meg mégegy a mesteri illusztrátoroknak is:
:-)))))))))))))))))))
Maga a rejtőzködés, ha nagyon akarom! :)
Még nem találkoztunk élőben, de ha gondolod bemutatkozhatom még pár néven.
Na jó, súgok: Figyeld meg a nagyi aláírását. Kisértetiesen hasonlít valakijére... :)
Nem javaslom :)
A kivalasztott profil után elöbb a jv hagyja jóvá a jelentkezönek mail-ben, és csak aztán regisztráljon nick-et :)
különben lesz 5 titkárnéni meg 5 törtetö :))
Így is lesz. hamarosan megadom a keretsztorit és a választható karakterek hozzávetőleges nevét, ezután mindenki regisztrálja magának a kiválasztott típust felismerhető módon, majd eljuttatja nekem a szükséges paramétereket. Jelentkezni előzetesen lehet, a játék hétfőtől indul..:)
Tulajdonképpen én úgy gondoltam, hogy a jv megad egy karaktert, esetleg egy "közelítő" nevet is, csak nem ő kreál 10 álnicket, hanem mindenki egyet magának. Ez a gyakorlatban most is így ment:-)
Még egy előnye jutott eszembe az álnickes játéknak: sokkal könnyebb egy játékos hozzászólásaira visszakeresni, mint amikor a máshol is használt nickekkel játszunk.