Keresés

Részletes keresés

Kukurgán Creative Commons License 2001.01.09 0 0 40
organick csak beköszön egy-egy topicba. Nem akar semmit mondani, de legalább nem megy el szó nélkül. Nekem teccik az ilyesmi.
Egyébként most néztem, az emberi jogokról decemberben volt egy topic, 17 hozzászólást ért meg, a politikai topicban cigánykérdéssel összekötve 111 hozzászólást kapott ugyanez a téma.
Ezért még van remény, hogy összejön ujra egy kis vita. Üdv: Kukurgán
Előzmény: tracy (39)
tracy Creative Commons License 2001.01.07 0 0 39
Esetleg egy kicsit bővebben kifejtenéd, léci.
Előzmény: organick (38)
organick Creative Commons License 2001.01.07 0 0 38
vazzeg má hogy ne fájna, hogy mindenki egy nagy barom? a f*szom ki van a sok tapló értelmiségivel, aki folyton okoskodik.
Kukurgán Creative Commons License 2001.01.07 0 0 37
Én elpusztulnék, ha az utcán kellene élnem, aludnom. Ezért én azt mondom, hogy igen, meg kellene oldani azt, hogy mindenkinek legyen lakása! Szerintem az a társadalom még nem felnőtt társadalom, amelyik ezzel a kérdéssel komolyan nem foglalkozik.
Az az érzésem, hogy politikusaink is gondolják, csak ezt elteszik a tudatalattiba!
tracy Creative Commons License 2001.01.04 0 0 36
A lakhatáshoz való jog tényleg nem alapjog itt nálunk, kivéve persze, ha valaki életveszélyben lenne, például megfagyáshoz közel. De ez is csak elv, mert azért sajnos minden télen jópár ember fagy meg...

Megfogadom a tanácsod: szerintetek jó ez így, vagy az államnak garantálnia kellene mindenkinek egy lakóhelyet?

Előzmény: Kukurgán (35)
Kukurgán Creative Commons License 2001.01.04 0 0 35
Hát ezen a területen (is) eléggé hiányosak az
ismereteim. Lehet, hogy nem csak én vagyok igy ezzel. Talán, ha egy konkrét emberi jogot - vagy néhányat - dobnál teritékre, megindulna az érdeklődés. Pl. jómultkor a lakhatásról való jog volt a téma a hirekben... mintha ilyen nálunk nem lenne. De ebben sem vagyok biztos.
Előzmény: tracy (34)
tracy Creative Commons License 2001.01.02 0 0 34
Arra vonatkozik, vannak olyanok, akik fontos és jó dolognak tartják az emberi jogokat, és vannak, akik meg nincsenek ilyen jó véleménnyel róluk. Ez utóbbiak hozzállását akartam kifejezni a "fáj neki" kifejezéssel...
Előzmény: Kukurgán (33)
Kukurgán Creative Commons License 2001.01.02 0 0 33
Kedves tracy! Most elárulom Neked, hogy én nem értem ezt a kérdést! Vagyishogy: mi az, hogy fájnak az emberi jogok? Nem is sejtem mire gondoltál? Irj egy példát, légyszives!
Előzmény: tracy (32)
tracy Creative Commons License 2000.12.23 0 0 32
Na, ma fájnak valakinek az emberi jogok?
tracy Creative Commons License 2000.12.23 0 0 31
Úgy tűnik, ma emberi jog mentes nap volt...
tracy Creative Commons License 2000.12.22 0 0 30
Na, vannak ma panaszok?
tracy Creative Commons License 2000.12.22 0 0 29
Hát, mondjuk a helyváltoztatás szerintem pont szerepel az ilyen listákon...A levegővétel meg egészen jól passzol az élethez való jogba, az alvás meg végülis a pihenéshez való jog. Tulajdonképpen ezek benne vannak. Úgyhogy jó éjszakát!
Előzmény: morticia addams (28)
morticia addams Creative Commons License 2000.12.22 0 0 28
Hat igen. De egyelore nem jonnek...

Viszont jol le lehetne egyszerusiteni ezeket a jogokat ilyenmodon: Helyvaltoztatas, levegovetel, megfelelo homerseklet ,stb... es eleg sokmindent le lehetne beloluk vezetni...

ha esetleg nem jonnek vissza, joejt, eppen az elettani funkcioim rendes takarekra tevesehez valo jogomat gyakorlom...

Előzmény: tracy (27)
tracy Creative Commons License 2000.12.22 0 0 27
Én egyetértek Veled, azzal, hogy inkább csak természetesnek kellene lenniük, de nem feltétlenül azok.
Ez a gondolkodásmód elvileg természetes kéne, hogy legyen a legtöbb embernél, de nekem az a benyomásom, hogy nem az. Viszont nem tudom, hogy miért.

Igazából az lenne a jó, ha idetévedne valaki aki nem így gondolkodik az emberi jogokról, és elmondaná, hogy miért nem.

Előzmény: morticia addams (22)
morticia addams Creative Commons License 2000.12.22 0 0 26
"Bár jóindulatúnak számítana megmondani, hogy hova mész..."

ezt hogy erted?

Előzmény: tracy (25)
tracy Creative Commons License 2000.12.22 0 0 25
Természetesen a helyváltoztatáshoz is alapvető emberi joga fűződik mindenkinek...Bár jóindulatúnak számítana megmondani, hogy hova mész... Persze jogod van eltitkolni is:) (Bár azért talán kideríthető:)

Viszont így most végre tér nyílik mások számára is, hogy kifejtsék álláspontjukat az emberi jogokról...

Kukurgán Creative Commons License 2000.12.22 0 0 24
Kedves Tracy! Most vettem észre, hogy összekevertem a topicokat. Átmegyek a másikba!
Végre akadt egy igazi hozzászóló. Nem rossz amit mond!
Előzmény: tracy (23)
tracy Creative Commons License 2000.12.22 0 0 23
Nem, én száz százalék, hogy nem vagyok átlagnő:)
Előzmény: Kukurgán (21)
morticia addams Creative Commons License 2000.12.22 0 0 22
a kolto azt akarta kifejezni az idezett sorban hogy az emberi jogok olyan termeszetesek, mint a lelelegzetvetel.

magyaran: igen, tudom, hogy van akinek problemat okoznak, de nekem nem.
ha meg tovabb akarnam forgatni es a hasonlattal elni, azt mondanam, akinek faj az ilyesmi, az fulladjon meg.
De persze elegedetlenkedni is emberi jog...

Reszemrol tolerancia, egeszen addig a hatarig, ahol mar mas(ok) jogait sertenek meg.

Előzmény: tracy (18)
Kukurgán Creative Commons License 2000.12.22 0 0 21
Hát a szabad párválasztás! Nem Te mondtad?
Remélem Te átlagnő vagy !
Előzmény: tracy (20)
tracy Creative Commons License 2000.12.22 0 0 20
Hmmm, meglepő ajánlat, de mennyiben kapcsolódik az emberi jogokhoz?
Előzmény: Kukurgán (19)
Kukurgán Creative Commons License 2000.12.22 0 0 19
Egyre gondoltunk! Akkor megpróbáljuk mi ketten ? @:)
Előzmény: tracy (14)
tracy Creative Commons License 2000.12.22 0 0 18
A levegővétel tényleg nem fáj senkinek (kivéve egyes nagyon beteg embereket), de az emberi jogok ennél azért több problémát szoktak okozni...
Előzmény: morticia addams (17)
morticia addams Creative Commons License 2000.12.22 0 0 17
Ha levegot veszek, az se faj.
tracy Creative Commons License 2000.12.22 0 0 16
Egy kicsit bővebben?
Előzmény: KisHercegnő (15)
KisHercegnő Creative Commons License 2000.12.22 0 0 15
inkább a hülyeség szokott fájni (a sajátom is). az emberi jogok kérdése már következmény. :-)
tracy Creative Commons License 2000.12.22 0 0 14
Miért nem gyakorlod akkor a szabad párválasztáshoz való jogodat?
Előzmény: Kukurgán (13)
Kukurgán Creative Commons License 2000.12.22 0 0 13
Komolyra forditva szót, valóban fájnak bizonyos emberi jogok! Én gyakoroltam a nősüléshez való jogomat. Hát ez egy furva kájós jog!
tracy Creative Commons License 2000.12.22 0 0 12
Most nagyvonalúan eltekintek a bocsánatkérésüktől, az egymilliót viszont kérem.
Előzmény: Kukurgán (11)
Kukurgán Creative Commons License 2000.12.21 0 0 11
Tudod, hogy a Penny marketben macskaeledelt árulnak Tracy elnevezéssel?
Szerintem ezzel megsértették az emberi méltóságodat! Ha akarod holnap beirok a panaszkönyvbe, vagy az üzletvezetőt bevarázsolom a dobozba!
Sőt, ha Te hölgy vagy, hát meg is etetem a macskámmal, ha nem kér Tőled bocsánatot, és nem tesz le minimum 1 milliot engesztelésül!
Előzmény: tracy (10)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!