Itt a fórumokon vannak ugye illemszabályok. Általában a netikett érvényes ide is, ám van egyfajta sajátos index-etikett, amit most nem is igazán tudnék neked definiálni számodra, de ha egy ideje itt vagy, akkor átérzed a sajátos hangulatát ennek az egésznek.
Namost amiért ezt írom:
Ne köszönd meg ha válaszolnak, ez szinte természetes, de nem úgy természetes, hogy te joggal elvárhatod, hogy minden egyes hozzászólásodra reagáljanak, hanem azt, hogy szinte biztos, hogy valaki reagál egy-egy hozzászólásodra, ám akkor sem kell megsértődni, ha egy-egy véleménynyilvánításod úgymond lereagálatlanul marad. Hidd el azt is elolvasták jópáran :o)))
Kis
Tehát ne köszönd meg, hogy válaszoltam, de azért szívesen :o)))
Régen sem tulajdonítottam neki jelleget, és ma sem. A különbség, hogy rége képes voltam olyan dolgokat is csinálni, aminek nem tulajdonítottam jelleget, ma már nem tudok. Öregszem :o)))
Hogyhogy honnan "tudja" az index? Az index-et egyáltalán "nem érdekli", hogy egy témához történő első hozzászólás érdembeli, vagy "csupán" nullázás. Egyszerűen úgy lett beállítva, hogy a topicnyitó a "0" sorszámot kapja, és az első hozzászólás (tehát ami a topicnyitó után van) az is "0" sorszámot kap. Nem volt ez mindig így, régebben a nullásozó hozzászólása az 1-es sorszámot kapta.
ugyanmar! tok felesleges most nem tulajdonitani jelentoseget a 0-zasnak es regen igen...regen is baromsag volt, most is az.... ez persze a szorakoztatoipari jelleget nem befolyasolja :)
Itt nem arról van szó, hogy én mindenkit lebeszélek a nullázásról, hanem pont arról, hogy én nem látom már értelmét ennek az egésznek (réggebben magam is nulláztam, bár sportot soha sem űztem belőle, sőt ma is megtenném, ha egy ingen kedves, régi ismerős új topicját nullázhatnám le, mondjuk tiszteletem kinyilvánítása céljából). Sokan vannak, akik hódolnak eme mutatványnak, amint azt zsosz alattam meg is említette szerinte "igen szórakoztató" dologról van szó.
Tehát, amit a nullázásról írtam, nem elrettentő célzatból írtam, hanem mintegy szubjektív válasz a kérdésedre, amit a topicnyitóban feltettél.
Köszi a bíztatást, akkor nem nullázunk... :-)))Viszont lenne egy hülye ötletem ezzel kapcsolatban, ha nem találok hozzá megfelelő topicot, megcsináljuk... (Ezt már legalább ismerem :-))))
Akkor most tűzök az "ÚJONCOK"-hoz...
Mégegyszer köszi Mindenek!
A nullázás ma már erkorcsosult egy "ki a gyorsabb "-játékká. Bár fenttartom a lehetőségét, hogy ez egy igen jó játék, csak én nem értem a lényegét.
Egykoron az volt a lényege, hogy ha olyan téma vetődött fel a topicnyitóban, ami nem tartott nagy érdeklődésre számot, továbbá régóta senki nem szólt hozzá, akkor az arravetődő lenullázta a toicot, mintegy minősítve ezzel. S általában törekedett a nullázó humoros hangvételre megjegyzésre.
Ma azonban annyira nagy a harc a nullákért, hogy nincs idő poénokra egyszerűen bevág az ember egy nagy 0-át és örül, hogy milyen ügyes volt. Tavaly ez odáig fajult, hogy valaki kitalálta, hogy rendezzenek nullázó versenyt, s aki több topicot tud nullázni, az nyer. Ekkor a mégokosabbak kitalálták, hogy másodnicken topicokat nyitogatnak (lehetőleg éjjel, amikor a kutya se látja) és eredeti nickükkel jól le is nullázták, aztán hagyták sűlyedni. Namost rengeteg ilyen áltopic van a fenéken, kár, hogy foglalják a helyet.
Egyszómintszáz!
A nullázás már funkciótvesztett sé még csak nem is szórakoztató.
A törzstagokkal rendelkező topikok általában örömmel fogadják az újakat, mivel már unják egymást rendesen (meg jobban ismerik egymást, mint magukat így nem igazán tudnak újat mondani egymsának, s különbenis egy új tag felpezsdíti a topicéletet... :o))))))))))
Ne vegyél fel 10-nél több topikot a kedvencek közé, mert úgysem írsz bele.
Bátran mondd el a véleményed, de ha nem a témához kapcsolódik, akkor inkább tartsd magadban, vagy keress olyan topikot, ahova beleírhatod, vagy nyiss egyet.
A nullázás szerintem hülye játék gyerekeknek, már régen nem az a funkciója, mint amiért kitalálták. S az igen szellemes nullázások is kezdenek kiveszni. És hogy hogyan csináld? Szvsz sehogy :o)
Már régóta passzív résztvevője vagyok a fórumoknak, most regisztráltattam magam. Viszont lenne pár kérdésem, ami esetleg megkönnyítheti a "működésem", tovább esetleges konfliktusokat megelőzhet.
Hogyan szóljak hozzá??? Hogy fodagadják a törzsközönséggel rendelkező topic-ok az újoncokat?
Mi az a nullázás??? Hogyan kell ezt csinálni?
Szerintem sok kezdő számára hasznos infok lehetnének ezek, mivel az üdvözlőlevél és a FAQ nem túl bőbeszédű...