Keresés

Részletes keresés

frett Creative Commons License 2000.12.11 0 0 48
Ha egy kicsit is foglalkoztál az akkori közélettel, tudnád, hogy a fidesz sosem képviselt olyan aberrált irányvonalat, mit a mancs. Pont azért rúgták ki őket, mert elhülyültek.
De lehet, hog yakkor még más érdekelt :-))
Előzmény: moga (21)
aggályos Creative Commons License 2000.12.11 0 0 47
aggályos a szerkesztőség skizoid állapota:
ellenzéki hangnemben szapulják az ellenzéket - kimondatlanul e szót: az az érzésed miközben nézed, hogy MSZP kormány van,

miközben a hét válogatott, gusztustalan kormánypárti agitpropbrigád

A Belénessy ezért pattant le ?

zöld agyar Creative Commons License 2000.12.11 0 0 46
Hát nyomtasson a Miép! Lehet kapni papírt az országban.
Előzmény: armagnac (44)
MGperY Creative Commons License 2000.12.10 0 0 45
lower("ELOLVASTAD A TOPIK CIMÉT ?")
Előzmény: cogito (32)
armagnac Creative Commons License 2000.12.10 0 0 44
Ebben az országban? Teljesen természetes.
Ahol egy 3%-os támogatottságú SZDSZ-szel szimpatizál az újságírók 60%-a (forrás: Vásárhelyi), ott semmin nem szabad meglepődni:))
Továbbá ahol a médiatörvénnyel ellentétesen kapnak működési engedélyt a televíziók (RTL Klub), ahol fél évre visszamenőleg titokban meg lehet vásárolni 2 országos napilapot (MH, Mai Nap), ott nem érdemes ilyen csip-csup dolgokon meglepődni:)))))
Mellesleg a MIÉP-nek napilapja sincs, marhára nyomulnak a médiában.
Előzmény: araben (27)
Lieber Kati ura Creative Commons License 2000.12.10 0 0 43
Hogy te milyen trágár lettél!
Előzmény: Kettes számú törzsvendég (41)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2000.12.10 0 0 41
Évek óta ma először néztem bele a Hétbe. Az a kis rohamfideszes csávó nagyon tudja a frankót. Főleg az tetszett, ahogy a "felemásra sikeredett" egészségügyi sztrájk kapcsán melegen ajánlgatta a szervezett egészségügyi dolgozóknak, hogy válasszanak más vezetőt a "támadható" Cser Ágnes helyett.

"- Vancsik mondjon le, mert a fia bűncselekménye miatt zsarolható.
- Na de hát ki akarná zsarolni?
- Hát mi."

Yossarian (nem az "igazi", hanem az igazi) azt javasolta Korn ezredesnek, amikor az felszólította, hogy menjen inkább Oroszországba bajt keverni, ha nem tetszik neki, amit Korn ezredes és haverjai művelnek, hogy menjen inkább Korn ezredes Oroszországba, ha nem tetszik neki, ahogy Yossarian a bajt keveri.

Ha én szervezett egészségügyi dolgozó lennék, akkor azt viszonjavasolnám a kis rohamfideszesnek, hogy dugja fel a seggébe a mikrofonját, ha nem tetszik neki, ahogy Cser Ágnes a bajt keveri.

figyelő Creative Commons License 2000.12.10 0 0 40
Valaki itt osztódással szaporodik - unoka is ennek eredménye...
Előzmény: araben (31)
figyelő Creative Commons License 2000.12.10 0 0 39
Az igazi lumpenproletárokban van becsület..! Nem szabad őket ilyen megalázó párhuzamban emlegetni...
Előzmény: araben (23)
wizes Creative Commons License 2000.12.09 0 0 37
Gorilla!
Néha disztingválj!
Nehéz?
333,5 Megadip!
w.
Előzmény: Unoka (30)
wizes Creative Commons License 2000.12.09 0 0 36
Hát ez BigBomba!
Amindenit de Big!
w.
Előzmény: big-lesz (25)
AmBesten Creative Commons License 2000.12.09 0 0 35
Cogito,
ne feledkezz el kérlek az úriemberségedről. :-) Ezt nem lehet "felfüggeszteni"! Szóval: mások jövedelmi viszonyait egy úriember nem firtatja, pláne nem tesz sanda célzásokat. A jó modor tiltja az ilyesmit.
araben Creative Commons License 2000.12.09 0 0 34
Na ez jellemző Rátok meg a MN hivatásos hazudozóira,alaptalanul sanda célozgatásokat tenni másnak olyan jövedelmi viszonyaira,amihez az ég világon semmi közötök
zesi Creative Commons License 2000.12.09 0 0 33
Kedves Unoka!
Szólj a nagypapinak, már késő van,tegyen le alukálni,fáradt vagy és nincs meg a fonalkád!
cogito Creative Commons License 2000.12.09 0 0 32
Engem jobban izgat, hogy miből telik Volvora egy indexes firkásznak? Lepénzelték?
araben Creative Commons License 2000.12.09 0 0 31
Elvtársad a nénikéd,egyébként a beszólásaid alapján egyértelmű számomra,hogy debil vagy
big-lesz Creative Commons License 2000.12.09 0 0 29

:O))), bár ez inkább tragikus!
Előzmény: AmBesten (28)
AmBesten Creative Commons License 2000.12.09 0 0 28
Nem, nem tudja. :-)))

Contra,
Az úriemberségért bizony meg kell dolgozni! EZT sem adják ingyen! Légy erős, Neked - már megbocsáss a nyíltságomért - még dolgoznod kell ezért a titulusért.

Előzmény: big-lesz (25)
araben Creative Commons License 2000.12.09 0 0 27
Unoka,
Tudom ,hogy nem szereted,ha komolyan ír valaki,de mégis szerinted normális dolog,hogy egy demokráciában a közszolgálati adó a hét fő politikai műsorában egyetlen párt ,ráadásul a legkisebb parlamenti párt nézetei és elfogultságai szerint szerkessze a műsorát?
Előzmény: araben (23)
zesi Creative Commons License 2000.12.09 0 0 26
Contra!
Tudod a mondást! Ilyen úriemberek már loptak is
tőlünk!!!!
Előzmény: contra (10)
big-lesz Creative Commons License 2000.12.09 0 0 25
Kedves contra!
Csak egy mondatodat elemezném:
"Mi meg keresztény magyar úriemberek vagyunk."
mi: személyes névmás, többes szám, 1. személy
meg: kötőszó,(ellentét kifejezésére)= pedig
keresztény:..II.főnév,keresztény személy, ~i melléknév, Ami megfelel a kereszténység erkölcsi tanításainak.
magyar:I. mn, Tömegében Mo.-on élő, finnugor nyelvű (nép), ill. ehhez vagy Mo.-hoz tartozó, vele kapcsolatos, rá jellemző.
úriemberek:fn, Az úri társadalomhoz tartozó férfi.
(úri: mn Az urak erkölcsi normáinak megfelelő.
enber:..4.Kellő értelmi, erkölcsi színvonalon álló személy.)
vagyunk: létige t.sz., 1.sz.
(Magyar Értelmező Kéziszótár Akadémia Kiadó, 1992)
Ugye néha tudod, miről beszélsz! :O)
üdvözlettel
big
araben Creative Commons License 2000.12.09 0 0 23
Contra,
A stílusod alapján Te inkább lumpenproletárnak tűnsz, nem pedig magyar úriembernek!
AmBesten Creative Commons License 2000.12.09 0 0 22
Régen rossz, ha egy szakma tagjai önmagukkal foglalkoznak, ahelyett, hogy a munkájukat végeznék.

Különben pedig a bírálat csak akkor fáj, ha a megbírált érez benne igazságtartalmat. Ha totális hülyeség, akkor egy válrándítással elintézi.

A Hét szerkesztőségét pedig a tiltakozás/bírálat stb. valódi közösségé formálja. Akár még hálásak is lehetnek.

moga Creative Commons License 2000.12.09 0 0 21
Jut is eszembe, a Mancs ujkorában nem a Fidesz félhivatalos lapja volt?!
Az tudom, hogy a Fidesz vett egy jobbkanyart, de mi van akkor, ha a Mancs tükrözi még most is az ösfideszes gondolatokat.
Akkor már megértem, hogy miért is gyülöli a mai Fidesz annyira, a Mancs-ot.
Azért nem kellemes szembenézniük a tízévvel ezelőtti öszinte magukkal. (Találkozás egy fiatalemberrel ...)

moga

geszthi Creative Commons License 2000.12.09 0 0 20
Ez is :-)))
Előzmény: Törölt nick (18)
geszthi Creative Commons License 2000.12.09 0 0 19
talalt, sullyedt :-)
Előzmény: cleantone (12)
Szilvió Creative Commons License 2000.12.09 0 0 17
Miért,nézi valaki egyátalán a Hetet????:-)))))))Kivéve persze az "igaz,keresztény magyar úriembereket....
naiv Creative Commons License 2000.12.09 0 0 15
Teljes egyetértésem.
Előzmény: Rsüni (13)
wizes Creative Commons License 2000.12.09 0 0 14
Hogy Ki vagy mi mibe piszkít bele, legyen sajátügy!
Degenerált fószereknek nem a "közszolgálati TV"-ben a helyük!
VAU mellé egy MTV17Ú-t?
Legalább napközben /meg iccaka / békén hagynak!
Ha hagynak.
Visszaszoktam BBC-re.

Előzmény: Rsüni (13)
Rsüni Creative Commons License 2000.12.09 0 0 13
pvcpadló engem egyáltalán nem érdekel, hogy hova írkálsz, de azt 2lem, hogy jobboldali lapokban ilyen kirekesztő nézetekkel sokáig alkalmazásban lehetnél.
A témához. Én igazán nem értem, hogy mi a baj az A Héttel mindenki arról panaszkodik, hogy mennyire eldurvult a politikai beszéd erre itt egy remek műsor, ahol nem az a legfőbb cél, hogy a riporalanyt a földbe döngöljék, hanem a hiteles, többoldalú tájékoztatás erre természetesen a mancsnak bele kell rugdosnia egy jó nagyot. Szerintem a mancs valóban elfogult, igazi pártmunkás, többek között VIP-hitelekkel lefizetett újságírókat a saját oldalán többet találhatna, csak ugye a saját fészkébe nem piszkít bele.
Előzmény: Törölt nick (7)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!