Miért?
Mert túl sokat volt az MSZMP AGitációs és Propaganda Osztályán, ott tanulta meg, hogy hogyan kell rosszhirnevét kelteni valakinek és hogy hogyan kell hazudozni. Mindezt, érzéketlenül, rezzenéstelen arccal bele a nép pofájába.
Ha legalább letota volna külügyminiszter korában az útról kéklámpácskát villogtatva a mi Anikónkat, - emberibb lenne tán...
De így, - sehol semmi, - hát magyar ember az ilyen?!
Mennyen az ilyen a halvérű finnekhez!
Nyassza meg!ű
:O)))
Na, már úgy érzem, közelebb kerültem a megoldáshoz. A kulcsszó a hiteles lehet. Kovácsnak van egy mesterségesen kialakított, vegytiszta imidzse, nincs mibe belekötni, nem beszél részegen a Parlamentben, nem mosolyog, csak ha Schrödert kell a kamerák előtt ölelgetni, mindig azt mondja, amit leírnak neki a papírjára, szóval amit a sajtó elvár tőle,stb.
Mesterkélt. Sótlan. Brrrr. Kiráz a hideg, ha ránézek.
Bezzeg Dávid Ibolya..
ui: Polgártársaim, köszönöm, hogy segítettetek megismerni lelkem mélységeit (főleg Jimmy szavai segítettek a megértésben).
Igazad van nekem se hiteles. Mert amig ne ordit a parlamentban, mint nagy elödje, hogy a kormány mondjon le, addig azt hiszem, hogy másodállásban tanulmányt ir a kelet afrikai sámánok sexuális szokásairol és nem tud kétfelé koncentrálni. Ettöl nem hiteles.
Én azt hallottam, hogy valimi nöi tulajdonság az egyszerre többfelé valö koncentrálás.
Namármost a ToJo egyfelé tud és a székelyre nem, a Kovács tud többfelé. Ettöl hiteltelen,mert lehet valami nöies tulajdonsága.Vigyázni kell.A kérdés fontoss
ágára valo tekintettel valamilyen Vénus olajbizottságot kelleni létrehozni. A pallagfü az káros ezért ákác virág lenne jo. Ha elvirágzott a végtermékke istenien édes.
Kovács általában hazudik, ha véletlenül mégsem akkor percekig mondja a semmit erősen demagóg elemekkel. Nagyon kiváncsi leszek a TV vitájára Orbánnal szerintem nagyobbat fog égni, mint a Gyula, mert Kovácsnak még az a bájos proli humora sincs, mint a pufajkásnak. Mindenesetre nekem közömbös engem nem bántott soha, éljen sokáig.
A Pintér Dezső nagy bajban lehet, ha tegnap este főidőben leadatott egy műsort, ahol percekig azon élcelődtek, milyen buta képe van Kovács Lászlónak.
Persze azért Pintér Dezső TV 2 mágus rózsadombi villáját sem felejtjük, melyet a keleti féle HM-től szerzett telken Hornék utolsó évében épített fel 700 millióért, miközben összes adózott jövedelme és osztaléka a nejével együtt akkor és azóta a 100 milliót sem érte el összesen. Pintérnek kár volt Torgyán elkezdett villa építését fikázni, mert még ráomlik az az épület amit épített.
"Gyulát a múltjával együtt is összehasonlíthatatlanul jobban elviselem, mint Kovácsot."
Elhiszem. Sokkal emberibb.
"Valami van benne, talán nem is a szövegében, inkább a stílusában, amit nem bírok. De nem tudok rájönni, mi."
Sosem mosolyog (igaz Horn sem, de neki van egy sajátos humora, meg érződnek rajta a visszafojtott iszonyatos indulatok - furcsa, de ettől szimpatikusabb, mint a szenvtelen Kovács).
Nekem az ellenszenves Kovácsban, hogy abszolút flegmatikus, savanyú képpel járkáló diplomata, aki olyan természetes a hazugság, mint a lélegzetvétel. Tuti átverné még a hazugságvizsgálót is. Esetleg az "arisztokratikussága" sem tetszik neked.
Ne bonyolítsd az életed...
Mongyad, hogy europai.
Nem lesz nehéz, csak az ő nevét kell megjegyezned, - nemigen van a kategoriában más hasonló madár, - amelyik meg volt, az meg éppen most repült el...
A többi meg balkáni polgár.
Polgarescu, Polgarity, meg Polgarovics...
Persze, mond sok érdekes dolgot. Na de nem volt sokkal idegesítőbb, amikor Gyulánk elszánt tekintettel demonstrált a sajtószabadság védelméért? Gyulát a múltjával együtt is összehasonlíthatatlanul jobban elviselem, mint Kovácsot. Valami van benne, talán nem is a szövegében, inkább a stílusában, amit nem bírok. De nem tudok rájönni, mi.
Kovács úrról volt már sok-sok hasonló témájú topik. Ha rákeresel a "Kovács" névre, a találatok fele róla szól. Én utoljára a "Kovács et. tanítja a demokráciát" topikban fejtetem ki a véleményem erről a szürke "eminenciásról". Én is úgy vagyok vele mint Te.
Én főleg az ilyen felkiáltásai miatt szeretem:
Kettészakadt az ország! Kettészakadt az ország!
Polgári elégedetlenségi mozgalmat indítunk a kormány ellen!
Polgári elégedetlenségi mozgalmat indítunk a kormány ellen!
Miert kene szeretni. Egy demokraciaban nem kell szeretni egy politikust se, az a diktatorok maniaja ,hogy szeresse oket a draga nepuk, ha meg nem szereti akkor meg bar verzo szivvel es konnyezve de kozebuk lovet.
Egy demokraciaban szabadon utalhatod az osszes politikust.
Hát azért, mert ha egymás mellé állítanák a Vitykát, a Torgyit, meg a Kovácsot, és megszavaztatnák az EU miniszterelnököket, hogy melyikük lehet egy konzervatív polgári párt elnöke, akkor Vityka ugye kiesne, mint proletár, Torgyi kiesne, mint fűszeressegéd ünneplőben, - és maradna a Kovács.
Ha meg is szólalnának, még ennyit se kellene vacillálniuk...
:O)))
Végh Antal után szabadon...
Na de tényleg, nem volt ÁVH-s, semmi(?) villa, talán még a focit is szereti, meg ugye mindig olyan jólfésült....és mégis.
Amikor meglátom, rögtön ideges leszek.
Vajh miért idegesít jobban, mint Horn Gyula, Schmuck Andor vagy akár Németh Miklós együttvéve?
Nem hagy nyugodni e kérdés, barátaim, polgárok, segítsetek rajtam!