Keresés

Részletes keresés

Dr. Máris Creative Commons License 2016.03.14 0 0 52

RIP

frohike Creative Commons License 2016.03.14 0 0 51

Isten nyugosztalja Mágus! 

CHRIS 2 Creative Commons License 2016.03.13 0 0 50

Verebes mester rest in peace !!

CHRIS 2 Creative Commons License 2016.03.12 0 0 49

A mágus súlyos beteg.

Előzmény: haromttt (48)
haromttt Creative Commons License 2004.09.12 -1 1 48
Elképesztő ez a topic. Nem értem hogy jelenleg mit lehet szeretni ebben az emberben. Még mindíg a 20évvel ezelőtti és azóta meg sem közelített sikereiből él és közben mindenkit leszól aki nem úgy gondolkozik mint ő. Nagyon útálom.
Most lesz az első retekklubbos közvetítés a Fáy utcából. Kíváncsi vagyok a "szagkommentátor mágus" mit fog kapni a szurkolóinktól. Szerintem a 95-ös 4 meccses regnálása óta nem tette be a lábát a VASAS pályára. De neki ez biztos hogy így a legjobb mert nem látnánk szívesen.

Ess eső, ess. Buzi Verebes!
onagyz Creative Commons License 2004.09.12 0 0 47
Wolfhauser Ottokár Creative Commons License 2004.09.08 0 0 46

VEREBES FOR PRESIDENT!

Előzmény: DON-1 (45)
DON-1 Creative Commons License 2004.09.08 0 0 45
Nem vitázom, ha neked tetszett Verebes elfogadom. Én nem fedeztem fel a szakmaiságot a mondanivalójában, így nekem egyéltalán nem jött be a pali. Sőt, én odáig megyek, hogy butának tartom. Nem lehetünk egyformák. Az a te véleményed, ez meg az enyém, így mennek a dolgok - semmi gond nincs ezzel. 
Előzmény: Wolfhauser Ottokár (43)
reckon Creative Commons License 2004.09.07 0 0 44
nem nagy szám ez a verebes.mostanra egy irigy senki lett belőle.aki látta/hallotta a horvát meccset,az tudja miről beszélek.

még h mágus.
Wolfhauser Ottokár Creative Commons License 2004.09.07 0 0 43
Ne beszélj olyanról, amihez nem értesz. Verebes igenis igen magas szinten kommentálta az eseményeket. Sajnos, hogy csak múlt időben.
Előzmény: DON-1 (42)
DON-1 Creative Commons License 2004.09.07 0 0 42

Te miről beszélsz???? Olyan butákat szólt ez az ember a magyar bajnokikon, hogy hihetetlen.

Hál' istennek a horvát meccs után kirúgták az RTL-től, amit ott sározta a csapatot én már a szünetben hazaküldtem volna.

A szerdai magyar-izland meccset már más fogja szakérteni! :))

Előzmény: Wolfhauser Ottokár (41)
Wolfhauser Ottokár Creative Commons License 2004.05.28 0 0 41
Verebes szerepeltetése kiváló ötlet volt az RTL-től. Tömőr, lényegretörő megjegyzései a meccsek igazi ízét adják.
r.tonyo Creative Commons License 2001.04.04 0 0 40

A Pápa qrva szar, mint csapat, bár a játékosok egyénileg nem rosszak. Voltam pár Pápa meccsen már Verebes idején és egyszerűen képtelenek jol játszani.

A Verebes meg mindíg is Mágus lesz

Ennyi

Előzmény: Paprius Cursor (37)
biancoblu Creative Commons License 2001.04.02 0 0 39
Szerintem soha az életben nem találtok olyan MTK vagy ETO szurkolót, aki a Mágust fogja szidni. Ami régen bejött neki, az most nem. Ennyi. Az pedig kifejezetten gusztustalan, hogy mindenki ilyenkor rúg belé. Miért kéne ugyanott tanulnia ahol pl. Kuttor Attila tanul? Megkapják ugyanazt a papírt és akkor ugyanannyit tudnak? Ja, hogy nyert pár bajnoki címet? Kit érdekel, kell az UEFA xy licenc, mivel ő ugye nem ért semmit az egészhez?

HAJRÁ MTK!!!

zalafácán Creative Commons License 2001.04.01 0 0 38
Kanizsán sajnos nem kunszt nyerni.

Szarnyal... ez jó :-)

Előzmény: Paprius Cursor (37)
Paprius Cursor Creative Commons License 2001.04.01 0 0 37
Verebes a mult heten volt 60 eves.
Boldog szuletesnapot.

Mit szoltok hozza, hogy a Papa szarnyal a bajnoksagban. Most megint nyertek, raadasul idegenben.
Verebes megis csak tud valamit?
Lehet, hogy Mágus?

Gejza21 Creative Commons License 2001.02.21 0 0 36
Na most, ugyebár Verebes most Pápán edző!
Szombaton vettem a fáradságot, és kimentem a Sopron elleni edzőmeccsre. Ez az NB II-es Sopron! Teljesen el volt képedve mindenki! A Fradi 3-0-ás szombathelyi játéka óta nem láttam ennyire lelketlenül és elképzelés nélkül játszó csapatot... Szinte helyzetük se volt, végül kikaptak 1-0-ra. Csak szörnyülködött mindenki, hogy mi a fasz ez??? Annyi ott a milliomos, hogy nem tudják hova tenni a pénzt!!! Szerintem nagyon beégnek a bajnokságban...
platini10 Creative Commons License 2001.02.20 0 0 35
Srácok olyan régen nem kiabáltam már ezt...

Most valósággal kielégültem!

Elnézést minden Mágus-rajongótól.

platini10 Creative Commons License 2001.02.20 -1 0 34
Folytathatom mash?
Köszönöm.

Ess eső ess, buzi Verebes!!!

Előzmény: mash (14)
mash Creative Commons License 2001.02.19 0 0 33
már úton is van
Előzmény: Paprius Cursor (32)
Paprius Cursor Creative Commons License 2001.02.19 0 0 32
Várom a képet.
mash Creative Commons License 2001.02.19 0 0 31
kügyek róla képet neked???
csináltam a Pápa elleni edzőmeccsen
Előzmény: Paprius Cursor (30)
Paprius Cursor Creative Commons License 2001.02.19 0 0 30
Verebes szerintem most van a legjobb korban mint edző. Nyugaton az 55-60 éves trénerekre bízzák rá a legkomolyabb feladatokat.
Oborzil Creative Commons License 2001.02.16 0 0 29
Dehogy fog ő már bizonyítani, kiégett, egész más ember lett, mint 20 évvel ezelőtt volt.
Mindenhonnan kirugdássák féléven belül, mert csak a szája jár.
Viszont azokat az emlékeket nem az idő szépíti meg, tényleg azok voltak, amikor Fehérváron volt Veréb, az a csapat tényleg csodákra volt képes.
Ugyanabban a bajnokságban 4-2 Újpesten, 5-2 a Züllőin és Győrben, ezek akkor is szépek voltak, nem csak annyi idő után tűnnek annak.
És ezek csak számok, aki látta, sosem felejti el azokat a meccseket.
Előzmény: Gejza21 (28)
Gejza21 Creative Commons License 2001.02.16 0 0 28
Avagy az idő mindent megszépít, ezért mondtam, hogy újra bizonyítania kellene a Mesternek...
Előzmény: Oborzil (27)
Oborzil Creative Commons License 2001.02.16 0 0 27
Bocsi, én még emlékszem arra a csapatra, veled ellentétben.
A Kaiserslautern elleni 7-1 egy szimpla kis nyári előkészületi meccs volt, semmi egyéb, a belgák eleni 0-5 és 3-0 stimmel, ami mindjárt az első fordulóban volt.
Amúgy tényleg egy jó kis csapat volt az, én is inkább nekik szurkoltam, amikor a végén már köztük és a fagyi közt dőlt el a bajnokság.
Persze 10 fordulóval a vége előtt még mi, a Vidi voltunk az élen, amikor is a tizedik percben 2-0-ra vezettünk a nagy ETO ellen Csongrádi góljaival, rúgtunk utána még kapufát, miegymás, aztán ők kaptak három nevetséges 11-est, amiből kettőt berúgtak, így lett 2-2.
Na az tényleg egy hatalmas meccs volt, öt csillagot is kapott.
Aki nem hiszi, járjon utána.
Előzmény: baloo101 (13)
Oborzil Creative Commons License 2001.02.16 0 0 26
Ő meg még csak nem is legózott, hanem valahol apu zacsijában himbálódzhatott 1982-ben, hiszen 17 évesnek vallja magát, mégis úgy beszél azokról a dolgokról, mintha átélte volna őket.
Előzmény: Gejza21 (22)
Gejza21 Creative Commons License 2001.02.15 0 0 25
Na jó, nem én kezdtem a politizálást...
Elmondom, miért nyomják Pápára a zsozsettát: Pápa a Dunántúl legnagyobb FIDESZ-központja: a választásokon már az első fordulóban 48%-ot kapott a jelöltjük (10 éve polgármester mellesleg), előtte 8 évig bizonyos Kövér úr volt a képviselő. Pápán nemrég épült sportcsarnok (FOTEX-meccsek, ilyesmi...), lesz körgyűrű, és a 200millát a stadionra már évekkel ezelőtt beígérték, azzal a feltétellel, ha feljutnak a másodosztályba. Megjegyzem, ez az egy valahol jogos lenne, ha nem ismerném a hátterét, mert az utolsó 4-5 évben az alacsonyabb osztályokban mindig messze Pápán van a legtöbb néző.
Pl. NB III-ban min. 1500 volt mindig..
Így már érthető a dolog???
predicator Creative Commons License 2001.02.15 0 0 24
OFF

Regike! te most ETO drukker lettél/vagy? azt hittem a Gázszernek szurkolsz.
A Kövér pénzpumpálása nem meglepő, hiszen díszpolgára Pápának...Volt honnan tanulnia a pumpálást, hiszen 20-25 évvel ezelőtt még lelkes KISZ titkár volt...

ON

Regike Creative Commons License 2001.02.15 0 0 23
Igen-igen-igen. Kövér Laci bácsiék pumpálják oda a pénzt, mint az eldugult wc-*be a levegot.
Lattad volna a kosarlabdacsarnokot....
Gusztustalan, hogy allam bacsi beleszol az eroviszonyokba, minden alap nelkul.
Ezer helyen lenne igeny jo csapatra, stadionra, csarnokra!
Nagy ETO-Fradikon voltam mar, 3-3-on, 4-5-on, 2-0-an, 2-5-on, 3-1-en, stbstb.stb..
Moind jo meccsek voltak, anno. Ma az egesz magyar focu kopedelem. Regebben elbeszelgettem nagyon KORREKT fradistakkal Gyorben, ma mar...
A Fradi is csak egy divat lett. Ezzel nem megserteni akarom a par igazi drukkert, de ami itt is megy a DK-*ban...
Gin
Előzmény: Gejza21 (22)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!