Érdekes, a Netton 2166-os voltam, itt meg... Kíváncsiságból kipróbáltam, még működik az is :) Viszont hozzászólásaim száma lenullázódott. A legrégebbi topicokban is csupa ismeretlen nick.
szia, Vajk;
2255-es sorszammal eleg regi vagyok?khmmm...oreg?;-)
kulonben mindig mondtam es sosem tartottam titokban, hogy en lettem morticia addams.
A nick-valtas oka prozai: mikor kb. egyeves szunet utan feljottem az indexre, nem talaltam a jelszavam. Vegulis Gen kedvessegenek koszonhetem, hogy kaptam egy uj jelszot Cecilhez, de addigra mar "bejarattam" morticiat...es Cecil altalabban akkor jelenik meg, persze, ha regi nickek bukkannak fel...
:)
Vegul is mindegy, valoban. A kerdes lenyege az "elmulas", a nick massa valtasa, es ennek okainak kideritese lenne... na meg a regiek elocsalogatasa:)))
Nekem ez kimondottan tetszett/ik, Mesterem! Szerintem valahol nagyon is korrekt. (Ha nem félnék, hogy balhé lenne belőle, én is beírnám a másodnickemet... :-D)
lehet hogy gáz, de én az adataimközött felsoroltam azon álltalam használt nickejimet amik eszembe jutottak .)) /namer hogy az a gáz, ha az ember nemcsak eccerüen a passwordot fejelti el, hanem már a nicket is:)))/
Gondolod ez lehet az oka? De hat akkor ahusz beirasa utan miert nem jonnek vissza aregi nevukkel?
Talan ellentmondasba keveredtek? Sajat maguk tettek hasznalhatatlanna onnon nickjuket?
MaCs
:))
gyuljunk itt ossze?
Telen megvan meg valahol a regi nickhez kapott pwd, uccu jojjunk itt ossze ujbol...(nagyon nem akarok klanositani, a nagy oregek topicjat megcsinalni, csak kivancsi vagyok.)Esetleg nehany bator emberke elarulhatna a masod-harmad-sokad nickjet is.... bar ehhez nem fuzok sok remenyt.
ehhe :))) nem tudom Vajk Mester emléxel e még a régi időkből, hogy kb 10 - 20ezer között milyen sokáig elvoltak a nicksorszámok.. aztán talán beindúlt egy másodnick gyártási hullám, talán felpörgött a husz ? nem tudom de most már nagyon sok nick gyártódik.. valahogy az az érzésem, hogy pár ezernél most se vagyunk sokkal többen /max 10 - 15ezer/