Keresés

Részletes keresés

Kölnböl-G.Rinck Creative Commons License 2001.04.11 0 0 16
Óiási durranós hííííííír:::::::::::::

Óriásszínpad épül az Illés-Metró-Omega koncertre
2001-04-11 (a nyomtatott MH cikke)
A futballpálya szinte teljes hoszszát átéri, 89 méteres lesz az Illés-Metró-Omega szuperkoncert színpadának hossza. A díszlet magassága meghaladja a toronyépületét, 16 méteres lesz. Megkezdodtek az utolsó elokészületek, s eldolt, hogy egyetlen koncert lesz.

A színpad középso része tükörbol lesz, ezt Csikós Attila Kossuth-díjas díszlettervezo álmodta meg. A színpad két szélén két, egyenként 44 négyzetméteres kivetíto segíti a tájékozódásban a távolabb ülo nézoket. Az eseményt a Magyar Televízió rögzíti, s háromszor egyórában sugározza a Duna TV-vel együtt. Összesen 18 kamera, két közvetítokocsi rögzíti a koncertet, de egy felvevot egy helikopterre is felszereltek. A három zenekar májusban kezd próbálni, s eldolt, hogy közös finálét tervez az Illés, a Metró és az Omega, amikor két-két dalt együtt adnak elo az eloadás zárásaként.
A jegyek dönto többsége már elfogyott. Korábban szó volt arról, hogy a június 2-i esemény elott rendeznek egy nyilvános fopróbát is, de a zenekarok úgy döntöttek: a buli legyen egyszeri és megismételhetetlen élmény. Bródy János szavaival: egyszer még hallhatók a nemzeti kulturális örökség részei.

A koncert tervezett musora:
Illés-program: Óh, mondd, Amikor én még kissrác voltam, Little Richard, Ne gondold, Az ész a fontos, nem a haj, Keresem a szót, Óh, kisleány, Sárika, Kéglidal, Good Bye London, Az utcán, Légy jó kicsit hozzám, Miért hagytuk, hogy így legyen, Még fáj minden csók
Metró-program: Édes évek, Pár csepp méz, Szobrok, Nem vagyok elveszett ember, Ne szólj rám, Gyémánt és arany, A pénz, Egy szót se szólj, Dohányfüstös terem, Hómadár, Citromízu banán, Mária volt, Kócos kis ördögök
Omega-program: Idorabló, Addig élj, Hutlen barátok, Nem tilthatom meg, Nem tudom a neved, Ezüst eso, Petróleumlámpa, Éjféli koncert, Egy életre szól, Orültek órája, Tízezer lépés, Gyöngyhajú lány, Nyári éjek asszonya, Fekete pillangó

A zenekarok a musorváltozás jogát fenntartják

Gréczy Zsolt

Előzmény: Kölnböl-G.Rinck (15)
Kölnböl-G.Rinck Creative Commons License 2001.01.17 0 0 15
Már olyan sok lett mondva ehhez a témához, hogy azért még mindig nem elég, ami azt jelenti,hogy még mindenki a véleményét kifejezheti ezen az oldalon is de ,ha ez az oldal valakinek, vagy valakiknek mégsem tetszne, vagy csak egy kicsit tetszene, akkor itt az alkalom, gyerünk gyerekek, mitôl féltek, nem harap meg senki senkit lehet, hogy sokak számára jó, vagy sux az egész Omega, de nekem még mindig a legnagyobbak!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: marylein (14)
marylein Creative Commons License 2001.01.17 0 0 14
Gyerekek segítsetek!!!!!!!!Fontos!!!!!!!! OMEGA- koncertfelvételeket keresek!!!!!!!!Mindegy milyen régi!!!!!!!!Magnókazettás, Szalagos, mindegy, csak Omega-legyen!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Kölnböl-G.Rinck (13)
Kölnböl-G.Rinck Creative Commons License 2001.01.13 0 0 13
Hallo, szintén keresek Omega magnófelvételeket, amikor koncerten szátszottak, a 60-as, 70-es és 80-as évekbôl.Az e-mail címemre.Kösz.
Előzmény: marylein (12)
marylein Creative Commons License 2001.01.13 0 0 12
Hallo! Keresek régi Omega-koncertfelvételeket a 60-as, 70-es és a 80-as évekbôl.Akinek ilyen magnófelvétele van jelentkezzen az én e-mail címemen. Kösi.
Előzmény: marylein (11)
marylein Creative Commons License 2000.12.31 0 0 11
Az MTV-ban is találtam Omega-fórumot, a junius 2.-i koncerttel kapcsolatban
Előzmény: Kölnböl-G.Rinck (10)
Kölnböl-G.Rinck Creative Commons License 2000.12.30 0 0 10
DVD mi az betegség????????????, :-), :-), most komolyan ez egy okay-s dolog. Minöségileg klasse, hang elsöosztály, kép szenzációooooooooo..... .ajánlati, ajánlatos, empf., megvenni. :-)......
Előzmény: marylein (9)
marylein Creative Commons License 2000.12.30 0 0 9
Hi, na úgy látszik a kaszások elhallgattak, a pinkelôk meg befagytak ami meg a legdurungosabb , hogy az OMEGA DVD a legszüperebb dolog a vilcsiben, mert a kvali , a hangi, képi alle süper.:-)), :-)), :-)).........
Előzmény: Kölnböl-G.Rinck (8)
Kölnböl-G.Rinck Creative Commons License 2000.12.30 0 0 8
kösz neked is, különben a kaszások alszanak, vagy mi a fene van velük, mert nagyon elhallgattak, tla´n sokat kaszáltak? vagy a pintós fenekére nézelödtek? Na d..n :-0 :-0 és BUEK
Előzmény: marylein (7)
marylein Creative Commons License 2000.12.30 0 0 7
Hi, elnézést szintén ezt akartam BUEK
Előzmény: Kölnböl-G.Rinck (6)
Kölnböl-G.Rinck Creative Commons License 2000.12.30 0 0 6
Hi, valami lemaradt :-) :-) :-) szinten BUEK
Előzmény: marylein (5)
marylein Creative Commons License 2000.12.30 0 0 5
<<<
Előzmény: nightwish (3)
marylein Creative Commons License 2000.12.29 0 0 4
Nem baj ha én is Omega rajongó vagyok minden ellenére, ami az utóbbi idôben az Omegával "történt" de itt látható, hogy kinek van gerince. Nemcsak a napos oldalok kell sütkérezni, hanem ha a csillag már lemenôben van, és az ember mégis kitart mellettük az a szememben többet számít.......
Ezért mi Omega-rajingót csináltunk egy fantasztikus WEB-oldalat az Omega iránti szeretetbôl, amit az együttes a magáinak tart, ami nakünk nagy megtiszteltetés.
Előzmény: nightwish (3)
nightwish Creative Commons License 2000.12.29 0 0 3
Ajánlom az "Illés-Metró-Omega-Hahaha" c. topicot minden t. látogató figyelmébe. Ha már homár, legyen kövér, ismerje meg az ellenvéleményt is! Jó fölhördülést mindeknkinek!!
Kölnböl-G.Rinck Creative Commons License 2000.12.29 0 0 2
2001.junius.2-án a hármas koncert-hurrá-.December 14-én volt abudapesti Omegafanclub találkozó, ahol az Omega együttes tagjai is természetesen megjelentek. Vendégekként jöttek Németországból a Team Gammapolis tagjai 7 fô-tudott jönni és a "hűségüket" sok szép és érdekes ajándékkal fejezték ki az OMEGA REDSTAR felé. Németországban még nagyon-nagyon népszerűek, ezért alakult ez a Fanclub--www.gammapolis.de--itt lehet öket megtalálni--hat nyelven:német, magyar, angol, olasz, spanyol, francia...Természetesen nagyon sok jegyet vettek itt Budapesten erre a "szuper koncertre".
Előzmény: lemuel_gulliver (-)
hc Creative Commons License 2000.11.27 0 0 1
Mingyá előrántom a tetemet! Az Á-vágánynál tessék figyelni topicot tolnak! Az Á, mint Álámér vágányná tessék vigyázni!!

hc

BahnScorper Creative Commons License 2000.11.27 0 0 0
Hogy mi? Már eddig is nullánál több topic volt erről a témáról, igaz, az kicsit kritikusabb. Ejnye, már megint nem nézünk, körül, mikor topicot nyitunk...
Előzmény: lemuel_gulliver (-)
lemuel_gulliver Creative Commons License 2000.11.27 0 0 topiknyitó
A három "nagy" jövőre koncertet ad. Mi a helyzet?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!