Én eztetet a videjót láttam, kikockázva is. Szvm. ez műsmárolás, de különben tök mindegy.
Topic nem halt be, cuni néni tényleg nyomja rendesen - jó lenne, ha még több kép, hír, stb. kikerülne ide. Június 6-án pl. Bécsben lép fel Kylie - Pestre idén, úgy tűnik, nem jön koncertezni.
Istenem, nincs is szebb dolog a világon, mint fáradtan hazatérve bezuhanni a gép elé, és Kylieben gyönyörködni... Eddig asszem DcsabaS_ képei viszik el a prímet, de nekem is vannak még tartalékaim. Ez a mai még csak bemelegítés.
2 forduló után képei alapján a (pártatlan) zsűri szerint az állás:
1.DcsabaS_ 27-es
2.Jawbreaker 0-ás
3.DcsabaS_ 11-es
4.Tejfigura 31-es (a 3.kép)
5. az én 33-as képem (tulajdonképpen jobb helyezést érdemelne, mert ugyan nem különösen szép, de igazán őszinte)
Kérdés: a 27-esek közül kinek melyik tetszik a legjobban?
nekem balról a második
Nem igazán kedveltem mint zeneembert (nem írok zenészt), de így képeken egyre jobban bejön.. a képem között nincs sok belőle, de ami van az már volt.. majd vadászok pár képet..
szerintem aki azt mondja hogy nem szép csaj , az hazudik.. jól ki van találva
Egyetértünk, szerintem sem kell Kylie-t hasonlítgatni senkihez, hiszen önmagában is nagyon élvezetes tud lenni (:-))).
Egyébként az olyasfajta vádak, hogy "csak a smink tartja össze", totál tájékozatlanságról árulkodnak, ugyanis fizikailag remek kondícióban van (a táncnak köszönhetően). (Egy másik nagy-nagy kedvencemre, Whitney Houston-ra sajnos már inkább igaz volna a vád, a drognak köszönhetően (:-(((.)
Kedves Red Squad!
Kylie 32 éves, ami talán a legszebb/legjobb kor egy nő életében. Az egészen fiatal férfiak (20 alatt) ezen talán csodálkoznak, de majd felnyílik a szemük (:-)))...
Ami Jennifer ("The Cell") Lopezt illeti, szerintem ő sem csúnya, ráadásul énekelni is tud, színésznőként pedig még jobb is Kylie-nál. (Altestre sajnos "túlkvalifikált" az én ízlésemhez. De ha már a színes nőszemélyeknél járunk, annál jobban tetszik Halle Berry, akit az X-man-ben Ciklonként láthatunk viszont. Sajnos szegényt pár hónapja súlyos baleset érte, úgyhogy lesz majd dolguk a plasztikai sebészeknek (:-(((.)
Wow, egy nap alatt 25 hozzászólás, köszönöm, barátaim.
Úgy látom, máris van egy pár remek kép a szép Kyliról, amint hazaérek és lesz időm, én is beteszek néhány jobbat. Sajna még csak átfutni volt időm a topicot, de látom, vannak, akik nem tudják értékelni az igazi szépséget. Nekik mondom, hogy:
Kylie valóban alacsony, de könyörgöm(helyesen:könyörgök), attól szép, nincs 42es lába, nem nyurga, hanem szép formás. Kozmetika? Van, az tény, dehát nem tegnap született. Engem nem zavar a dolog, személyesen elég ritkán találkozunk.
Amúgy szörnyű, hogy manapság Jennifer Lopez meg hasonló üstökösök a nagy szépségek, mikor Kylie, az állócsillag, alig jut az emberek eszébe. Kötelességemnek érzem, hogy tegyek valamit az általános közízlés javításáért, ezért is kérek mindenkit továbbra is, hogy sok-sok szép képpel igyekezzen meggyőzni a kétkedőket, mi, igényes rajongók, pedig így nap mint nap valódi esztétikai élményben részesülünk.
Kisse meglepodtem, mert mintha kisebbre emlekeztem volna. :)))))
Mas:
Kylie-t nem kell osszehasonlitgatni senkivel. Madonnaval? Minek? Akarkivel? Minek?
Raadasul ohne Musik a topicban, tehat csak az a lenyeg, mennyire tetszik az embereknek. (Mellesleg a Nick Cave-vel alkotott szama tok jo) Hogy a smink tartja ossze? Savanyunak tunik a szolo.
Ferfi szemmel egyszeruen olyan szep szeme van, amelyet ritkan lehet latni. Peldaul ez nagyon jol mutat rajta. Azt sem hinnem, hogy mas reszei kevesbe neznenek ki jol. :))
Nekem tetszik, oszt kesz! :)
Azzal nincs semmi baj, hogy az emberek ízlése (kivált férfiaké és nőké) különbözik.
De van itt egy érdekes dolog. Ha valakinek esztétikai alapon tetszik valami (vagy valaki), akkor nyilván megfelel az ízlésének. Ha viszont nem vált ki belőle tetszést, akkor abból még NEM következik az, hogy az adott dolog (vagy személy) nem szép. Hiszen meglehet, hogy az illetőnek csupán nincs rá "antennája" (1. eset). Ha pedig nincs rá antennája, akkor nem is lehet róla érdemi _saját_ ítélete, sem pozitív, sem pedig negatív. Ha mégis fikázásra ragadtatja magát (egyéb okból), akkor az bizony otromba ízléstelenség, és az illető automatikusan diszkvalifikálja magát a figyelembe veendő személyek közül.
Van persze olyan is, hogy valakinek van antennája valamire (vagy valakire), mondhatni "rezonál rá", de élményei kissé elmaradnak a várakozásaitól, és ezt a deficitet erősen felnagyítva látván kerekedik csúnyasági érzése (2. eset). Ha tényleg ez a helyzet, akkor az illetőnek nyilván nem esne nehezére felmutatni valami jobbat, szebbet. E felmutatás szükséges, ugyanis ellenkező esetben joggal gyanakodhatunk arra, hogy az 1. esettel állunk szemben, vagyis hogy az illető "olyan festményt értékel, amelyet nem is képes látni".
Nézetem szerint Kylie Minogue nem egy "felfújt", hanem egy _felfedezett_ szépség (még évekkel korábbról).
Az átlagnál jóval csinosabb, van benne finomság és elegancia (plusz kedvesség, ami ritka). (Szomorú, ha valaki mindezt nem látja. (Pláne, ha még következtetni sem tud rá mások reakcióiból.))
Ráadásul még jól is énekel (a "kis ember (154 cm) nagy hanggal" iskolapéldája). Madonnához hasonlítani egyébként értelmetlenség, ugyanis mind emberileg, mint külsejükben és éneklésükben teljesen különböznek.
A jelek szerint újra bebizonyosodik, hogy nincs az a topic, amit a fikázók össze ne rondítanának a maguk hallatlan erkölcsi és művészi magaslatáról (:-(((.