Keresés

Részletes keresés

HoMano Creative Commons License 2002.06.18 0 0 5
Na, ha mar sikerult egy ilyen regi kerdesre valaszolnom, akkor irok egy (szamomra) erdekes dolgot is. Multkor talaltam egy profilert Delphi5-hoz.
HoMano Creative Commons License 2002.06.18 0 0 4
En azt tapasztaltam, hogy exception-nel kicsit bizonytalanul mukodik a Delphi5 debugger, pl. van, amikor a lepesenkenti vegrehajtastol elszall, de ha breakpontot rakok, akkor nem. Viszont ez gepfuggo. Pl. egy reprodukalhato elszallas, Celeron 700-on Win98 second edition, stb. egy masik gepen sosem jott elo. AMD-n meg nem tapasztaltam hasonlo elszallas, de az is igaz, hogy csak akkor hasznalok exceptiont, ha kell, inkabb lekerdezem, hogy 0-e a nevezo vagy letezik-e a file. Meg mar egy ideje 6-os Delphit hasznalok.

Ha nalad mindig elszall, akkor talan a gepedet kellene megvizsgalnod.

Előzmény: PPsmith (2)
fifoka Creative Commons License 2002.05.16 0 0 3
.
PPsmith Creative Commons License 2001.05.02 0 0 2
Hello, nalatok sem mukodik a Delphi5-ben a debug rendszer? Nalam barmilyen kivetelkor elszall (Windowsal egyutt). Tudjatok az okat?
PPsmith
Tsarli Creative Commons License 2001.04.21 0 0 1
Ha nem is komponens, de ha használsz MP3 kompresszort pl látszik a munkaobjektuma az addtoproject/importtypelibrary menü alatt.
És még sok érdekes obj.
Vegetable Creative Commons License 2001.03.06 0 0 0
Hang0kr0l nem tud0k, de a Delphi nekem is kéne...
Előzmény: Free Styler (-)
Free Styler Creative Commons License 2000.11.24 0 0 topiknyitó
Bevezetésnek annyit, hogy itt azokat a dolgokat kellene megbeszélni, amit az iskolában nem tanítanak. Tapasztalatok cseréje.

A lényeg az, hogy ne csak kérdezz, hanem válaszolj is, mert akkor hamar megdöglik ez a topic.

Lehet írni komponens lelőhelyeket a weben. Mint például ez:

www.fabula.com

Innen az xTools csomagot ajánlom. Itt egy minimális, de érdekes komponenseket kaphatsz egy package-ben.

Kérdésem is lenne: Vannak a weben HANGfelismeréssel, hangfeldolgozással kapcsolatos komponsek?

Sziasztok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!