visszavontam, szinte mindegyik gyenge.... ezeknek a vicceknek közük nincs az SZDSZ-hez, csupán néhány rosszindulatú, alaptalan és nem utolsósorban szar zsidóviccet alakítottatok át, azt is igen esetlenül tettétek...
Gyerünk, biztos vannak jó SZDSZ-es viccek, erőltessétek meg magatokat!
A gyerek kérdezi az SZDSZ-es apját:
- Mi van akkor, ha 100 százalékos kamatra adok kölcsönt?
- Az fiam egy jó üzlet.
- És mi van akkor, ha ezért feljelentenek?
- Na látod, az az antiszemitizmus.
Üdv!Fodor Gábor találkozik Kunczéval. Te, hallottad, hogy a Jákob megházasodott? Nem, és kit vett el, a Ráhelt? Nem! A Juditot? Nem!Hát akkor kit? Hát a Zoltánt! Ne hülyéskedj, hiszen az nem is zsidó!
Fodor Gábor és a Czeizel-fiú a Duna-korzón tolnak a babakocsiban egy aranyos kis csecsemőt. Arra sétálgat az apaság terén már sokat tapasztalt Mécs Imre, és kérdezi: "Jaj, de jópofa kis gyermek, mondjátok csak, fiú-e vagy lány?"
Fodor: "Imre bátyám, nem mindegy? Majd eldönti, ha felnő!"
"hogy ti milyen humoros fijjuk vagytok, megáll az eszem! szarrá röhögtem magam. csak így tovább, és véssétek az eszetekbe, mibe is bukott bele az mdf kormány......"
hogy ti milyen humoros fijjuk vagytok, megáll az eszem! szarrá röhögtem magam. csak így tovább, és véssétek az eszetekbe, mibe is bukott bele az mdf kormány......
Eddig volt rendőrvicc, szőke nős vicc, zsidó vicc stb., csak a főszereplőket helyettesítettétek aktuálisan. Legalább kicsit pohozhattátok volna még a vicceket.
Ilyen alapon akkor én is csatlakozom :
Két SZDSZ-es farkas találkozik nyuszikával az erdőben.....
- Hát nem vagy egy Kovács mondja neki Demszky
- Ne örülj, te sem vagy egy Orbán.
A főpolgármesteri hivatal lakásirodáját felkeresi egy csinos nő és bead egy lakáskérvényt, ami Demszky aláírásán kívül teljesen üres. Az ügyintéző ránéz, majd egy csinos nőkből álló csoport felé bök. - Megkérhetném, hogy álljon abba a sorba.
Mi a különbség Kuncze és Torgyán villája között?
A magyarázat
Mi a hasonlóság Máthé és Szekeres villája között?
Hogy nincs magyarázat. (Magától nőtt)
Két SZDSZ-es fel van háborodva, hogy Demszky győzőtt, ezért elhatározzák, hogy belépnek inkább az MSZP-be. Be is lépnek, majd alapszervezeti elnökük közli velük első feladatukat.
- Akkor elvtársak, most belépnek az SZDSZ-be.