Keresés

Részletes keresés

szpsz911 Creative Commons License 2006.01.22 0 0 32

Igaz, hogy több, mint 5 évvel vagyunk később, minthogy a topic elindult, de egyetértek:

UTÁLOM A TELET

Miért is?

Fázni nem jó.

Sár, lutyok undorító!

Téli útviszonyok egy hátsókerékhajtású farmotoros autóval: veszélyes.

Örökké kocsimosás, de hidegben nehéz.

Téli gumi: kisebb sebesség.

Fagypont alatt: bárhol jégfolt lehet, ebben sem találok jót.

Szabadidős tevékenység: téltábornok: szabotőr elvtárs.

Szürkeség: depresszió.

Korán sötétedés: nyomasztó.

Mindehhez képest a szép fehér hó látványa sovány vígasz.

Előzmény: giacomo (-)
topikolló Creative Commons License 2004.11.01 0 0 31
Dehogynem! Mindig tudtam, hogy csodabogár vagyok... :))))
Előzmény: hoppaaa (30)
hoppaaa Creative Commons License 2004.11.01 0 0 30
Nem lehet más megoldás :)))
Előzmény: topikolló (29)
topikolló Creative Commons License 2004.11.01 0 0 29
Akkor Te biztos erősíted a szabályt! :)))
Előzmény: hoppaaa (28)
hoppaaa Creative Commons License 2004.11.01 0 0 28
Én is nyáron születtem, ezzel szemben nem birom a 25-nél melegebbet.....
Előzmény: topikolló (27)
topikolló Creative Commons License 2004.11.01 0 1 27

Én nyáron születtem, így a jó idő nálam 25 fok fölött van, és a tél szeptember 1-től május 31-ig tart. Számomra sajnos elég, ha a naptárban az áll, hogy szeptember 1, és azzal mintha kihúznák alólam a talajt: elkezdek fázni - még ha októberben 20 fok van, akkor is -, és rohamosan romlik a jókedvem. Sokkal depressziósabb lesz a hangulatom és pesszimistán tekintek a nagyvilágra.

Ma ez különösen éreztette hatását, hiszen a tegnapi óraátállítással a családom zsizsegése nem hajnali fél nyolckor, hanem hajnali fél hétkor kezdődött. Ráadásul olyan iszonyat világos volt már fél hétkor, hogy sokkal tovább zajongás nélkül sem tudtam volna aludni. :(( Ezzel szemben már délután négykor sötét van, amit meg különösen gyűlölök. Minden máshogy van, mint ahogy normális. Utálom a telet!!

hc Creative Commons License 2000.11.24 0 0 26
Próbáltam, nem megy. Én a kellemesen meleg nyarat szeretem, de azt bírnám 12 hónapon keresztül folyamatosan.

hc

Előzmény: zotyi (24)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.24 0 0 25
aki meg tobbet akar tenni, varrja vissza onkent a faleveleket.:)
Előzmény: zotyi (24)
zotyi Creative Commons License 2000.11.22 0 0 24
Aki nem szereti a telet annak ajánlom, hogy gondolja azt hogy nyár van...csak nincs meleg..
:)
caldea Creative Commons License 2000.11.22 0 0 23
Nem szeretem.
Felőlem lehetne mindig nyár vagy tavasz.
Grimbi Creative Commons License 2000.11.22 0 0 22
RadiX
nekem ma reggel ugrott be, hogy hol. Ahol Ali is van. Lezarvarhattad volna a hófelhőket egy kis havazásra (Legalább 40 cm).
Előzmény: Mintapolgár (19)
olajbaro Creative Commons License 2000.11.21 0 0 21
felfuttetem mar a varost, hogy amerre jarok ne maradjon meg az egi atok. meg hogy a lanyok is monokiniben rohangaljanak az utcan.
WaseK Creative Commons License 2000.11.21 0 0 20
Nos én is csatlakozom azokhoz, akik addig szeretik a telet ameddig leesik az elsô hó és nem kezd el olvadni, vagy megfagyni úgy ahogy van.Utána már csak nyüg az egész.Viszont az tényleg jó a télben, ahogy itt korábban mondta valaki, hogy az emberek összefognak.Pl amikor reggelre leesik 20 cm hó és mindenki a kocsijáról lapátolja a havat, vagy nem tud valaki elindulni, rögtön megy segiteni a másik két emberke.És még mosolyognak is hozzá, szidják az idöjárást vagy hasonlók.Nyáron ha valaki ledöglik, csak elmennek mellette és azt mondják, hogy na tessék ez most pórul járt.

WaseK

Mintapolgár Creative Commons License 2000.11.21 0 0 19
Merrefelé?
Előzmény: RadiX (8)
Grimbi Creative Commons License 2000.11.21 0 0 18
Sőt a jövő hét elején is marad az átlagosnál enyhébb idő :-(((((
Előzmény: Grimbi (9)
Laja73 Creative Commons License 2000.11.21 0 0 17
Jajj hát az itt egy külön szám.
Több évtizedes személyes tapasztalat után is még mindig váratlanul éri a T. vállalatot,
hogy egyszercsak leesik a hó. Persze előtte mindig felkészülnek.
Mint a németek a partraszállásra, kb. úgy...na de nem offolok, hagyjuk meg a topicot a télnek.

Én például azt is szeretem a télben, hogy az emberek valahogy jobban együtt vannak.
Nyáron mindenki szétszéled a francba.

Előzmény: Grimbi (13)
SGraun Creative Commons License 2000.11.21 0 0 16
Nálunk spec. egész délelőtt sütött a nap, és egy szál rövidujjú pólóban lézengtem a fűtetlen irodában. :o(((
Tél, -10, nagy hó, sirály !!!
Grimbi Creative Commons License 2000.11.21 0 0 15
meg illattal... :-)))
Előzmény: zotyi (14)
zotyi Creative Commons License 2000.11.21 0 0 14
Igaz hogy hideg van, de nem mindenhol...
A hónaljban legalább 36 fok van...ez mindig megnyugtat és örömmel tölt el..
Grimbi Creative Commons License 2000.11.21 0 0 13
Közlekedés? Nyomatták magukat a sajtóban az FKF Rt.-sek, hogy felkészültek a télre.Majd figyeld ki...
Előzmény: Laja73 (10)
Lord Iffy Creative Commons License 2000.11.21 0 0 12
Na ebben igazad van! Tényleg azért utálom olykor a telet, mert hideg van, locspocs lesz az utakon.
De egyébként meg imádnivaló ha a meleg szobában pihizel pl karácsonyfa melett fenyőillatokkal körüllengve, finom sütit nyomod magadba és közben kinnt potyog a hó.
Vagy pl imádok a hóban sétálni, főleg ha ropog.
Előzmény: Laja73 (10)
hc Creative Commons License 2000.11.21 0 0 11
Azt hiszem, hogy ha olyan helyen élnék, ahol a tél +15 fokot jelent, akkor szívesen elmennék egy hétre sielni a hegyek közé. Így viszont, hogy kérdezés nélkül kapom az orcámba, ráadásul össze-vissza, meg latyak, köd, hideg, és hosszú hónapokig - brrrrrrrrrrrrr - így nagyon nem szeretem. Általában az első komolyabb és még szép havas hétvégén szánkózom egyet a srácokkal - néha még élvezem is -, aztán mogorva medveként várok, hogy elolvadjon és jöjjön a tavasz.

hc

Laja73 Creative Commons License 2000.11.21 0 0 10
Szerintem a telet nem lehet utálni. Az gyönyörű.
Max. a fázást, vagy a közlekedést.
De erről nem a tél tehet.
Grimbi Creative Commons License 2000.11.21 0 0 9
RadiX
küldjél léci ide is :-))) Aigner ijesztgetéseivel ellentétben nálunk nem lesz hó a héten :-(((
Előzmény: RadiX (8)
RadiX Creative Commons License 2000.11.21 0 0 8
Legyen kemeny tel, magyot akarok szankozni szilveszterkor Regecen. Errefele ma leesett az elsö ho, ugyhogy megyek is a hojelentes topicba.
Előzmény: Grimbi (6)
Lord Iffy Creative Commons License 2000.11.21 0 0 7
Most spec alig várom hogy essen végre a hó, de ha majd már 1-2 hete esik, akkor majd utálni fogom és alig várom hogy nyár legyen.
Szóval kb. most ilyen állapotom van, de egyébként inkább nyár. :o)
Grimbi Creative Commons License 2000.11.21 0 0 6
A télutálókat el kell keserítsem, erőssen úgy néz ki, hogy kemény telünk lesz!
Én is imádom a telet, ez a kedvenc évszakom.
tudorapo Creative Commons License 2000.11.19 0 0 5
Azért elvagyok télen is. Nem szeretem, ha lukas a cipőm és nincsen pénzem újat venni, de ha ez nem áll fönt, akkor jó. A viharokat különösen (persze fűtött helyről) kedvelem.
pitya Creative Commons License 2000.11.19 0 0 4
en szeretem a telet. vagyis inkabb a keso osztol kora tavaszig, mert ez hideggel jar (ami ellen fel tudunk oltozni rendesen), viszont eppen emiatt nincsenek mindenfele repkedo bogarak, szunyogok. marpedig en oket nagyon utalom, es az ellensegem ellensege a baratom;)
micu Creative Commons License 2000.11.19 0 0 2
Én is szeretem. Bár amikor hazautazom akkor csak a MÁV-val tehetem a jó kis autóm helyett és ez már kevésbé szimpatikus. De még mindig jobb mint a nyár, a meleget nagyon utálom. A hideggel elvagyok, különösen a fűtött szobában.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!