Keresés

Részletes keresés

Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2011.09.26 0 0 8

Nem tudom, de tartok tőle, hogy az...

Előzmény: marcipannyuszi (7)
marcipannyuszi Creative Commons License 2011.09.26 0 0 7

R.I.P.

:((

Ugye nem a régi értelemben vett tragikus hirtelenség?

Előzmény: Asztat mondta az anyósom (6)
Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2011.09.26 0 0 6

Meghalt Pallag László

A kisgazda politikus az olajbizottság elnökeként szerzett országos ismertséget. 61 éves volt. Tovább »

forrás: Index.hu

Nyugodjék békében!

trueblod Creative Commons License 2000.11.20 0 0 5
Kedves tonio!

kicsit viccesnek tartom amit mondasz....
..ha jól emlékszem, épp most perelikújra(ezalkalommal az egész bizottságot), mert "államtitkokat" hoztak nyilvánosságra... ezek után hogy is vonjuk be a nyilvánosságot??? hehehe

az itt a gáz, hogy miután eljut egy "ügy" államtitkári szintig, ott szépen titkosítják, elteszik és ráülnek... a rendőr nem beszélhet, mert szolgálati és államtitkot sért "möszijő Pintér" meg azért ANNYIRA nem hüle hogy saját magát állítsa bíróság elé... amúgy Pallag (minden hiányossága és hibája ellenére) legalább becsületes...

Előzmény: toniokröger (4)
toniokröger Creative Commons License 2000.11.16 0 0 4
Szerintem kicsit hülye szegény...
Ő is csak beszél, fontoskodik, de pont a legfontosabb támaszát- a nyilvánosságot zárja ki az ülésekről( és ettől egyből hiteltelenné, megkérdőjelezhetővé válik)...
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.16 0 0 3
Meglepodnek, ha Pinter, vagy mas nagyhal racs moge kerulne, valoszinuleg kongana a parlament az uressegtol. Don Quijotenak tobb eselye volt a malmokkal szemben:))
Előzmény: pindiy (2)
pindiy Creative Commons License 2000.11.16 0 0 2
Csak magadnak tehetsz szemrehányást, ott volt a pénz oszt máshol kerested:::))))))
Előzmény: trueblod (1)
trueblod Creative Commons License 2000.11.16 0 0 1
szerintem sokkal inkább kérdés az, hogy ki mit és hányszor engedhet meg magának anélkül, hogy felelősségre lehetne vonni...
...ergo nem az a baj, ha lopsz, csalsz, öletsz, hanem az ha nem tudod államtitokká nyilváníttatni mindezt...

...nekem sem az a bajom, hogy ők ezt megteheteik, csak az, hogy ÉN nem...
*-)))

tisztelettel:

trueblod

Előzmény: pindiy (0)
pindiy Creative Commons License 2000.11.16 0 0 0
Ez az olajügy igen egyszerű csak tudomásul kell venni, ha valahol van pénz, akkor az emberek egy része odamegy és megkeresi.
Az emberek nagyobb része, pedig továbbra is ott akarja megkeresni ahol megnincs.
Az olajügy igazi kérdése, mért volt pénz az olajba és miért nincs máshol.
Előzmény: trueblod (-)
trueblod Creative Commons License 2000.11.16 0 0 topiknyitó
Érdekesnek tartom, hogy sikerült neki egyáltalán ide eljutni...
Csodálkozom rajta, hogy még nem derült ki semmi a múltjából... persze van más mód is az elhalgattatásra.. "pereljük le a gatyáját"... nonszensz, hogy ezt hagyja a mélyen "tisztelt" közvélemény... ilyenkor hol vannak a "választói érdek"-eket figyelemmel kisérő pártok? Miért nagyobb az érdeklődés a brazil sorozatok iránt?

Az az érzésem, hogy ha most nem állítjuk meg , akkor soha... vagy nincs is olajügy?? jó lenne hinni, hogy a Pallag úr téved... de nem megy

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!