Keresés

Részletes keresés

Peaceful Creative Commons License 2003.07.09 0 0 83
Hajjaj...elég sötét a "kép"...
Tiv Creative Commons License 2003.06.22 0 0 82
Speet nagyon nem vágod ezt az egészet

speet Creative Commons License 2003.06.21 0 0 81
Szia,

Annak az embernek akiről beszéltem, a problémája mindössze annyi, hogy hülye mint a seggem. Azelőtt mindene megvolt: idősebb volt nálunk, felnéztünk rá,tele volt zsével, stb, stb,..
Egyszerűen jódolgában már nem tudott mit csinálni, hát kipróbálta az anyagot, oszt' úgy maradt. Béke poraira. (képletesen, mert még él, agyilag már nem annyira)

Azt mondod alkoholisták. Hát az se semmi, én 1szerűen nem értem, hogy lehetnek emberek ennyire primitívek. Annak idején a haverok engem is folyton buzeráltak, miszerint: Te Speet, mi itt mind addig iszunk, amíg össze nem esünk, te miért nem iszol több sört? (alkoholista összejövetelek voltak egy Bp-i lakótelepen) a válaszom ez volt: Mert nem vagyok állat, hogy seggrészegen, saját húgyomban-hányásomban fetrengjek, sok pénzért (italköltség), és még erre büszke is legyek! No nem, ennyire IQ-hiányos még nem vagyok!

Namármost, ha én tudok mértékletes lenni a serivásban (és még rajtam kívül rengeteg ember), akkor könyörgöm, másnak miért nem sikerül? Megmondom: mert igénytelenek, és nem képesek elfoglalni magukat valamivel rendesen.
Mert télleg egyszerűbb munka után beesni a kocsmába, jól beb@szni a kannás bortól, meg a csöves sörtől, aztán tántorgás hazafele. Otthon mehet 1-2pofon az asszonynak, aztán punnyadás. undorodom az ilyen fasziktól, és sajna 1re több az ilyen.

Azt mondod, van akit a fű mennyei tudatmagasságokba emel. Ilyen is lehet, de elenyésző ezen emberek száma, és a nagy többség számára a füvezés és egyéb narkófélék fogyasztása komoly következményekkel járhat. Éppen ezért kell távoltartani a fiataloktól ezeket a szereket: mert a hatásuk kiszámíthatatlan, és soha nem lehet tudni, hogy az anyag kiből mit hoz ki!

Egyébként az a diló csávó is a mennyekben érezte magát a fűtől, azt hitte, hogy qrva okos lett tőle, és még mi voltunk a hülyék, mert nem értettük meg a faszságait, amiket beképzelt magának....szóval, inkább nem kéne narkózni, az a biztos!!!

Speet

Előzmény: tachkow (80)
tachkow Creative Commons License 2003.06.21 0 0 80
"A fűtől lett olyan, amilyen."

Az emberi lélek bizony nagyon törékeny, sérülékeny dolog. Ugyanakkor rendkívül bonyolult is.

Nem hiszem hogy belelátsz annak az embernek a lelkébe, mert különben látnád, hogy a problémája sokkal mélyebben gyökerezik. Olyan egyszerűen nincs, hogy valaki megkóstolja a füvet és aztán az gonosz hatalmának csapdájába ejti, és aztán tehetetlenül sodródik tovább a lejtőn. Ha volna valami halvány fogalmad a fű természetéről, akkor tudnád ezt.

Hibáztatod-e az alkoholt a sok csonka szétbomlott családért, meg azért hogy dobogósak vagyunk össznemzetileg is? Aki rendben van lelkileg, az soha nem lesz alkoholista, aki viszont problémás és hajlamos az ilyesmire, az úgyis találni fog magának valami szert, amivel oldhatja frusztrációját, és elmenekülhet a szer okozta mámor álvalóságába.

Hidd el, ahogyan a bor is lehet akár "Krisztus vére" is, ugyanúgy a fű is fel tud emelni olyan magasságokba, felsőbb szférákba, amikről hétköznapi tudatszintünk esetleg csak álmodik.

Előzmény: speet (78)
tracy Creative Commons License 2003.06.21 0 0 79
Igen csekély mértékben folyik a drogosok rehabilitációja, és annak a nagy része is alapítványi pénz, nem tb. Amit a tb finanszíroz, az kb. 10 nap fizikai elvonókúra. 10 nap ugye semmi idő egy combnyaktörésnél.
Előzmény: speet (78)
speet Creative Commons License 2003.06.21 0 0 78
Megint itt vagyok, ne unatkozzatok nélkülem..(:)))

Dr.Agy, kissé elvetemülten egészségesen élsz, de kivételesen nagyjából igazad van! És a nyelvtanulás valóban jó ötlet, bárkinek javasolni merem narkó, és egyéb baromságok helyett. Maximálisan igazat adok neked!

Tegnapi életkép, enyhe elrettentésül:
95-ös busz, tömegnyomor, Pongrác út bedugulva (du. 4 óra). Buszos megáll, kirakja a népet még a megálló előtt, hogy át tudjon szállni aki akar, a 37-es villamosra. Na ez az a megálló, ahol a vili egy hídon megy keresztül, és a megálló a töltésoldalban van. Lepukkant környék. Mászok fel a lépcsőn, egyszercsak megcsap a higítószag, de mint állat. Feljebb megyek: 10-12 utas a megállóban, és köztük vidáman szipuzik egy 20év körüli jól öltözött fazon, enyhe roma beütésű bőrszín, de mint mondtam, jól öltözött! Lóg a zacsi a fejéről,kajak cellszag a környéken, mindez fényes nappal, nyilvánosan. Jön pár cigány nő, ezekkel ordítva veszekszik. A megállóban várakozók diszkréten elfordulnak, rendőr persze sehol. Örültem, amikor végre megjött a villamos. (az utasok persze kitárgyalták egymás között a dolgot,- érdekes, senkinek sem volt pozitív véleménye..)
Ismertem egy faszit, aki a fűvel kezdte, aztán már mindegy volt, csak olcsó legyen és "üssön". A végén, ha nem volt pénze anyagra, bement a Tescóba, és a habtejszínes flaskákból kiszívogatta...nem, nem, kedves olvtársak, nem a finom tejszínt, HANEM A TÖLTŐGÁZT, mert attól be lehet állni! Na ez a társadalom ellenesség kezdete (mert persze nem fizette ki), és a jó példa arra, hogy a narkós a legképtelenebb dolgokra is hajlandó, csak hogy hozzájusson a sz@rjához!
Ez a pali, "természetjárásai" közben, maszlagot keresett, és azzal is megpróbált eredményt elérni. Hogy milyen sikerrel, azt nem tudom, de nem is érdekel túlzottan.
Valamikor jól kereső, értelmes ember volt ő is, jó szakmával és családi háttérrel. A fűtől lett olyan, amilyen.Most kajakra nincstelen, csöves szintű pali.
Bravó, ez ám a karrier!
Hogy aztán egy drogos megéri- e, a 80-ik évét, az olyanmindegy, hiszen az életminőség az, ami számít. De ezeknek az nincsen, tehát 70-80évesen is ugyanaz a lepukkant, elbutult alakok maradnak, mint "fénykorukban"!
TB-ről: A drogosok rehabilitálása összevetve sokkal többe kerül, mint Mari néni 66odik combnyaktörését helyrehozni. Arról nem is beszélve, hogy M.néni valszeg egész életében dolgozott és adózott, míg ez a narkósokra nem igazán jellemző. Inkább a bűnözés, kisebb-nagyobb szinten.
Bocs a terjedelmes irományért, sajna rövidebben nem megy.
Ált. üdv:
speet

sierra Creative Commons License 2003.06.21 0 0 77
Nézz át az Újoncosba, mon Légalisateur! :o)
Előzmény: tracy (76)
tracy Creative Commons License 2003.06.21 0 0 76
Pedig ez egy egzakt dolog nagyjából. A TB-nek az a kurva sokat kereső ember a biznisz, aki sosem beteg, viszont 62 évesen elvonul a mocsárba, és magára húzza a földet, vagy egyszerűen öngyilkos lesz (bár ha megtalálják a tetemét ,akkor van költség, de persze az eltűnéssel is, úgyhogy nem tudom).

A leégés meg nem annyira nyögvenyelős szerintem, tudható, hogy veszélyes meg minden, csak nincs az a társadalmi elítéltsége.

Előzmény: sierra (75)
sierra Creative Commons License 2003.06.21 0 0 75
Egy mentőkiszállásnál mélyebb pénzügyi összefüggésre gondoltam, de lényegében mindegy, amúgy is csak a poén kedvéért szóltam bele.

Most égett le kegyetlenül a nyakam meg az arcom, úgyhogy a napozás föltétlenül más kategória... :o)
Ez is elég nyögvenyelős.

Előzmény: tracy (74)
tracy Creative Commons License 2003.06.21 0 0 74
Hát, ezt arra számításra alapozom, hogy ha valaki túllövi magát és elpatkol 26 évesen egy Burger King vécében, akkor az egy db mentőkiszállásba kerül. A hat combnyaktörés pedig minimum hat mentőkiszállásba, plusz a kezelés. Ehhez egyébként tényleg nem kell szándékosság (bár mondjuk ha több kalciumot eszik), viszont mondjuk a bőrrákos meg a sok napozás?
Előzmény: sierra (73)
sierra Creative Commons License 2003.06.21 0 0 73
Hát ezt milyen számokra alapozod?

De különben is, a droghoz szándékosság kell, a csontritkuláshoz meg nem.

Előzmény: tracy (71)
sierra Creative Commons License 2003.06.21 0 0 72
Akkor igen. :o)
Mármint ha rajtam múlna.
Előzmény: tracy (70)
tracy Creative Commons License 2003.06.20 0 0 71
Pedig egy 26 éveskori aranylövés sokkal kevesebbe kerül a tébének, mint a 86 éves, egészségesen élő Mari néni hatodik, csontritkulásnak betudható combnyaktörése...
Előzmény: sierra (67)
tracy Creative Commons License 2003.06.20 0 0 70
Annál kevésbé már csak a nyitott gerinccel született csecsemők tudnak mindehhez hozzájárulni, valahogy mégse szokta senki azt követelni, hogy dobjuk ki őket a kukába..Sőt, a munkanélküliek se járulnak hozzá semmivel, viszont betegeskednek néha. Viszont ha én most lepengetek nyolcmilliárdot a tébének, akkor drogozhatok?
Előzmény: sierra (66)
Ferci Creative Commons License 2003.06.20 0 0 69
Ej ha, neked aztan pompas eleted van!
gratula! de azert nem gond, ha nem Te vagy az univerzum merceje ugye?
mondjuk odairtad az elejere, hogy "szerintem" ami pozitiv...
Előzmény: dr. Agy (56)
sierra Creative Commons License 2003.06.20 0 0 68
Főleg a topicnyitóban szereplő hullák örültek volna, de hát sajnos...
Előzmény: ready (64)
sierra Creative Commons License 2003.06.20 0 0 67
>Külön felháborítónak tartom azt, hogy az önpusztító emberek gyógyítását a tisztességes, meggondoltan élő, becsületes embereknek kell megfizetnie.

-- Na ezt mondjuk én is...

sierra Creative Commons License 2003.06.20 0 0 66
>"egyes emberkék önpusztító, kártékony és társadalomellenes"

Na, ebből halljunk valami magyarázatot az utolsó szóra. Aki nem árul, az miért is árt a társadalomnak?

-- Aki meghal húsz évesen, az nem képes hozzájárulni a társadalom által belé fektetett pénzek törlesztéséhez, valamint a szörnyű demográfiai helyzet miatt sínylődő TB hiányának csökkentéséhez.
:o)

Előzmény: tracy (46)
ready Creative Commons License 2003.06.18 0 0 65
ready Creative Commons License 2003.06.18 0 0 64
Albert Hoffman, a Sandoz gyár kémikusa, a z LSD atyja több mint 70 évig élt.
Timothy Leary , a hippimozgalom nagy alakja, bizonyos körökben LSD-gurunak nevezett illet? is volt vagy 80 mikor meghalt.
Havonta elnyomtak egy trippet.És mégis sokáig éltek.

Szerintem mindenki örülne , ha megérné ezt a kort.

Előzmény: tachkow (62)
csogu Creative Commons License 2003.06.18 0 0 63
Van, de lehet, hogy festi magát:o))
Előzmény: tachkow (62)
tachkow Creative Commons License 2003.06.17 0 0 62
Állítólag (!) nincs olyan, hogy ősz drogos.
Előzmény: csogu (53)
dr. Agy Creative Commons License 2003.06.17 0 0 61
Nehogymár azt mondd, hogy a szeretet is drog, és aki templomba jár, az is kábulni megy oda!
Előzmény: ready (57)
tachkow Creative Commons License 2003.06.17 0 0 60
"De amikor a tizenéves kölyköket kínálgatják iskolában, diszkóban, vagy akár az utcán anyagokkal-, na ilyenkor mi van? Mit mondsz erre? Nooormális!!!??? "

Nem. De ezt senki nem pártolja. Vedd már észre, hogy egy olyan állásponttal vitázol, amit senki sem véd. Hacsak nem mosod össze a szezont a fazonnal.

Előzmény: speet (51)
tracy Creative Commons License 2003.06.17 0 0 59
Sztem tréfált..
Előzmény: ready (57)
buszjegy Creative Commons License 2003.06.17 0 0 58
Aztam majd 50 ev mulva elkezdesz gondolkodni hogy mi a francot csinaltal eletedben... :))
ready Creative Commons License 2003.06.17 0 0 57
Csak egy dolgot mondok neked: Te is meg fogsz halni.Ez biztos:-)AKármilyen (szerinted) csodálatos életet is élsz:)

De mondok mást is.AZ ember lételeme , hogy függjön valamit?l.Ha más nem a szüleidt?l, a párodtól.
Csak sajnálni tudlak, ha ezeket a pozitiv "drogokat" avagy "tudatmódosítókat" is elutasítod.
Jahm , bár ezt nem szokás annak nevezni.

És mib?l gondolod, hogy ezek a "szemét drogosok" nem dolgoznak, nem tanulnak nyelveket, stb?

dr. Agy Creative Commons License 2003.06.17 0 0 56
Szerintem senki sem normális, aki drogozik. Én nem drogozom, nem iszom, nem dohányzom, nem kávézom, nem fogyasztok zsíros, cukros, sós ételeket, húst is keveset, sokat alszom, de korán kelek, hideg vízben mosakszom, sokat sétálok, de megerőltető vagy veszélyes sportot nem űzök, nem játszom szerencsejátékokat, nem nőzök, nem járok diszkóba, vagy egyéb ritmikus zenével kábító helyekre, nem nézek népbutító tévét, betartom a KRESZ-t, stb.
Csak sajnálni tudok mindenkit, aki nem ehhez hasonló, kíméletes életet folytat, és pusztítja magát.
Sajnálom azokat, akik különböző, temészetes vagy mesterséges, külső vagy belső drogokhoz nyúlnak. Nekem nincs szükségem semmi ilyesmire ahhoz, hogy jól érezzem magam.
Külön felháborítónak tartom azt, hogy az önpusztító emberek gyógyítását a tisztességes, meggondoltan élő, becsületes embereknek kell megfizetnie. Ezek nem törödnek semmivel, csak eszik-iszik-szívják-fújják-nézik stb. a drogot hogy jól beálljanak, aztán debil fejjel röhögnek a nagyvilágba, aztán meg mennek az orvoshoz. Ahelyett hogy szépen megülnének a fenekükön, és mondjuk nyelveket tanulnának. Abba még nem pusztult bele senki sem.
Kívánom ezeknek, hogy rothadjanak meg mind!!
micu Creative Commons License 2003.06.17 0 0 55
Ez különösen színvonalas gondolat:
"...ha tudnák normálisan gyógyítani az érrendszeri betegségeket és a rákot akkor ez a probléma nem lenne probléma." Ja.

Ja bizony. Igen szépen áramlanak a milliárdok a gyógyszeriparba világszerte, ugyanakkor a másik oldalon nem látom azt a látványos javulást, Pl. a rákba ma is elég jó eséllyel bele lehet halni, ugyanakkor rákot messze nem csak a cigitől kaphatsz...

Előzmény: marktven (49)
micu Creative Commons License 2003.06.17 0 0 54
De nem mindegy hogy egy tizenéves gyerek passzióból adja be magának a morfint vagy egy végső stádiumban lévő rákbeteg kapja mert mást már nem tudnak vele tenni az orvosok.

A kávé pozitív hatása, hogy élénkebb leszel tőle. Ugyanezt tudja a speed is. Nemrég halt meg Erdős Pál matematikus, ő például amfetaminnal pörgette magát.
De én úgy tudom hogy míg a KV mindenkiben többé-kevésbé ugyanazt a hatást váltja ki az amfetamin már egy alkalommal is súlyos betegséget okozhat a rá érzékeny személynek.

Ezzel együtt én sem utasítom el 100%-ban a dolgot, csak ezt nagyon nehéz lenne szabályozni. Egy erős akaratú, függésre nem hajlamos, stabil személyiség kezébe nyugodtan adnék drogot, ha akarja használja. De egy tizenéves gyerek kezébe nem. Viszont ezt, ugyanúgy ahogy a cigi vagy a pia esetében sem, nem lehet megoldani.

Előzmény: tracy (50)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!