Keresés

Részletes keresés

Ádrienneee Creative Commons License 2018.03.07 -1 0 9

én csak a gyapjú paplanra esküszök! télen nyáron csak a gyapjúpaplan a minőségi és pihentető alvásért ha engem kérdeztek!

Gagarin Creative Commons License 2001.03.08 0 0 8
Télen toll, nyáron gyapjú - de, ki mit szeret.
Nem is ez a fő buktató, hanem a méretek! Vigyázz, mert ha az IKEA-ban veszed a "belevalót", akkor szinte biztos, hogy csak az ugyanott vásárolható huzat lesz vele tökéletesen méret-kompatibilis. Lehet, hogy hasonlót máshol is találsz, de 10-15-20 cm differencia mindig lesz valamelyik oldalon!
Florance Creative Commons License 2001.03.08 0 0 7
az én álmom a sötétkék selyem....:)))
de nem az a műszál-tömeg amit manapság gyártanak 100% polyester-ből hanem igazi selyem.....brrr...gyenge pont.
pecos Creative Commons License 2001.03.08 0 0 5
Nekunk gyapju toltetu a paplanunk, toll a parnank, bar szerintem abbol is jo lehet a gyapju. Konnyitett toltesu nyari paplan, amit telen is megfelel, nem faztam meg soha. En szemely szerint utalom a muszalat, mind toltetben, mind huzatban es minden egyebben, szerintem olyan mintha nylon zsakban aludnal.
Előzmény: Cus (-)
SubWoofer Creative Commons License 2001.03.08 0 0 4
Most itt a huzatrol vagy magarol a paplan-parnarol van szo mert ez nem vilagos.
párizsi Creative Commons License 2001.03.08 0 0 3
Ágynemű-hőmérséklet ügyében nincs tapasztalatom, de az Ikeában vett matracunknak is van téli- és nyári oldala, s mivel télen vettük, a hópelyheset tettük felülre. Az első éjszaka közepén nekiálltunk átforgatni, mert elviselhetetlenül meleg volt, pedig én igazán fázós vagyok. Valósággal sütött belőle a - gondolom, saját testünk melege. Ha nem szeretnél egy kemencében aludni, akkor ne a meleget :))
Zozzer Creative Commons License 2001.03.08 0 0 2
-Fehéret.
Cus Creative Commons License 2000.11.13 0 0 1
köszi, egybevág az elképzelésünk, én is műszálasra gondoltam.
Előzmény: tündérlala (0)
tündérlala Creative Commons License 2000.11.13 0 0 0
T0llal vigyázz, allergiát 0k0z egyeseknek.

tündérlala

Cus Creative Commons License 2000.11.13 0 0 topiknyitó
Lécci adjatok tanácsot, ha vannak ilyen irányú tapasztalatok. Sajna elég drága ahhoz hogy pofára essünk...
Knkrétan az IKEA-ban néztünk műszálas ágyneműt, három féle hőmérséklet választékban (ki mennyire szeret melegben aludni) érdekelne mi a véleményetek!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!