MOBY DICK és AGREGATOR fanoknak: jól megkérdeztük a bandák egy-egy tagját, ennek eredményét sok más egyébbel, intejúval, koncerbeszámolóval, infókkal, fényképekkel együtt a Karcolat Metal Fanzine (http://www.karcolat.atw.hu) oldalain találhatjátok. Ezenkívül várjuk kezdő, fiatal zenekarok jelentkezését, hogy bemutathassuk őket, illetve jövőbeli koncertjeiket meghirdethessük.
Jól teted, hogy nem hagyttad ki.... Én is első soros voltam, bár egy melák az én fejemet használta könyöktámaszmnak..... Tehát nekem a fejem lett színváltós...:)))
Bár akaratomon kívül szert tettem pár kék foltra, akkor is az első sorokból zúztam végig a koncertet!!! :-) Eszméletlenül jó volt, sajnálhatja, aki kihagyta!!!!
Igazad van.. Én sem ismerem a Se nap, se hold lemezt.. Bár annyira nem bánom... Szerintem minden banda az elején csinál igazi művészi albumokat, aztán letér a helyes útról.... Pl. Tankcsapda Kivétel: SEPULTURA!!! bár a fiuknak a visszatéréses kibaszott jól sikerült.. A hangulat fennséges....
Király volt a pénteki koncert, rendesen végigzúztam. Szerintem nekik sikerült legfényesebben a visszatérés azok közül a bandák közül, akik hosszabb szünetet tartottak (Omen, Akela, Pokolgép). Én már nem követem nyomon a zenei pályafutásokat (újabbkori lemezeiket nem ismerem), de ez a koncertteljesítmény hibátlan volt! Köszi a fiúknak!
Kevesen vagytok fenn mostanában!!! Ki volt 2006. február 10.-dikei koncerten??? A világon a leges leges leges legjobb volt!!!!!!!!!!!!!!!! KIBASZOTT NAGY VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hA VALAKI VOLT MÉG OTT, ÍRJON!!!!
Figyelmetekbe szeretnem ajanlani sajat weboldalomat (egykor a MOBY DICK grafikusa voltam, lasd FEJFA HELYETT portre-karikaturakat:) amelyen tobbek kozott lathattok SZTAR FOTOKat es grafikakat is a SOPRONI METAL ASZOKrol!
www.olimanagement.com KOSZI hogy meglatogattok... es nyugodtan irhattok is nekem a KAPCSOLAT! altal;-) velemenyek, kritikak, otletek... barmit elfogadok!
Na, akkor egy rövid beszámoló a VOLT fesztiválról.
Meglepően kevesen voltak kiváncsiak a koncertekre úgy általában, kivéve a Tankcsapdát, de hát nem is ez a lényeg. Legalább volt helyünk tombolni. :)
A koncert az Ugass kutya intrójával kezdődött, s rögtön bele is csaptak a lecsóba a srácok.
Jobbnál jobb slágereket játszottak, mi meg jót zúztunk a színpad előtt, úgyhogy nagyon hirtelen elmúlt az a másfél óra, amennyit játszottak. Én inkább a régi lemezeket ismerem, de a legtöbb szám azokról volt, a ráadás meg persze a Keresztesvitéz. Hát, nem mondom... :)
Minimális negatívum: a Keresztesvitéz _annyira_ nem tetszett, a Prometheust viszont meghallgattam volna.
Volt valaki a két héttel ezelőtti koncerten?
Arra emlékszem, hogy valami más programmal ütközött, de kár volt kihagyni. A Szigeten megnézném őket újra.
Jó kis Prometheus dübörög itt a fülembe. Meg a Kegyetlen évek. Hát az hihetetlen.
Elfogyott a lóvé...
Szerintem nevetséges, hogy minden magyar zenekar feloszlás után két perccel újjáalakul. Legalább az 5 évet várnák meg.
Ezt most attól függetlenül mondom, hogy szeretem/szerettem-e az adott bandát vagy sem. Bár ami azt illeti, a TCS meg főleg a Junkies is felosztolhatna.
Üdvözlök minden Moby Dick rajongót! Örülök ennek a fórumnak, de van egy még jobb hírem: A Moby Dick Home Page 2001. december 1-től új címre költözik: http://www.moby-dick.hu Itt megtalálhattok mindent a zenekarról, és fórum is van. Kérlek Titeket látogassatok az említett címre, hogy beindulhasson a zenekar hivatalos fóruma! Üdvözlettel: Gáb (webmaster)