Keresés

Részletes keresés

Ferrarifan28 Creative Commons License 2018.04.25 0 0 7

Sziasztok. Létrehoztunk egy Facebook csoportot : Célja megosztani az új tapasztalatokat és véleményt tanácsot adni másoknak a szakmán belüli dolgokkal kapcsolatban. Aki úgy érzi hogy érdekli varjuk szeretettel .

https://www.facebook.com/groups/2006392399611269/  

Atom-anti Creative Commons License 2010.01.03 0 0 6
A magyar éttermeknek úgy általában mikor, mely időszakokban szokott lenni a legnagyobb forgalmuk? Van erről valami statisztika vagy tapasztalat?
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.12 0 0 5
meg tudom érteni konkrétan

kellemetlen tapasztalataim más részről viszont a mekdonác és börgerkirályban dolgozó, görcsösen udvariasnak lenni próbáló, viszont a vendéget futószalag-fílinggel kezelő kortársaimmal, vagy nálam egy-két évvel fiatalabbakkal van, jó, ezek nem elit éttermek, viszont a tírpákságra mentség nem nagyon.

Előzmény: Elar (4)
Elar Creative Commons License 2000.11.12 0 0 4
Hmm. A mai nappal végérvényesen eldőlt, hogy a magyar vendéglátás szegényebb lesz 1 felszolgálóval. /Talán nem is baj :) / Én nem vagyok képes tovább az emberek aljaságait elviselni. Az ember kiteszi a lelkét és semmi hála.... Elég volt.
Fogom magam és kimegyek külföldre ahol nem kell eltűrnöm ezt a kritikán aluli viselkedést a vendégek egy részétől. Vagy ha el is kell legalább megfizetik. Pedig Budapest egyik legkedveltebb kávézójában dolgozom -nem is keresek olyan rosszul. Sok minden hiányozni fog pl. a jónéhány -számomra- normális ember, de ezt egyszerüen nem lehet elfogadni.
Olyan szintű emberundorom van, hogy az már nem normális.
Ehh. Elnézést a kifakadásért :)))))
Elar Creative Commons License 2000.11.11 0 0 3
Aha szóval Bugac. Akkor megnézem magamnak azt a helyet :))))
Én a magam részéről nem szeretek étterembe járni, mert nagyon "szakmai" szemmel nézem a kiszolgálást. :( Nem azért mert rossz lenne.... csak én elég negatívan ítélem meg az embereket és az jár a fejemben: "Ennek a srácnak-hölgynek mennyire elege lehet az emberekből" :) Persze nem magamból kellene kiindulnom... :)
Előzmény: iddiko (2)
iddiko Creative Commons License 2000.11.10 0 0 2
Szia Elar :)

Idény nyáron szereztünk elég sokféle tapasztalatot néhány dél-pesti étteremben, ugyanis esküvői vacsorához kerestünk helyszint. Volt, ahol annyira figyelmesek akartak lenni a felszolgálók, ketten-hárman is nyüzsögtek körülöttünk, hogy az már kimondottan zavaró volt. Volt, ahol úgy kezdte a pincérhölgy: "Húszezer forint előleget kérünk, italt behozni nem lehet, egyébként meg a főnökkel kéne beszélni, de ő most nincs itt!" (Nem ezt a helyet választottuk....) Viszont kizárólag kellemes tapasztalataink voltak Kispesten a Bugacban, szándékosan reklámozom, mert megérdemlik! Kedvesek, figyelmesek, de nem tolakodóan, minden kérésünket teljesitették, maximálisan meg voltunk elégedve.

iddi

Elar Creative Commons License 2000.11.10 0 0 1
Hehe
Tényleg nem volt magyaros a mondat :-)))
Előzmény: _LaJoS_ (0)
_LaJoS_ Creative Commons License 2000.11.10 0 0 0
én most körbenéztem, és 0 vendéget látok...
Előzmény: Elar (-)
Elar Creative Commons License 2000.11.10 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Érdekelne a véleményetek a magyar vendéglátásról. Én mint felszolgáló dolgozom és az érdekelne, hogy a vendégek mint látják a mostani állapotokat. Pl: szívesen járnak-e étterembe, hova járnak, mit értékelnek egy pincéren stb. Egyszóval minden érdekelne erről a témáról.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!