A Mafilmesek szerint Magyarországon, vi Budapesten évente legalább 200 külföldi produkció forgat, olyan titokban, hogy a legtöbb sztárról szinte soha nem derül ki, hogy itt járt valaha.
állítólag ma du 4-kor kezdődik a forgatás a felvonulási téren!!
Brad-et megnézném ha lehet!
szerintetek mikor szoktak kimerészkedni ???
sokat késnek???
Na most akkor jó hogy tudom. Ma este a parlamentbe megpróbálok bemenni bohócruhában, nagy krumpliorral, és méteres cipővel.
Ha nem engednek be, akkor tudni fogom, hogy ott van bradpitt.
Nem, a metró a Deák téri váltó cseréje miatt nem üzemelt a hétvégén. A Brad Pitt egyébként pénteken a Dokkban volt. EZt onnan tudom, hogy a barátaimmal másfél éve járunk oda, de pénteken nem engedték be ôket (még jó hogy én nem mentem, mert aznap vettem fel a Csokonaiban a Moorhunter 2-t...
Kérdeztem a Redfordot, aszongya, te nem voltál ott, csak ő, a bartánője, a brokkolikrémleves meg a birka, az is csak borda szinten (az énekelte a bordalt a szovinyonhoz). Ja, meg az újságíró, akinek ő adta kölcsön a pólóját, hogy ne rohamozza meg a tömeg kilogrammokért.
A metró vasárnap ezért volt lezárva? Vagy csak terepszemle, bombakeresés, vagy valami ilyesmi volt? Bazz, pedig majdnem bementem. A bejáratnál egy jegyszedő néni azt mondta, hogy nem lehet bemenni. Én viszont láttam onnan embereket kijönni. Lehet hogy stábtagok voltak? Vagy csak bemenni nem lehetett, kijöni igen. :)
Majdnem padlót fogtam, amikor megláttam a mai nap cikkét Redfordról, hogy aszongya: (fejbôl idézem, lehet hogy nem pontos)
”Robert R egy budapesti étteremben élvezte a hazai ízeket hölgypartnerével.... Redford könnyű brokkolikrémlevest fogyasztott, amjd következett a fôfogás: bárányborda szezámmagos .... A sztár a menüt kellemes savignon cabarnet-vel öblítette le, majd a desszert következett. Robert visszafogott, sötét pólót viselt, végig jókedvűnek tűnt.”
És ez egy cikk... ”a sztár piros zokniban volt”tipikus esete. A dolog pikantériája, hogy véletlenül épp a Redforddal szemben ültem aznap este, ugyanis én is ott vacsoráztam a barátnômmel. Tárkonyos vadragulevest és vasaló alatt sült ördög csirkemellet ettem vegyes salátával, amit narancslével öblítettem le. Elegáns krémszínű rövidujjú inget és aprókockás zakót viseltem, és végig jókedvűnek tűntem, kivéve mikor a barátnômnek nem ízlett a brokkolikrémeleves (igen, az amit Robert Redford is evett!) :))))))
A sajtófotósoktól tudtam meg, hogy évente legalább 100 külföldi produkció tölt itt egy-két vendégéjszakát, de ezeknek csak töredékén hagyják, hogy fotókat készítsenek. A Spy Game hagyja, csak vakut nem lehet használni. A sztárok pedig kedvesek és közvetlenek, csak ne fuss bele a testőreikbe, mert azoktól viszont elvárják, hogy kemények legyenek.
Ne tudjátok meg azt a csúnya nézést, amit Brad Pitt vetett a testőrére, amikor egy rajongó szabályosan megrohamozta. De már ő is kezd felengedni. Állítólag rengeteget járja a várost Jenniferrel, de annyira "hétköznapi arc", hogy szinte senki nem ismeri fel. Az sem igaz, hogy nem hagyja lefotózni magát, csak a vakukat nem szereti. Az elmúlt hétvégén szémos rajongója kamerájába belemosolygott már, igaz igen gyatra fényviszonyok mellett és persze vakuk nélkül, de azért már sokan őriznek otthon róla egy-egy saját képet.
Minden csoda három napig tart. A kezdeti óvatos távolságtartás után, ma már a Nyugati pu-nál egész közel merészkedett a rajongókhoz Brad Pitt. A jövő héten rengeteg belső jelenet kerül sorra, többek között a metróban is forgatnak, a Tököli reptéren több napot is eltöltenek és a Felvonulási tér is sorra kerül szerdá vagy inkább csütörtökön (bár állítólag a csütörtök megint szünnap lesz).
Egy dolgot nem értek, ha Brad Pitt tegnap és ma egész nap Magyarországon forgatott, akkor hogy lehetett ott "az év esküvöjén" (időeltolódás, másnaposság etc.)? Bolondok ezek a sajtósok. Azt is megirták, hogy Julia Roberts is ott volt Pitt esküvőjén, pedig csak a meghívottak között volt ott, de nem ment el (as Gwen).
Ez egyáltalán nem biztos...
Melesleg aki kint volt ma az Örökmécsesnél, az nem bánta meg. Két csajszinak még Brad Pitt közvetlen közelébe is sikerült jutnia, igaz a biztonságiak kilibbentették őket. Holnap állítólag a Nyugatinál forgatnak.
Sikerült egy elég jó helyet szerezni a fotózáshoz, csak az amatőr filmes vakuzók lebuktattak. Igaz nem dobtak ki, de megjelentek a hejak, a profi fotósok, a méternyi objektiveikkel, és kiszorítottak onnan bennünket. Azért volt eredménye, az egyikuk a Reutersnek adta el a képeit:
Reuters fotók: 5. 6. kép és még ez. Akkora csúzlikkal már labdába lehet rúgni...