A nyitó felvetés (mármimnt a támadjuk meg felhívás ) számomra baromságnak tűnik. Leginkább, mert nem old meg semmit.
A nick kitiltás pont a nyitottság miatt értelmetlen. Visszajön más méven, s jegyezhetsz meg n helyett n^3 niket, amnit illik nem komolyan venni.
Az operátori "majd jól belekavarok" csak agressziót szül.
Amitől elhányom magam, mikor teljes témákat törölnek aranykezűink, mert találnak benne olyat, ami nem tetszik nekik.
Szerintem a leírtak az írük szellemi terméke, még ha szellemi szinvonal a minusz végtelen körül van. Ez ügyben morgok egyébként a Torkom tele van ... c. topikban is (ez itt a reklám helye).
Ma ismét megnéztem a topicjukat, a fiúk úgylátszik kezdenek észhez térni. Azt hiszem, náluk az a baj, hogy nem tudnak különbséget tenni szólásszabadság és szabadosság között. Magam sem vagyok híve a kimoderálásnak, hiszen akit kimoderálnak, tüstént visszajön más nick-en, és ott folytatja, ahol abbahagyta. De aki belép egy Fórumba, az tudomásul kell, hogy vegye a vonatkozó szabályokat. Bár a moderálás szubjektív, de mégis, valamiféle visszatartó erő a túlzás ellen.
Off.
Már írtam egyet, csak nem bizti, hogy
elment. Semmi baj, valszeg rossz topicban
"üzentem".
Még a végén azt hiszik, hogy mi támadjuk
az indexet:))))
ezer bocsánat, kedves Aurora. elsőre nem vettem észre a szmájlit és nem jött át a poén...
elnézést, így éjfél körül agyilag lassú vagyok, csak a kezem gyors... :-)
tán csak nem normába moderálnak? mi volna ha minden sebész felvágna naponta x pácienst, tekintettel arra, hogy ez a dolga?
ja, az ne zavarjon senkit, hogy néha mellesleg be van gipszelve a páciens lába :-)
Szerintem nemhogy tombolna a moderáció, hanem néha még hagy kivánnivalót. Pl. ma megjelent valaki, aki egy fröcsögő nicknek a 33. reinkarnációja. És csak írta ki a fejéből a blödlit, néhányan jól begorombultak, erre ő mégjobban és sehol se láttam bár egy moderátort se:-(
a nickemet még nem, de egy általam nyitott topicot moderáltak már oda és vissza (egyik fórumból a másikba) egy éjszaka alatt a moderák. akkor én sem rajongtam az indexért, de azért nem kívántam, hogy több tízezer ember mulattságát elrontsam.
a modera általában minket véd és ez általában jól van így.
kivétel ha egyesek túllihegik a dolgot.
ha tízből kilencszer jogos a modera, de egyszer nem, akkor elviselem. kivétel ha én vagyok a kivétel :-)
(ha volna valami következetesség a moderákban, ez a topic azonnal menne a T.szerk fórumba, de itt egyéb érdekek is játszanak :-))
benjamin de kinn is
Az Index elleni támadást azok gerjesztik akik tulllihegik egy internet vitaforum jelentöségét. Ez a forum is egyike a szabad véleménynyilvánitás egy formája és semmi több.
Még annyit, hogy ha már ott voltam, beleolvastam pár topicba. Meg kell mondanom, egyes "szerzők" fröcsögnek ész nélkül. Nem egy lélekemelő hely az ottani Fórum.
Elolvastam a topicjukat. Szerintem ez nem trükk. Ezek a kiscserkészek komolyan gondolják. Jól a seggükbe kellene rúgni. Elképesztő, mennyi szivacsos agysorvadásos alak hőbörög a hálón.
Ismerjük ezt a boso trükköt, Valaki vagy valakik azt hitesztelik, hogy az Index ellen merényletet terveznek, aminek a fele sem igaz. Nem unjátok ezt a marhaságot.
Nem csodálkozom.
Az internetes fórumok valóságos gyűjtőhelyei az alattomos, semmire-sem-jó, sikertelen embereknek. Nem azt mondom ezzel, hogy mindenki az, de itt több van belőlük, mint máshol. Na jó, talán még pártszékházakban ;o))))
De még mindig jobb, mintha valami roncs autó gázpedálján vezetnék le az indulataikat.