Neked kellett volna megnézni a topikot, ugyanis, mint ott is jeleztem, a víziló kb. 1 cm vastag bőre alatt kb. 5 cm vastag zsírréteg van. Igaz, hogy egyes források szerint ez a zsírréteg nem különül el a bőrtől, hanem inkább a bőr egy rétegének tekinthető, na de attól még az bizony zsírréteg.
olvasd mar el legyszives megegyszer amit a 292-benirtam... ugy tunik elkerulte a figyelmedet, hogy egy pillanatik nem feszegetem az allitasod igazasagtartalmat.
Amugy meg soha, semmilyen formaban nem, allitottam, hogy tudos volnek...de ahoz, hogy egy melegveru allat bore alatt van e avagy nincs zsirszovet nem is kell tudosnak lenni...eleg odafigyelni az altalanops iskola biosz orain.
miert is ne mondhatnam...letezik az a matematikai megkozelites ahol az 1 es 1.43 kozott nincs kulonbseg ugyanakkor az 1 es 2 kozott hatalmas a kulonbseg...peldaul ha az egeszertek fuggvenyeben nezzuk a szamokat...
Való igaz, de ha azt mondod, hogy 1 és 2 között a különbség NAGY, akkor nem mondhatod azt, hogy 1 és 1,3 között nincs különbség, vagy pedig elhanyagolhatóan kicsi különbség van, ugye?
ha azt mondom, hogy az 1 es 2 kozott matematikailag kulonbseg van az teny kerdes, hogy ez a kulonbseg nagy vagy kicsi az viszont mar nem... en igy ertettem amit irtam.
Nem. Nem világnézeti, hanem biológiai (genetikai, anatómiai, származástani, rendszertani).
Könnyen mérhető, ellenőrizhető tényekről pedig felesleges is volna vitatkozni.
"Egy csimpánz és egy ember között alig-alig van különbség."
ez majdhogynem vilagnezeti kerdes.
Silan egyebken nemtudom minek szanta, rendes ember meg nagyon okos, de kabe annyi humor szorult bele mint egy temetoi lelekharangba...es a nagy eszetol el sem tudja kepzelni, hogy neha o is tevedhet. :)
Szerintem kicsit tegyünk különbséget az állatkísérletek között. Biztos nincs
"értékes" meg "értéktelen" állat,de azért nem mindegy,hogy egy patkányon vagy egy csimpánzon kísérleteznek.
Hogy egy kicsit témába vágót is mondjak, pont most találtak egy olyan egeret, amelyik fittyet hányt a beleimplantált rákra. Olyanra, amit nem lett volna szabad túlélnie. Valószínűleg mutáció. Azóta már szaporították is, úgyhogy már többszáz, rákot nem kapó egér van.
Eközben persze nagyon-nagyon sok egér pusztult el. Rákban. Viszont ha egyszer az orvostudomány legyőzi a rákot, az ennek lesz köszönhető. A rák Magyarországon a kettes számú halálok.
5 eve vagyok rendszeres olvaso a forumoknak. Soha senkit nem fikaztam le olyan szvakkal mint ahogy Silan azt velem tette... Lasd 183-as hozzaszolast.. kigyujtottem.
Nem olvasom ujra a vitatokat, de emlekeim szerint mindketten tok masrol beszeltetelk, aztan az egesz atment flame-be.
viszont mivel nem volt tneyleges utkozopont, csak latszolag egy kizaro "igazam volt" nem kerulhet kiosztasra.
Kozted es dutkai/IvanGabor/IDOHIDEPITO/etc kozott az a kulonbseg, hogy te okos vagy es rendszerint az valosag oldalan allsz, de stilusban es embersegben egy szinvonal vagy
Te meg még néhány emelettel lejjeb vagy valahol a föld alatt.