Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.10.10 0 0 7
az előző törölt nick én vagyok :o)

ma láttam fváron pest fele száguldani egy fekete fiero gt-t egy traileren. bontottnak tűnt a háta, és valami volt a hátsó szélvédőre írva fehérrel, de nem tudtam elolvasni... tudjátok, h ez kié lesz, vagy mi vele a célja?

üdv, sq ['84 fiero se]

Törölt nick Creative Commons License 2003.05.09 0 0 6
hello!

csak ismételni tudnám roadrage kollégát, pontiac fiero GT-t keresek, műszakival, azonnal fizetek. ha valaki tud ilyet eladót, légyszi jelezze itt, vagy írjon emilt. ha a belső terét rendbe kell kicsit tenni, vagy _apróbb_ hibái vannak, az oké.

előre is köszi!

Előzmény: RoadRage (4)
RoadRage Creative Commons License 2003.05.01 0 0 5
Hehe.. felhozom ezt a jókis topicot :)

Katt

Előzmény: RoadRage (4)
RoadRage Creative Commons License 2002.08.12 0 0 4
Hello!

Ha valakinek van eladó, a topic címében említett autója, működőképes állapotban (szétszedett, vizsga nélküli nem érdekel, az már volt :), az írjon bátran, amennyiben meg tudunk egyezni, azonnal fizetek (kp., cash...).

üdv,

RoadRage

CaddyLacee Creative Commons License 2000.11.10 0 0 3
Nálam szépen illeszkedik tul. képpen mindenhol. Beázni is csak a tetőablak ázott be, de azt már kiküszöböltem.
Lóerőt én úgy tudom olyan 100-110 körül van. Nemsok. De lehet azt még hegyezni :))
De inkább nem nagyon tuningolom, mert ugye szarból várat már elnézést, megaztán az egész szinte műanyag. Elég az a 100 körüli LE. :)
Előzmény: avantage (2)
avantage Creative Commons License 2000.11.10 0 0 2
Ja az egyetlen peldanyon amit eddig lattam eloben a legfeltunobb hiba/gond az volt, hogy a keret nelkuli ablak es a B oszlop kozott kb. 0,5 - 1cm-es res volt, mindket oldalon.
Hany loeros is? 2.5-tol mar olyan 150-160 korul elvarthato lenne, de emlekezetem szerint ennyit nem ad le.
Előzmény: CaddyLacee (1)
CaddyLacee Creative Commons License 2000.11.09 0 0 1
Az alkatrész nem igazán probléma, max. a diszlécek, kis mütyürök.
A csavarok menete, meg ilyenek is ismerősök, hisz mellette ott a Caddy-m...
Amúgy egész jól megy a kicsike, injektoros, 2.5-ös, kéziváltóval még jobban menne szerintem. Így is rakja a seggét a kanyarban, ha akarom :)

Előzmény: avantage (0)
avantage Creative Commons License 2000.11.07 0 0 0
En is ugy tudom ez egy idealis teli auto. :)
Tenyleg szep, de a motor meretehez kepest alig megy, es alkatresz meg kisse bonyolult szerezni, max bontottat azt is nehezen. En is gondolkodtam egyszer ilyenen, hozzaerto ismerosok gyorsan lebeszeltek rola. Pl. meg egy elveszett csavart sem tudsz konnyen potolni, mas a menet.
De azert sok sikert!
Előzmény: CaddyLacee (-)
CaddyLacee Creative Commons License 2000.11.07 0 0 topiknyitó
Háj!

Vettem egy ilyen kis izét, amolyan rohangálós téli autónak. Meg barátnőmnek...de lényegtelen.
Kinek van/volt ilyene, mik a tapasztalatok, esetleg alkatrészeket ki tud, stb?
Az alany egyébként egy '84-es, 2.5-ös sornégyes mocival.
Köszbye.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!