ebben a topicban az agyatok fekete, főllleg a dekének azzalanikkelllel,hát ő barátaim meg vagyon zavarodva avval a muzsikkal. a fekete szinről az jut az eszembe, hogy szép finom, puha bársonyos nem sőtét a csak ugy láccik.
stoppoltam múltkoriban 1etemről és képzeldkivettföööl háta szilárd ismerősei akiknek hála bejutottunk ama céges bulira viszonylag régen. na ittkerültetek véglega gondolatmenetbe h miis lehet veletek..
ezértmost +is kérdezlek: ?
for how much more can i just howl into this wi-ii-ind???
gyönyörű, csodálatos. ezek az alakok, érdekes formák, nem láttam még ilyen motívumokat.
a'szem kinyomtatom és feltűzöm a falra.
zseniális ez a kép!!!!!!!
Télen csak ritkán kék az ég, többnyire olyan mocskos szürke-tudjátok-; nyáron viszont kiköpött olyan , mint amikor belépek a Windowsba.
Olyenkor a madárcsiripelést is hallom, enyhe fuvallat a hajba, stb.
Jön a nyár
itt már nincs semmi fekete. zöld kék sárga piros egyebek.
különben ez a topik rég halott, ahogy mindenki. büdös van, dögszag. zavarnak a legyek, ezek a rohadt zöldhátú férgek. tapsolok örömömben hamarosan megint nyár lesz. hosszú napok, rövid éjszakák. utálom, erről a szóról mindig a hányás jut eszembe.
a szemeim a földön kopognak. ráugrok és szétdurrannak AAAAAAAAHHHH megvakultam...........................................