A Primposta tényleg többet tud. A csúcs meg tényleg egy kicsit pre-alfa a verzió, de láthatólag alakulgat a dolog. Ami nekem ebben a csúcsos csodában tetszik, az az, hogy tudok levelet küldeni a céges e-mail címemmel is róla ha csak webhez férek is hozzá éppen. A másik meg az, hogy szerintem a kutya se használja egyelőre, így gyors, és nem ragadnak bele félnapokra a levelek.
CSÚCS.HU a neve, van egy halom domainjük hozzá. Ami nekem nagyon bejött, hogy több profilt lehet létrehozni, így tudok akár a hivatalos e-mail címemmel is írni tőlük levelet, és van POP3 letöltés is, úgyhogy a céges postámat is ott olvasgatom, ha másképp nem férek hozzá éppen.
A hozzájuk érkezett leveleket le lehet szedni POP3-mal is, csak elég körülményes.
POP3 szerverük neve pop3.csucsposta.hu , a pop3 login pedig az általad választott csúcspostás e-mailből áll össze. Mivel én a
pelikan@elvtars.hu -t regisztráltam magamnak, a pop3 loginem: elvtars-pelikan
Szoval gondolom, hogy a domainnév .hu nélkül, kötőjel, júzernev mindenkinél a megfejtés. Elvileg van a "segítség" gombra kattintva valami ablak, ami ezt elárulja, de az valamiért nem működik - legalábbis nálam.
Írtam nekik, azt mondták, hogy még tesztüzem a dolog, és vannak még bugjaik. Néhányat én is látok, de attól még lehet használni.
Most? Semmi!
De nem igazán akarok átmenni másikra:
1.Nneeekeem tetszik!
2.Már van három címem, de csak egyet forgalmazok, és nem szeretném megváltoztatni./ Nem biztos, hogy tesókáim örülnek./
3.Igaz, hogy a netpostát próbáltam, de nem tetszett.
Csodaaaaaa!
Méghogy az imailnek vége?!Mindjárt nekem is, meg az egész indexnek. Most igazán pipa vagyok!!!!!
Azt hittem sose tölti be!!!!
Na mi van az alvállalkozóval? A leveleimet valaki lenyúlta. Persze nem: Röpke tíz mpig csodálhattam a címeket, de mielőtt megnyitotta volna őket, eltűntek.
Persze azért ki van írva, hogy van a mappában négy levél- de abból is csak három jelent meg- de kösz.:-(((((((
És az elején a frászt hozza rám, mert csak a kötelező mappákat tölti le...némi könyörgés után beadja a többit is, na de hogyan?!!!
Ez az új image????
Mert akkor nem tetszik. Pedig idáig tetszett... :-(((((((
Látjuk a problémát, hogyne látnánk, ámde a helyzet a következő: a rendszer üzemeltetése nem a mi kezünkben van, egy alvállalkozónk végzi. A hibáról ma többször értesítettük őt, a rendrakás így remélhetőleg folyamatban van.
Kicsi türelmet kérünk, és ismét jöhetnek-mehetnek a levelek!
Az a helyzet, hogy tele van a hocipom az egesz nagy kalap szar imail.index.hu "szolgaltatassal"!
HETEK OTA NEM KAPOM MEG A LEVELEIMET!!!
Az elobb telefonaltam a 06-1-349-09-89 indexes kozponti szamra, ahol egy dadogo "ugyfelszolgalatos" emberke gagyogott a tuloldalon.
A kovetkezoket tudtam meg:
Az index nagyon is tud arrol, hogy hetek ota szar az imail, de nem tesz ellene semmit.
Ugyanis az alkalmazottak mondjak a fonokoknek, hogy "tuz van babam!" de erre fule botjat sem mozditja senki sem a vezetesben. Valszeg azert (valamelyik topicban olvastam), mert rohadtul nem erdeke az indexnek, hogy egy ilyen ingyenes szolgaltatst megfeleloen mukodtessen.
Hihetetlen, hogy a XXI. szazad elejen egy ilyen - allitolag jol meno - internetes cegnek nem erdeke, hogy megorizze a jo hirnevet.