Lapunk értesülése szerint a Fidesz-FKGP választási szövetségről szóló tárgyalásokon a legnagyobb kormányzó párt egyértelművé tette: nem kívánja támogatni Bánk Attila kisgazda-frakcióvezető közös jelölését a Hajdú-Bihar megyei 5. számú egyéni választókerületben. Úgy tudjuk, hogy Bánk két év múlva csak pártlistán jelölteti magát.
Értesüléseink szerint Bánk Attila FKGP-frakcióvezető eddigi egyéni választókörzetében, Berettyóújfalun saját jelöltet indít a Fidesz. A nagyobbik kormánypárt sehol sem kívánja támogatni Pallag Lászlót, az olajbizottság kisgazdaelnökét. Pallag Lászlóra vonatkozó információnkat két kisgazda-elnökségi tag is megerősítette. Bánk Attilával kapcsolatban megtudtuk, hogy más körzetben indulhatna, ám a frakcióvezető valószínűleg kizárólag pártlistán szerepel majd a 2002-es választásokon. Az 1998-as választásokon Bánk Attila a Hajdú-Bihar megyei listáról, Pallag László pedig a Békés megye 3. számú kerületében szerezte meg mandátumát.
Nem létezik ilyen döntés - nyilatkozta lapunknak Rácz Róbert, a Fidesz Hajdú-Bihar megyei kampányfőnöke. A politikus elmondta: a két párt megállapodásától függ, hogy Bánk Attila közös jelöltként indul-e a parlamenti választáson. Amíg ezt az egyezséget nem kötik meg, s annak sarokpontjai ismeretlenek, addig önmagában a kérdés is értelmezhetetlen - szögezte le Rácz. Bánk nem kívánt nyilatkozni, mert tudomása szerint a koalíciós tárgyalások során még nem születtek ilyen konkrét megállapodások. Pallag elmondta: őt még nem értesítették a döntésről, ám nem is várja el, hogy támogassák. "Bízzák csak nyugodtan rám, hogy mit csinálok 2002-ben!" - jelentette ki.
"Legalábbis minden Fidesz-gyűlöletem ellenére bízom bennük legalább annyira, hogy nem kezdenének a MIÉP-el."
Szerintem elképesztően naiv vagy. Nem fognak rászolgálni még ennyi bizalomra sem.
Soha az életben! Legalábbis minden Fidesz-gyűlöletem ellenére bízom bennük legalább annyira, hogy nem kezdenének a MIÉP-el. Az hiányzik! Bár most hol nyíltan, hol burkoltan magukhoz engedték Csurkáékat.
Fidesz-MDF: Ez szinte biztos. Jól egymásra találtak.... Meg aztán az MDF így haraphatja a legnagyobbat. A Fidesz nélkül lehet, hogy már Parlamentbe sem kerülne, a narancsosoknak meg kell az MDF lábtörlőnek és ellenzék-elhárítónak.
Fidesz-SZDSZ: Azok után, hogy "Elsődleges célom Orbán Viktor legyőzése" nem valószínű, hogy Demszky kezdene velük. És akár mennyire is bizonygatja, hogy az SZDSZ milyen független párt, az MSZP mellett a helye.
szerintem az tul sok lenne, nem? Marmint a tagok es egyeni kivansagaik....
Meg aztan hogy adja be a Fidesz a valasztoinak a Tocsik-ugyet? Demszkyt?
AA, ne hinnem, hogy y szadi bennelenne. Inkabb MIEP MDF Fidesz.
Igaza van Székelynek, a szocik amatőrök ahhoz a rabláshoz képest, amit a kisgazdik megengednek maguknak. Érik a Fidesz-MDF-SZDSZ koalíció. A 7végén járt nálunk a Szonda Ipse kérdezőbiztosa egy csomoó ilyen jellegű kérdést tett fel. Biztos, nem véletlenül érdeklődött az ilyesfajta felállásról.
Millen j0000!
Eccer hiszünk egy vesztegetés gyanúja miatt büntetőeljárás alatt álló pasinak, eccer meg nem.
Ha fikáz valakit, akit mi is fikáznánk, akkó elhisszük, ha nem fikázza, akkó hazudik.
Tegnap neztem a lebukott kisgazda kepviselovel beszelgetest, allitasai szerint a partja mar regen nem mukodik, korrupt es teljesen kulso cegek iranyitasa alatt all. Hogy maradhatnak hatalmon??