Suzanne Ciani: Butterflies
Vaya Con Dios: Don't break my heart
Mike Oldfield: Lake Constance
Enigma: By the Moon
AR. Rahman: The Journey Home
Zorán: A szerelemnek múlnia kell
Josh Groban: Remember
Ma hallgattam meg először Sting hétfőn megjelent új lemezét.
Az Inside valami csodálatos. Hallanotok kell, de szöveggel együtt tudjátok csak megérteni!
Lírai és egyben nagyon is durva.
Led Zeppelin: Rain Song
Queen: Love Of My Life
Sting & Mary J. Blige: Whenever I Say Your Name
Sting: I Was Brought To My Senses
John Lennon: Woman
Tina Turner: On Silent Wings
Eric Clapton: Tears In Heaven
Dire Straits: Brothers In Arms
Mark Knopfler: Golden Heart
Beatles: Let It Be
Paul McCartney: Somedays
Vanessa Williams: My Grown-up Christmas List (persze ez egy másik téma)
és van egy nagy kedvencem, de ezt kizárólag az erős idegzetűeknek ajánlom, Sting: Children's Crusade
Falconak is volt egy dala, amitől mindig megborzongtam: Jeanny (remélem, jól írtam), kb 14 éve hallhattam először, nemrég megint, és még mindig "hat"....
Az egy csodaszép dal, az embernek feláll a hátán a szőr tőle (persze jó értelemben...). Bennem hasonló érzést a Rainbow egy. Rainbow Eyes c. száma váltott még ki, a sor további alkotói pedig a Metallica Fade to Black-je és az Iced Earth Melancholy-ja.
Egy hétre felfüggesztették offolás (miiiii?????) miatt...pedig éppen írtam volna, hogy milyen szép lírai dalai vannak a Blackmore's Nightnak az Under a violet moon albumán, ami már a tarsolyomban pihen....
pölö GG válasza is...
azt írta, hogy a nyafogás csak bizonyos esetekben hallatszik, elsősorban a durvább számoknál, mint amilyenek a Black Sabbath, a War Pigs, a Perry Mason, és az összes többi olyan, aminél a téma is inkább gunyorosabb, ill."polgárpukkasztóbb" akar lenni.
dehát ez az ozzy már csak ilyen...
GGu