Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.11.02 0 0 14
azt is lehet
De lehet tudatos almot is indukalni vele. pl felveszed, h "Ha legkozelebb almodok, felismerem, h almodok", aztan binauralissa teszed, es azt hallgatod.
De azert nem tom, lehet vigyazni kene ezzel.
Előzmény: Blade W (13)
Blade W Creative Commons License 2000.11.02 0 0 13
"viszont a cooledit nekem eleg hasznalhato"

Ezalatt konkretan mit ertesz? Fogsz egy zenet, es "binauralissa" konvertalod? Meg eri/lehet/szabad csinalni ezt barmilyen zenevel?

Előzmény: Törölt nick (11)
barnabás Creative Commons License 2000.11.02 0 0 12

nekem volt is egy idoben egy agyhullámgenerátor programom, ahol lehetett ilyesmiket komponálni.
brainwave generator vagy ilyesmi volt a neve...
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.31 0 0 11
Ja, en jol elmerultem, egeszen, mig valami eroteljesebb hullam meg nem ijesztett:)))

viszont a cooledit nekem eleg hasznalhato.

Előzmény: Meridian (10)
Meridian Creative Commons License 2000.10.31 0 0 10
A 2 órából lett két nap... :)
Meghallgattam, de szerintem semmi különös... véleményem szerint a rossz(?) minőségű tengerzúgással agyon lett csapva... :(
aromo_ Creative Commons License 2000.10.31 0 0 9
Zsazstok :-))

A fejhallgató azért kell, mert a binaurális audiok épp a két csatorna közötti időeltolással játszanak. A két sztereocsatorna közötti eltolás váltakozik és (állítólag) az eltolás frekvenciájára állítják be az agyhullám működést.

Részemről nem mükszik a dolog, de valszeg bennem van a hiba.

Egyébként a cooledit nevű audioeditor beépített effektjei között szerepel a binaurális hanghatás, asszem brainwave synchronizer néven. Ezzel elméletileg bármilyen zenét binaurálissá lehet tenni, ráadásul a helpben viszonylag jó leírás van az egyes frekvenciatartományokról.

Jó hallga tózást !
Jó hall ga tó zást!

Törölt nick Creative Commons License 2000.10.30 0 0 8
na, senki mas?

Egyebkent itt is szet lehet nezni: Mind voyages

Blade W Creative Commons License 2000.10.29 0 0 7
Konkretan nem tudom, nemvagyok agykontrollos, annyit tudok, hogy miutan meghallgatom jobban erzem magam mint elotte, szoval nekem az egesz szam egy erzes, meg nem tudom behatarolni mifele.
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.29 0 0 6
En leszedtem, meg nem probaltam ki. Muxik?
Előzmény: Blade W (4)
Meridian Creative Commons License 2000.10.28 0 0 5
Kb 2 óra és lejön... utána vélemény alkotás. (ha még akkor is vonalban tudok maradni...)
Blade W Creative Commons License 2000.10.28 0 0 4
Lehet, hogy kicsit felreertettetek a dolgot?:) Ha valamelyikotok letoltotte a zenet amit az also linknel lehet letolteni, akkor lehet hogy kiderulne, hogy masra gondolunk. Ebben a zeneben van 1 monoton basszushang amely az eloado szerint kepes levinni THETA szintre az agyhullamok rezgeseit. Hozza is teszi, hogy vezetes kozben nem ajanlott hallgatni. Ha veletlen letoltenetek fejhallgato kotelezo!:)
Dr.Jones Creative Commons License 2000.10.28 0 0 3
J.M.Jarre Cousteau kapitánynak írt lemezének B oldala egyetlen zenei meditáció. Ha az ember mondjuk a hatást megtoldja fejhallgatóval, egész mélyre le lehet süllyedni. Mint Cousteau.
Helló.
Dr.Jones
Előzmény: Blade W (-)
Bagós Creative Commons License 2000.10.28 0 0 2
Azt hiszem, igen :)
Előzmény: Blade W (1)
Blade W Creative Commons License 2000.10.28 0 0 1
Jajj, nem lettem 0-azva, ezmost rossz omen?;)
vigor Creative Commons License 2000.10.28 0 0 0
Az én kedvencem például:
Klaus Schulze - Body Love
Előzmény: Blade W (-)
Blade W Creative Commons License 2000.10.28 0 0 topiknyitó
A minap talaltam egy erdekes iromanyt (angolul) a weben: http://www.mysticalsun.com/main/mind.html Sokminden mas mellett arrol van itt szo lenyegeben (mar amennyit kihamoztam belole), hogy ezek a bizonyos hanghatasok megfelelo rezgesszamban kepesek kulonbozo tudati allapotba vinni az embert, mert az agy szinkronba lep a hanggal. Hogy jobban megerthessetek toltsetek le innen: http://artists.mp3s.com/artists/6/mystical_sun.html egy szamot, az a cime hogy Journey to Samadhi (mp3 edit). Engem pl mindig is erdekelt
az ember es a zene kapcsolatanak melyebb regioi szoval ha barki tud plusz infoval szolgalni, vagy van valami velemenye a dologrol ne fogja vissza magat!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!