Help! Valaki segítsen! Szeretnék kimenni a Parlament elé egyedül tüntetni egy táblával. Milyen jogi lépéseket kell ehhez tennem? Be kell jelenteni a rendőrségen, vagy hogy megy ez?
Itt található pár fontosabb hozzászólás is a témához:
hal9000
Nehogy azt hidd, hogy az csak úgy megy, hogy kitalálsz egy rigmust! Ilyenkor is be kell fizetni a lóvét a szerzői jogvédő hivatalba, majd a hivatal gondoskodik, hogy Te, mint a rigmus kitalálója, megkapd a megfelelő összeget a rigmusodért!!!
Egyébként tök egyszerű a képlet:
Végy egy országot, valahol középeurópában, mondjuk a Kárpát medencében, ahol léteznek mindenféle törvények, szabályzók kiskirályok. Meg ott az ország lakossága. Namármost, ma az ország területén szerintem nincs egy olyan ember aki nem követ (követett) el szabálysértést, pl számla nélkül vásárolt, nem vallota be, hogy kapott 100 huf borravalót, van egy NC a gépén, nem futott el a rendkívül fontos 20km/h sebességkorlátozó tábla mellett 25 km-es sebességgel (vagy bringával, nem haladta meg...), kivethetünk mindenféle adókat, akarom mondani védelmi pénzeket (súlyadó, ingatlanadó, stb)
Szóval itt van egy egész ország, ahol mindenki bármikor lecsukható,( kivéve persze pl az Apeh volt nyomozati vezetőjét, aki nem tudhatta, hogy a rendörségen belül, vízjel nélküli aranyat vesz néhány milláért, akkor ő rosszat cselekszik)
Úgyhogy itt egy nagy korrupt ország, mindenki láthatja, ezért szükség van a szabályozásra, de most azonnal. Szűrni kell, hogy ki mit csinálhat, mit olvashat, az interneten, de az rtlkukactv nyugodtan hazudhat bele a pofánkba, csinálhatnak népbutító fókusz, tények, meg ilyen szemeteket, az nem baj, nyugodtan lehet nyomatni, és tovább butítani a népet. Ja és persze lehet frekvenciaengedélyt is adni nekik, törvénytelenül! A törvény szigorát felhasználva tehetik meg törvénytelenségeiket, (Demszky, KÉJ, APV, Simicska, Pelikán, hogy csak néhány nevet említsek), mert Nekik alanyi joguk van áthágni, minden emberi jogot, készpénzért eladni a mi szabadságunkat.
Na bocs, ha kicsit össze-vissza irogattam, megyek szexoldalakat nézni, vagy most akkor ez megint tilos lessz?
Egyébként az Internetnél demokratikusabb eszközt még nem nagyon találtak fel, és ez fel is tünt a megfelelő helyeken (pl:Kína), úgyhogy korlátozzuk csak, és megmutathatjuk, hogy mennyi mindent tettünk azért 20-25 Milliárd forintért amibe az egész került.
Buliiiiiiiiii
Hrrrrrr
Nem vagyok semmilyen pártnak a tagja, az egyetemen már végeztem és utáltam a HÖK-öt. Nem akarok politikus lenni! Szerintem nem vagyok őrült (állítólag mások szerint sem) És sajnos nem csak egy cégről van szó, hanem rengetegről.
Határozottan állíthatom, hogy egy sima, de gondolkodó ember vagyok akinek mostanra nagyon tele lett a hócipője!!!
Már ketten vagyunk!
:-)
Kitalálnánk valamilyen saját rigmust! Jól levédetnénk és a világméretű tiltakozás miatt rengeteg CD fogyna, így milliomosok lennénk és baromira utálnánk azokat akik meg akarják szegni a szerzői jogokat valamint nem támogatják Leszbiai Juditot abban a tervében, hogy csak fejtetőig bebugyolált Szűz Mária képeket lehessen nézegetni az interneten és közben csak a mi rigmusunkat lehet dúdolgatni és persze közben folyamatosan fizetni, fizetni és fizetni nekünk!!!
Deep on
Ok. Én szívesen benne vagyok amennyiben:
-nem vagy semmilyen pártnak a tagja
-nem politikai karriervágyból csinálod az egészet
-nem vagy HÖK-ös
-nem vagy exhibicionista őrült
-nem akarod a dolgot csak egy cégre kihegyezni
-ha csak egy sima ember vagy akinek egyszerűen csak elege lett a szarakodásból
és a hülyeségből
Ha Ti is unjátok, hogy baromi megbízhatatlan szoftverekért rettentő sokat kell fizetni, és közben az eladó SEMMILYEN FELELŐSSÉGET SEM vállal az általa elkészített termékért (távozóban a villanyszerelőd közölné, hogy semmilyen felelősséget nem vállal?!)!!! Nektek sem tetszik, hogy a megvásárolt programod titokban információkat küld a géped tartalmáról az anyacégnak csak azért, hogy feltérképezzék a felhasználók szokásait, hogy jobban a kedvébe járhassanak??!!! Ha nem szimpatizálsz azzal, hogy jogszerűen lemásolni valamit csak kézírással (indigót sem használhatsz!!!) vagy mechanikus írógéppel lehet és ha bármilyen más reprodukáló eszköz van a birtokodban potenciális BŰNÖZŐ vagy!!! Ha dühít az a gondolat, hogy az utcán történő dúdolgatásod vagy a tábortűz mellett lezajló énekelgetésed miatt letartóztathatnak a lemezcégek által befolyásolt állami hatóságok rendőrei szerzői jogsértés címén! Esetleg zavar, hogy már vannak önjelölt ellenőrök az Internet szabályozására is?! (ORTT) Vagy nem örvendezel annak, hogy ebben az országban minden "fontosabb" ember annyit lop, csal és hazudik büntetlenül (és büntethetetlenül) amennyit akar (míg Téged már egy kifli eltulajdonítása miatt is elkaphatnak!)
AKKOR TARTS VELEM!
CSINÁLJUNK EGY APRÓ FELVONULÁST, hogy felhívjuk az emberek figyelmét arra, hogy BARMOKNAK nézik őket!!! Csak a pénzünk kell, de cserébe nem adnak semmi olyat amit ÁRÚNAK lehetne nevezni és a KÖTELEZŐ JÓTÁLLÁS vonatkozna rá. A vevőnek csak kötelezettségei és korlátozásai vannak!!
Lehet, hogy simán elsüllyed-e topik, mivel a Hrrrrrr név ismeretlen a többség számára és akkor nem történik semmi! :-(
Ha mégsem így lenne akkor a tüntetés időpontját és helyszinét vagy módját megbeszélhatnénk közben.
HRRRRRR....
Ezt egy nem túl sikeres topicba írtam, de itt hátha többen olvassák!