Fiatal webdesigner vagyok, és küzködöm azzal a problémával, hogy nem kapok munkákat. Ez ellen kitaláltam egy játékot, amiben a szerencsés nyer tőlem egy ingyen weboldalt. Remélhetőleg a játékkal megnő az ismerettségem.
Ez egy egyszerű játék: Minden jelentkező mond egy számot 0-tól 1 millióig. Ezeket a számokat növekvő sorrenbe rakjuk, és a listában középen álló szám játékosa nyeri az ingyen weboldalt!
Ki vehet részt a játékon? Kisvállalatok, non-profit szervezetek, alapítványok, klubbok, üdülő- és táborhelyek, apartmanok, kávézók.
Sziasztok!
Most éppen uj banneren, logón és más design dolgokon dolgozom. Ha elkészül a banner szeretném több felő föl tenni hogy népszerüsitsem az oldalt. Nem tudtok véletlenül banner csere (banner exchange)lehetőséget valamelyik magyar oldalon?
Hátha valakit érdekel...
A levlista új helyre költözött. Ez a tagokat persze már nem érinti csak az új emberkéket. Most begépelem az új adatokat:
levél küldés: sklwebpage@yahoogroups.com
felíratkozás: sklwebpage-subscribe@yahoogroups.com
kijelentkezés: sklwebpage-unsubscribe@yahoogroups.com
levél a lista tulajdonosának: sklwebpage-owner@yahoogroups.com
a levlista URL (webes) címe: http://groups.yahoo.com/group/sklwebpage. Egyébb részletek az oldal Rórulk rovatában.
Sziasztok!
Ma is frissitettem már egy kicsit az oldalt (sk, szabás-varrás és horgolás rovatokban de aki nem járt ott a multhéten más rovatokban is talál újdonságot), ugyhogy lehet nézelődni.
Felfedztem egy szebb scannelési módot így lassan mindent át fogok scannelni hogy szebb legyen, de türelmet kérek mert nem megy túl gyorsan.
Várom továbbra is az ötleteket, javaslatokat. Jó munkát mindenkinek.
Írjátok meg miről olvasnátok szívesen az oldalon, és akkor abban a témában teszek föl valamit. Gobelinező lányok milyen képet tegyek föl virágcsendéletet, árnyképet (fehér-fekete) vagy tájképet inkább?
Hogy a levlistával ne legyen gondod szívesen fölírlak automatikusan, vagy csak meghivót küldjek a listáról? Nem tudom egyébként hogy nem voltam-e tul nyakatekert az imént.
Szia Ica! Az Alatvista keresős módszerrel sem jön be az oldal? Tehát felmész a www.alatvista.com oldara ott van olyan hogy keresés (Search for és egy hosszú kitöltendő mező)oda begépeled azt hogy sklwebpage és rákattintasz a Search gombra erre ő kiadja hogy talált három olyan helyet ahol az a szó szerepel hogy sklwebpage, nekem most a második ami jó (első a kézimunkás topic itt az indexen, a második a site maga és a harmadik a levlista amire ha rá mész föl is íratkozhatsz), na szóval rákattintasz a másodikra és el kellene vigyen a sitre. A levlitára felíratkozhatsz a site-on, vagy ha rákattintasz a kiadott címre, ott azt írja hogy eGroups majd a második tízes csoportban ott lesz a levlista amire felratkozhatsz, a listát is sklwebpage-nek hivják, vagy van a harmadik módszer amikor írsz bejelentkező levelet a következő címre: sklwebpage-subscribe@egroups.com, majd levelet erre a másik cmre kell írni: sklwebpage@egroups.com , ha elküldted a levelet kapsz egy választ amit vissza küldesz és akkor már tag is leszel.
kicsi emma, neked sem jött be az altavistás módszer sem?
Ica szólj aha továbbra sem megy és elküldöm azt a mintát mailben, egyenlőre elküldöm a kisebbik képek a keresztszemes képről, és ha tetszik és érdekel akko küldöm a többi file-t is.
Szia Csilla! Sajnos ez a kézimunkázós topic nekem végképp nem jön elő. Nem tudom milyen levelezőlistára kéne feliratkoznom és hogyan. Elnézést, hogy tök béna vagyok. Aztán hol regisztrálnak? Szóval nem tudom. Légy szíves egy kicsit szájbarágósabban: nyisd ki a fiókot, vedd ki belőle a fehér fakanalat. Ugye érted? Nem vagyok nagy számítógépes, nemrég kezdtem. Köszi.Ica.
Sziasztok és BÚÉK!
Ime a megigért frissités, van már szótár és sok új keresztszemes. Van már scanner is igy most már könnyebb lesz bármit föltenni, amit kértek. Munkára fel lányok, bővitsük az oldalunkat :-).
Sziasztok!
Bocsi, hogy mostanában nem frissitettem, de nagyon el voltam havazva, mindenfélével, majd az új évben lesz frissités, igérem :-)))
kicsi emma és mindenki más akinek nem jön be az oldal: a yahoo ugyan nem jegyezte még be az oldalt de az altavista igen, igy ha az altavistában beírod azt hogy sklwebpage, kiadja a cimet, hátha arra rájkattintva kinyitja az oldalt. Próbáljátok meg, sok sikert.
Ja és ha nem találkoznánk az idén már (csütörtöktől szabin leszek január 3-ig)Mindenkinek Nagyon Szép Karácsonyi Ünnepeket és egy Boldogabb, Szebb, Sikeresebb Új Évet, Évszázadot és Évezredet kivánok!
Bocsi ha egyeseknek két három regisztrációt is csináltam, még tudatlan vagyok a levlistázásban. Állitólag mindenki aki a meghivó levélre válaszolt be van jegyezve. Ha valaki nem válaszolszt a meghivó levélre nem tag, és önkényesen én sem csinálok belőle tagot.
Sziasztok!
Még nekem is új az ahogy a levlista dolgozik, ezért elnézést kérek ha valami gubanc van. Mindenki aki vissza küldte a meghivó levelet, vagy feliratkozott kapott jelszót? AzeGroups szerint a következő emberkék a tagok a többiekkel nem tudom még én sem hogy mi van.
g_csilla@freemail.hu
loma6@excite.com rszegedi@notesmtp.mavinformatika.hu
sklwebpage@yahoo.com [Owner]
v-endi@freemail.c3.hu.
Ma küldtem egy levelet, holnap (vagy amikor megkapja a levelet, ha megkapja)kérek mindenkit hogy jelezze vissza hogy megkapta-e. Szeretném látni hogy mi is történik. Ha visszajeleztek a levlistára akkor fogjuk látni hogy müködik minden rendesen.
a következő emberkék egyszer visszajeleztek, de még valami okból kifolyólag nem tagok:
tucc@freemail.hu
fancsi.eva@freemail.hu
keller@interware.hu
Segitsetek beinditani ezt a fránya levlistát.
Sziasztok!
Mulan, üdvözöllek a levlistán. Tényleg jó ötelet az a kérdéses topic majd megnézem. Hoztam ma karácsonyi nyalánkság recepteket majd beteszem a Karácsonyi ReceptcKlubba.
Csilla, kedves, én is feliratkoztam tegnap a levlistára - ha már magát a site-t nem is nagyon tudom nézegetni - regisztrációs levelet kaptam is:-)
Off Amiért tulajdonképpen kerestelek: a szép új konyhaasztalon - hamár emiatt itt átnézegettem a gyűjtőimet - csináltam egy Kérdések topicot a különböző konyhás topicokban válasz nélkül elsüllyedt kérdések frissentartására. Valamikor (amikor szezonja volt) kérdeztél babeltevőst, és most már válasz is akad rá - jövőre meg még jól jöhet.:-)) On
Kicsi emma, tényleg nagyon sajnálom, hogy nem tudod megnézni. Máshol nem próbáltad? Szerintem nálad lehet a gond :(( Látod a leg több emberkénél megy :(( De nem szomoritalak tovább.
Minden új tagot köszöntök a levlistán, látom gyülögetünk :))) Jaj de örülök...
Eddig azt hittem, hogy hogyha valaki felíratkozik kapok egy mailt az eGroups-tól.v-endi cím a tied? Bocsi. Na majd kérek tőled valamit a levlistán. OK?
Sziasztok!
Ambrózia, meg jött a file, és most teszem föl az oldalra a lelőhely tippel együtt. Köszi a segitséget mindenkinek. Ez egy köszös site-nak indult, hát csináljuk közös erővel. Minnél többen csináljuk annál színesebb lesz. Ha lesz időm majd még teszek be mintákat is a különféle témakörökbe, csak most én is el vagyok kicsit havazva. Ja és van levlista is, de rajtam kivül még nincs egy tag sem :-(((.
Sziasztok!
Megint fel tettem ezt-azt az oldalra. Éva felkerült a könyvajánlód is. Majd még megpróbálok új dolgokat összeszedni és fel tenni hogy színesebb legyen. Várom tőletek is az anyagokat...