Keresés

Részletes keresés

psymon Creative Commons License 2008.08.15 0 0 6
Ahoj!

Nekem is van egy E-36-osom, amitől viszont megválnék, hogyha esetleg érdekelne valakit. Mennyit érhet egy ilyen szinti most?
MidiTom Creative Commons License 2008.08.15 0 0 5
pyracantha,

a kérdésedhez én is tudok néhány adalékot mondani.
Anno a '90-es évek elején volt néhány emberke, akik gyártottak ilyen "maszek" kártyákat, de már legalább 10 éve nem hallottam, hogy valaki ezzel foglalkozna. A kártyák előállítása eléggé macerás volt, az újabb stílusokat pedig nagyon nehéz lenne a régi szerkezetre visszagyúrni, bár nyilván nem lehetetlen, ha valaki rááll erre a témára, berendezkedik rá.
Annyit még érdemes ezekről a maszekolt kártyákról tudni, hogy mivel nem olyan minőségű nyomtatott áramköri lapokra készültek, mint a gyáriak, eléggé gyorsan kontakthibássá váltak. Sőt, a hangszerben levő csatlakozókat is tönkretették, emiatt szinte mindenkinek ki kellett előbb-utóbb a csatlakozókat cserélni. Tehát ha esetleg előkerül valahol egy ilyen régebbi házi készítésű kártya, óvatosan kell vele bánni.
Előzmény: pyracantha (3)
sotech23 Creative Commons License 2008.08.15 0 0 4
heló csabi58 én tudok neked stílust a szintidhez + még stílus szerkesztőt ha érdekel írj a yamahapsre@freemail.hu-ra vagy 06-20-988-4205.
Előzmény: Csabi58 (1)
pyracantha Creative Commons License 2007.12.06 0 0 3

Kedves Sintiboy!

Úgy látom, hogy jól kiismered magad a stílus-témában, persze az én problémám egy kissé meredekebb: R E-36-osom van és ez ugyebár stíluskártyás. Tudom a sztereotip választ: vegyek floppyst, dehát... Szóval a kérdésem: vajon van-e technikailag lehetőség stíluskártyás gépbe valahogy új stílusokat bejuttatni!? Konkrétan: van elég ezekből az E-36-osban, de magyar egy szál se, pedig nekem épp ez kellene. Egyszer láttam már a vaterán ilyen kártyát 10/e Ft-ért, de sokalltam, már bánom... Ha van valami tipped, nagyon megköszönném! Üdv.!

Előzmény: sintiboy (2)
sintiboy Creative Commons License 2007.12.04 0 0 2
Nekem van egy progim amivel midiből lehet stílust csinálni, ha valakit érdekel. Nem úgy müködik hogy fogog a midi nótát és kész, hanem egy saját meghatározott ütemszámú midit kell szerkesztened, de jól müködik.Én exr-7 hez használom.Itt találtok mindenféle stílust, asszem magyar is van benne.www.selskabsmusikeren.dk Egyébént van egy rakás mulatós stílusom, egy stíluskonvertálóért és új midikért cserébe.
Csabi58 Creative Commons License 2004.05.09 0 0 1
Sziasztok!

Valaki esteleg nem tudna Roland EM-55-re stílusokat valamilyen oldalról! Esetleg ha van valakinek mulatós stílusa ugyanerre a szintire azt szivesen fogadnám!
Köszi!

MidiTom Creative Commons License 2000.10.22 0 0 0
Szia Jani27!

AZ E-66 -hoz jó az összes Roland "MSD" sorozatú stílus. A Roland cég ebből annak idején kreált valami 10-12 féle lemezt. De területenként (pl. Németország, Olaszország, USA) is jelentek meg ilyen floppyk. Ma már kereskedelmi forgalomban ezek nem nagyon szerezhetők be. De ha rákeresel a neten, szerintem fogsz találni belőlük egy halommal.
PC-s szerkesztő progiról nem tudok, de annak idején a Roland ilyent is akart csinálni. Aztán valahol lefújták a dolgot.
Az E-66 nem alkalmas stílus szerkesztésre, de floppyról max. 4-et tudsz beletölteni, és azokat ugyanúgy tudod használni, mint a belső stílusokat.
Egyébként létezik egy PC-s program, amivel más automata kísérős szintik stílusait lehet átkonvertálni pl. Roland formátumra. Csak elég húzós áron nyomatják.

Előzmény: Jani27 (-)
Jani27 Creative Commons License 2000.10.22 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Mint a cimből valószinüleg kiderült, Roland E-66-hoz keresek stilusokat. Egyik barátom ezzel a géppel dolgozik, és a gyáriakat kevesli. Néhány helyett szívesen látna másikat.

Illetve a másik ehhez kapcsolódó kérdés: lehet-e ezen a gépen stílust szerkeszteni? Vagy esteleg PC segítségével?

Köszönöm.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!