Nos igen. A helyzet az, hogy nem nagyon volt időm, de próbálkoztam. Sajnos kevés sikerrel. Aztán próbálkoztam fórumokban (pl.:amx mod), semmi.
Odáig eljutottam, hogy valahogy azt kéne megcsinálni, hogy amikor egy CT vagy T felveszi a fegyvert akkor rögtön el is eldobja. De sajnos csak olyan plugin volt, ahol az awp-vel csinálta meg ugyanezt (pontosabban azt, hogy csapatonként 2db awp-t lehessen venni, és az eldobott awp-t ne tudja senki fölszedni). Próbálattam fejleszteni azt a plugint nem sok sikerrel :(
Hahó emberek !!!
Ki érzi magát olyan okosnak, hogy csináljon nekem cs-hez 1 modot amit felhasználnék a 187 szerveren, meg ha tetszik több embernek akkor bármelyiken???
Gondolok itt arra, hogy ha az user játszik akkor csak az adott csapat fegyvereit tudja használni.
Tehát PL: a CT netudja felvenni a földről az ak-t a Terror pedig a Coltot, és igy tovább...
Mert szerintem az tök irreális, hogy állandóan a másik csapat fegyvereit veszi fel a földről a player...
Szerintem azért találták ki a két csapatot, hogy "taktika" legyen... Aki egyforma fegyvereket akar az menjek UT-zni vagy Quake-ni :)))
CD problem
az van, hogy ha a CD fut (kliens oldalon) szaggat a game. 0 loss, 0 csok szoval nem laggol, hanem a megjelenitessel van valami, vagy mittomen. ki is probaltam LAN gameben, ott is u.ez a jelenseg: ha CD fut->szar, ha nem fut->jo.
szoval tessek leszedni a CD-t a szerverekrol, vagy mondjatok valami gyogymodot!
a vasam (badogom) 700duron 256ram gf2ti winxp miazmas.