Elöször is elnyomott kis hülyének kell lenned gyerekkorodban. Aztán még fontos, hogy minél alacsonyabb legyél, hogy a komplexusod ez is növelje. Aztán jó, ha kis dörzsölt sunyi disznó vagy, no meg némi ismerettség, és már nyomulhatsz is...
srácok amiről ti beszéltek az nem egy nép volt, hanem a dübörgő örs...én is láttam őket, szolnokon. Persze könnyen össze lehet őket téveszteni a néppel, mert volt náluk zászló. Nem hiszem hogy ők eladók lennének
a sötét az jó.. majd én a sötétből fogok neked tanácsokat adni, hogy hogyan építs fel egy nagy birodalmat.. ahol a nép boldog, mert a nap 24 órájában élvezheti a nyilvános kivégzéseket.. persze először népet kell vásárolnod.. minél olcsóbban..
Úgy tűnik találtam egy lakatlan szigetet, ahol vére én lehetek a legyszebb, legokosabb, legerősebb, leggbölcsebb és a legnagyobb uralkodó. Feltéve, hogy tudok magamon uralkodni. Hőn áhított vágyaim teljesültek. Sőt.. a leggazdagabb is én vagyok - bízom benne, hogy nem bújt meg valamelyik sarokban a templom egere.
bankikaa,
leveled hatására azt a döntést hoztam, hogy kitiltalak miországunkból. Pusztulj innen...Ja, ezennel részemről Miországunkat befejezettnek nyilvánítom... Kitörhet a polgárháború elárvult trónusom bitorlásáért...
Viszonylag gyorsan, további anyagi gondok lélkül nyugdíjazni tudlak. Az ólom viszonylag olcsó, de lopott miniszteri Audival is rendezhetünk Neked halálos balesetet.
Mondtam: Pénzért bármit.
Sok jó? Aztmondják, odaátnál nincs jobb.
Szentté avatás? Elintézem, hogy leválthasd Szent Petit, hadd pihenjen.
"Előbb olvass aztán írj" bölcsesség by Bandikaa :)
Elkéstem. Dominika: Ha odaát a Mátrixon túl van net, és esetleg visszatérsz, Fogadd meg tanácsom.
Ettől függetlenül én is megpályázom a Világdiktátori címet:
Előnyeim:
Korrupt vagyok, de nagyon.
Pénzért bármit.
Imádom a közbeszerzést, gyönyörűen meg fogom magam szedni a kissebb országok diktátori címeinek korrupt módon való eladásából. A közbeszerzési díj lesz vagy 300 %, de lehet hogy 3millió.