Keresés

Részletes keresés

matko Creative Commons License 2000.11.03 0 0 8
Jaja! Tudom, de ezzel csak egy kis mobilitást szerettem volna adni a programomnak! (na meg a főnökkel ezt beszéltük meg)
Előzmény: netizen (7)
netizen Creative Commons License 2000.11.02 0 0 7
A PHP-nek van natív drivere a MySQL-hez így nincs szükséged az ODBC-re.
Előzmény: matko (6)
matko Creative Commons License 2000.11.02 0 0 6
Sziasztok!
Bár a kérdésem csak félig-meddig kapcsolódik ide, szükségem lenne námi segítségre! A gondom:
PHP->ODBC->MySQL tehát odbc-n keresztül szeretném elérni az adatbázist, de nem tudom hogy kell megadni a dsn-t (data source name)!
Please help!
netizen Creative Commons License 2000.11.01 0 0 5
Jól megy az apacssal is de windozer esetén teljesítényi okokból célszerűbb az ISAPI-s verziót használni pws/iis szerverek mellett.
W9x alá semmiképp nem ajánlom mert annak gyengécske az ütemezője, tehát vagy a szerver lesz lassú vagy az alkalmazásaid fognak éhezni. A w98 nem ismeri a "szervíz" tipusú progamot. NT alatt ezek mind prioritás mind memóriakezelés szempontjából más elbírálás alá esnek...
BZS Creative Commons License 2000.11.01 0 0 4
Nekem win2k alatt megy IIS5-el a php, en ott szivtam vele hogy a konfig file-ban beallitottam hogy hol van a web oldalam gyokere.

Ezt nem kellett volna mert igy csak az inetpub/wwwroot konyvtarban levo .php file-okat ette meg, a masik diszkre atlinkelt konyvtarakban levoket mar nem. Kivettem a gyokerre utalo bejegyzest es azonnal mukodott.

guci Creative Commons License 2000.10.24 0 0 3
hi. megy az, be kell regisztralni a php.reg filet a registry-be (a 3.0nal az install.txtben le is van irva reszletesen), es ugy mar mukodik, plusz filetipusnak fel kell venni az IIS console alatt, hogy kezelje.
egyebkent az asp sokkal normalisabb, meg gyorsabb mint a php.

-g-

Előzmény: Millennium (-)
Millennium Creative Commons License 2000.10.24 0 0 2
Más is az Apache-t javasolta, fel is tettem (az müködik), de a PHP3-nem. MIt kell beállítani a "httpd.conf"-on kívül?
Előzmény: bgeri (0)
Borsalino Creative Commons License 2000.10.23 0 0 1
Hali,

Azt nem garantalom hogy menni fog de ha a php weboldalalor letoltod a leirast (900 oldal) abban reszletesen le van irva hogy hogyan Windows ala installalni.

Udv Borsalino

bgeri Creative Commons License 2000.10.19 0 0 0
Nem, de rakd fel az apache-ot, azzal megy!
www.apache.org
Előzmény: Millennium (-)
Millennium Creative Commons License 2000.10.19 0 0 topiknyitó
Hali,
van itt egy olyan ember, akinek működik Win98 alatt a Personal Web Server és tud PHP3 programot futtani?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!