Minek írsz ha nem akarod visszaolvasni, hiszen akkor kijavíthatnád az esetlegesen felmerülő hibákat, és akkor végre nyugodt lenne a vízfelszin, és akkor nem kavarodna összea tükörképem amit a falra akasztott festményen, amit tegnapelőtt láttam a múzeumban, amikor megláttam azt a szép szőke lányt, az ajtóban a vendégeket köszöntötte a nyagymamája 80. születésnapja alkalmáből vettem neki 80 szál vörös rózsát a virágáruslánytól kaptam köcsön a belépőjegyre, de sajnos elvesztettem, így nem tudtam bemenni a vidámparkba ahol megbeszéltük az üzleti ügyeinket.
Ismét "kipihenhetem" megfáradt, "megfáradhatom" kipihent egyetemista agyam(agyar-ló).
gumikacsacsőrlepárlat sőt talán ha az ingát nézem cikk-cakk pályán minden közbejöhet de esetleg csak zubbonylengés a szél szava tavasz van nem öt kilenc húsz ennyi focimeccs eredmény Ac Milan rossz betűkből összeálló halál-tárlat kommunikatív.védelem esetén .txt hiába na internetet meg html-t kaptak a fejekre viharverte árbóckapitányok nem tudtam miért van így de Kassákot ha olvastam mindig a tyúk köszönt előre s nem én néztem hanyatt esett fejjel ki akar belőlem talán ha megváltótáskakörülményekbe estem volna, de nem az EST FM Veszprém addigra már elnyúlt és körlevelet írt a hód a lemenni készükő lemminglekvár-receptért mondtam nem vagyok Piroska, "nyaggasd a nagyit" és sót meg oldatot kerített a pap, hogy kimossa a hevedert, mely szuronyként nem átallotta a kemény nap titkos pajzsát légyzajként felfogni s tálalni, mint valami ódon kancsóillat kinagyított eperenyelgését! Talán majd egyszer máskor.
Ez kb. 5 perc munkája volt. De nem vagyok hajlandó visszaolvasni. :-)
A takonyfittyenő biokultúrbarbárok rendes és rendetlen éves közgyűlölését ezennel (ezen és ezzel, mutat a szónok a székére és a kezében szorongatott nagykésre) megnyitom zsigerileg.
Mert mi a durva lelkületű németek kedvenc völgye? Hát a "Bru-Tál".
Mi az a varázsszó, amivel egynél több embernek lehet átadni a zajcsinálás módszerét, ami csak a "hogyan"-nal törődik, a következményekkel nem?
NeszTech!
Ezt kapjátok ki:
répakrumplitojáshagymaretekkáposztaribizlipirosbiciklikaralábélabábélabátrükkösbélabálázógéplakatosbirekkenőzőpontraktortúrabakancsalfababfőzelékhajórossebbesvonatfékpofapapkecskesajtolókocsirizárnyelvtörésnyavalyatörésnyíltlábszártöréskenyértörésvonalzónaplopóréhagymakarónixonnixoffkamioffspringrossebkecskebékafejkötő