Keresés

Részletes keresés

honolulu Creative Commons License 2000.10.20 0 0 10
Szerintem is füstös kell hogy legyen a luvnya. Kicsit kiszínezné a történetet. Meg kihívnánk az rtlklubbot is.
Előzmény: dzsijhat (9)
dzsijhat Creative Commons License 2000.10.20 0 0 9
A bérlunyva legyen egy fekete afrikai vagy füstös! A recisek biztos felnyomják Tódit a Gusztinál. Lesz nagy botrány, hogy nem cégszerű, meg ütközik a policy-val, stb. Lehet, hogy ki is tagadják a komjunitiből. Lópofa meg egyedül marad. Rendeljünk neki is egyet!

stafFING-ot ezek után biztos nem fogják az orromra kötni, azért szkennelem a könyvtárakat.
Sok meglepetésre nem számítok.

Sz.N.Gy.F.!

honolulu Creative Commons License 2000.10.20 0 0 8
Végre mindenki itt figyel a listán. Sz.N.GY.F.!!!

Én egyébként már szarok az egész bandára (most nem rátok gondolok). Múltkor még terveztem egy beszélgetést L.H.-val, de savazom a dolgot. Ha majd akar valamit megkeres. Addig én is megpróbálom máshol sütizni a kóser grillcsirkémet!

Na a hvg-ét is meg kell figyelnem.

Sasok kussolnak. Mikor lesz a végleges stafFING O?

Előzmény: srapallo (7)
srapallo Creative Commons License 2000.10.19 0 0 7
O.!
Írjá má' valamit!

Egyébként az alábbi helyről nagy gondossággal ki kellene választani egy bérlunyvát és a megbeszélt módon beszervezni Tódinak a lejárató hadjárat keretében.
www.join.at/lhv

Nagyon kuss van most a téma körül. Min törik a buksijukat a sastanács tagjai?
Nagyon korrekt a HVG fedlapja! Én a felső golyónak drukkolok! Hajrá, hajrá, gyorsabban!

Sz.N.GY.F.! Jííhhááá!
(gy.k.: SzorgosNépünkGyőzniFog)

dzsijhat Creative Commons License 2000.10.19 0 0 6
Na, megérkeztem!

Szerintem gyégé (alias Tódi)most örül, hogy sikerült leráznia. Lepődik majd nagyot mikor postázom a második levél bombámat neki meg lópofának is.

Terjesztem mindenkinek, hogy a gyégé szerint a szaposok büdöslábúak meg, hogy, dzsedik nem akarnak átmenni a cd-író készítő gyárba dolgozni.

Rejtjelezve a hírlánc:

Ré.Tó. -> Autós -> Bé.Fi. és társai
Gyö.Zu. -> Lá.Hó. -> Bé.Fi. és társai
fejevadász -> CD-iró készítő gyár boss-ok

Az igazhitűek kardja sújtson le minden dzsedire! Éljen az esszápé!

honolulu Creative Commons License 2000.10.17 0 0 5
Az öreg jól cukrozza a taknyot. Zsírleszívás.

Mért csak a lópofa a gyanusított? Szerintem a Tódi is az kell hogy legyen. Az, hogy adta a hülyét, hogy nem tudott semmiről, az csak dévid kopperfildkedés. Tisztán látja a való világot.

Méghogy beszélni fog a lópofával a megfelelő kommunikációról?! Majd együtt imádkoznak.

Azt meg nem értem, hogy miért fúrja L.H.-t, mikor ő szerez a fele csapatának munkát. Ha nem szerezne, ugrana a yoda jutilizációja is.

A véletlenek szerencsétlen összjátékáról meg csak annyit, hogy az a véletlen, hogy a buckalakók bőrrel együtt születtek.

A megbeszélés végén én is sírva hánytam volna a sarokig.

Előzmény: srapallo (4)
srapallo Creative Commons License 2000.10.16 0 0 4
Hát nagyon ott van a szeren az öreg. De hogy nem sül le a bűrke a pofájáról!!! Még nem is találkoztak face-to-face már elkezdte kenegetni és simítani a szart. Ebben profi! Szegény Tódi azt hitte, hogy ez egy átgondolatlan exponálás! Pedig egy teljesen jogos támadás a sas-community diszkriminatív összefogása ellen.
Az meg várható volt, hogy arra fog hivatkozni, hogy a projektvez. maga választja meg az embereit. Magyarul szubjektív módon lehet a közösséget építeni.
Elmegy a Lópofa a picsába!
Himbálja magát és rágózik! - ez méltó a szakmára nézve?
Komolyan, jobban tisztelném őket, ha bevallottan csinálnák: -Figyu, öcsi, nálad fityeg a bűrke, ugyhogy tipegj tovább, nem lehetsz a csapatban.
Ekkor legalább tudja az ember mihez tartani magát.

Holnap részletes beszámolót kérünk!

Csá

honolulu Creative Commons License 2000.10.16 0 0 3
Teleregeny 2 felvonast elolvastam.
Mehet a csekk a fustosoknek. Dolgos nepunk gyozni fog!
Szerintem kicsit felduhodott a gyagyas todi. :-))

A magas mcm, mi? Azannyapicsajat. Amit csinaltak az aztan mcm. En is itt e-bizniszelek a projekten.

Az ugyfel pedig annyira elegedett volt a munkajukkal, hogy maig anyazzak oket.

Rasszista sasok!

Előzmény: honolulu (2)
honolulu Creative Commons License 2000.10.16 0 0 2
A level tenyleg utos lett.

az egyenlo opportunities empleyere szovege kiraly lett volna, de azt majd allstaffba megy (ugye O?).

Holnap reggel joda biztos nem zsiros kenyerrel fogja O-t megkinalni. Az egeszet ra fogja kenni valakire.

Egyebkent itt beszeltem a projvez-el (Gy.M.) mondtam neki, hogy szerintem nem fognak atjonni a Dzsedik az uj ceghez. Egy kis turmixolas sose art. :)))

Előzmény: srapallo (1)
srapallo Creative Commons License 2000.10.16 0 0 1
Csövi buckalakók!

Szegény O.-val kibasztak a dzsedik. Innentől kezdve a tuaregek népének drukkolok a csetepatéban! Viszont a levél nagyon ügyesen sikerült. Egy kis antiszemitizmus még elfért volna benne és az még felgyorsította volna az amúgy is megállíthatatlan folyamatot.
csá

SGraun Creative Commons License 2000.10.16 0 0 0
Ez most O, vagy 0 ?
Nálam mindenesetre : 0 -lla.
honolulu Creative Commons License 2000.10.16 0 0 topiknyitó
O! ird egybol, ha megerkeznek a valaszok a leveledre, nekem meg nem jott at a level.

Privatba nyomom a kodokat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!