A bérlunyva legyen egy fekete afrikai vagy füstös! A recisek biztos felnyomják Tódit a Gusztinál. Lesz nagy botrány, hogy nem cégszerű, meg ütközik a policy-val, stb. Lehet, hogy ki is tagadják a komjunitiből. Lópofa meg egyedül marad. Rendeljünk neki is egyet!
stafFING-ot ezek után biztos nem fogják az orromra kötni, azért szkennelem a könyvtárakat.
Sok meglepetésre nem számítok.
Én egyébként már szarok az egész bandára (most nem rátok gondolok). Múltkor még terveztem egy beszélgetést L.H.-val, de savazom a dolgot. Ha majd akar valamit megkeres. Addig én is megpróbálom máshol sütizni a kóser grillcsirkémet!
Na a hvg-ét is meg kell figyelnem.
Sasok kussolnak. Mikor lesz a végleges stafFING O?
Egyébként az alábbi helyről nagy gondossággal ki kellene választani egy bérlunyvát és a megbeszélt módon beszervezni Tódinak a lejárató hadjárat keretében.
www.join.at/lhv
Nagyon kuss van most a téma körül. Min törik a buksijukat a sastanács tagjai?
Nagyon korrekt a HVG fedlapja! Én a felső golyónak drukkolok! Hajrá, hajrá, gyorsabban!
Mért csak a lópofa a gyanusított? Szerintem a Tódi is az kell hogy legyen. Az, hogy adta a hülyét, hogy nem tudott semmiről, az csak dévid kopperfildkedés. Tisztán látja a való világot.
Méghogy beszélni fog a lópofával a megfelelő kommunikációról?! Majd együtt imádkoznak.
Azt meg nem értem, hogy miért fúrja L.H.-t, mikor ő szerez a fele csapatának munkát. Ha nem szerezne, ugrana a yoda jutilizációja is.
A véletlenek szerencsétlen összjátékáról meg csak annyit, hogy az a véletlen, hogy a buckalakók bőrrel együtt születtek.
A megbeszélés végén én is sírva hánytam volna a sarokig.
Hát nagyon ott van a szeren az öreg. De hogy nem sül le a bűrke a pofájáról!!! Még nem is találkoztak face-to-face már elkezdte kenegetni és simítani a szart. Ebben profi! Szegény Tódi azt hitte, hogy ez egy átgondolatlan exponálás! Pedig egy teljesen jogos támadás a sas-community diszkriminatív összefogása ellen.
Az meg várható volt, hogy arra fog hivatkozni, hogy a projektvez. maga választja meg az embereit. Magyarul szubjektív módon lehet a közösséget építeni.
Elmegy a Lópofa a picsába!
Himbálja magát és rágózik! - ez méltó a szakmára nézve?
Komolyan, jobban tisztelném őket, ha bevallottan csinálnák: -Figyu, öcsi, nálad fityeg a bűrke, ugyhogy tipegj tovább, nem lehetsz a csapatban.
Ekkor legalább tudja az ember mihez tartani magát.
Szegény O.-val kibasztak a dzsedik. Innentől kezdve a tuaregek népének drukkolok a csetepatéban! Viszont a levél nagyon ügyesen sikerült. Egy kis antiszemitizmus még elfért volna benne és az még felgyorsította volna az amúgy is megállíthatatlan folyamatot.
csá