2017. Július 7-től 9-ig foglaltam szállást Leszno mellett, azzal a szándékkal, hogy a csapat VB-t megnézzük. A haveroknak gondjuk akadt,ezért felszabadult kettő hely. Akit érdekel, szóljon e-mail ben.
Sziasztok! nagyon kérem segítsetek salakmotor makettot szeretnék vásárolni hol találok? Nagyon sok weboldalt megnéztem ,de sehol semmi! Nagyon sürgős lenne ,Kérlek segítsetek nekem
Sziasztok! Most indítottam egy salakmotoros közösségi oldalt Speedway GP címmel. A tervek szerint nem csak GP tartalommal. Szerkesszétek velem az oldalt! Nem kell mást tenned, mint csatlakozni a közösséghez: http://speedwaygp.network.hu/
És máris feltölthetsz képeket, videókat (akár sajátot is, magyar futamokról szívesen várok ilyeneket), fórumozhatsz, blogolhatsz, olvashatod a híreket.
Minden salakmotor barátot szeretettel várok!
Első ízben feltettem a GP első három versenyét teljes egészében. Ha valaki lemaradt volna, most megnézheti.
Segítséget szeretnék kérni! A kérdésem az lenne, hogy mennyiért mennek a Jawa állóblokkos salakmotorok? Szeretném eladni csak lövésem sincs mennyiért mennek. Köszönöm a segítségeteket előre is.
A fosszilis energiából egyre kevesebb van,szükségképpen az ára növekszik. De ha azt irom hogy legalább a SPORT tipusu pocsékolást szüntessék be az auto és motorsport évente RENGETEG üzemanyagot elpazarol akkor biztosan felszólal valaki ellenem hogy oh nem is lényeges,jogukban áll,stb. kellene MÉRSÉKELNI A FOGYASZTÁST ! Sportoljon,DE NE ENERGIÁT POCSÉKOLVA. Bicikléizzen,usszon meg ilyenek.És spocko szeretek gombászni a rengetegben....az is elmegy sportnek ))
Lenne eladó régi kb 1980-2006 ig futamtáblázatok a speedway miskolc arénából,beleirások nélkül,emelett pár db matricák, és pár dolog még kiváló állapotban. és egy speedway miskolc életét leiró könyv is.
Akit érdekelne irjon ide: misterlady013@freemail.hu
köszönjük szépen ,még nem tudom hogy megyek e de ha igen akkor szólni fogok . Tavaly is ketten voltunk egy nyolc személyesbuszal. Kitudja hátha ösze jönne egy jó kis csapat sziasztok
Most néztem meg a videót amit készitetek nem is volt rossz verseny .Szerintem ha debrecenbe vagy miskolcon rendezik sokal de sokal több érdeklődö ment volna ki. Rebesgetek valamit Tihanyi búcsúversenyéről is de abbol már nem lesz semmi . Kiváncsi vagyok mit hoz a jővő bár őszintén sok jót nem várok a hazai versenyektől. Úgyhogy maradnak a NAGYOK.
Volt pár jó megmozdulás,főleg Tabakától és Magositól. Sajnos az a baj,hogy kicsi a magyar mezőny és így össze kell ereszteni a gyengébbeket az erősebbekel.... ha 3 nem is de 2 szint tisztán láthatóan volt a futamokon. Azért jó volt,szép idő volt és utána a hamburgerbárban a nagy zaba mindent vitt:))) Megérte az 500km autózást:)