Ja még valami asszem az egész minden (de nem jönnek a szavak a számra...) akkor kezdődött amikor bejelöltelek iwiwen. Ennek 1oka volt: keresgéltem rádbukkantam gondoltam bejelöllek, vagy elfogadod vagy nem. Így döntöttél (ok személyesen nem ismerjük 1mást, <mondjuk ASE-Olajon kiszúrtalak>) ok. De sztem ezt nem kéne felfújni, engem teljesen hidegen hagy, h ismerősök vagyunk-e vagy sem. Szóval ez a nagy visszautasítás hát...nem az...vagyis nem nagy...nah mind1 érted, nem tudok ilyenkor írni se...(amúgy se)
ja Kiscsillag??? van aki így szólíthat de sajnos ez nem te vagy:-))))
Milyen hivatalos stílus ez...mind1, megpróbálok írni valamit 2és fél óra alvás után....
1: Ok bevan fejezve (elnézést) (Andinak szólíthatlak esetleg?:) Mi fáj nekem? Ja, h nem jelöltél vissza a sz.r iwiwen?Életemben ne érjen nagyobb katasztrófa... Nyugodj meg feltudom (talán!) dolgozni ezt a hatalmas visszautasítást. Most azé' mennyek el olyan messzire, h" -Szia Andi ,Marci vagyok tudod indexről figy fogadj már el ismerősnek"??? De talán egyszer megtörténik (ha nem túlélem, gondolom Te is)
2: Húh, erre most mit írjak? Lehet igazad van, őszintén szólva ez is egy olyan dolog, h ha más mondja még érdekelne is (pl haverok,barátnő,általam fontosnak tartott emberek stb). De ők nem mondják...
3: Jobbak vagytok nálunk mivel többen vagytok...ÉS??? TEHETEK ÉN VAGY AKÁRKI ERRŐL AKI MINDEN MECCSEN OTT VAN ÉS A TORKÁT KIÜVÖLTI???
Na Kiccsillag, csak kiprovokálod újra... (Bár nyilvánvalóan az én szégyenem, hogy még mindig 'szóba' állok veled.
Nos.
1. Létezik paksi, aki Kicsizhetne, de sajnos ez nem te vagy, ezért kérlek, hogy fejezd be. Elhiszem, hogy fáj a visszautasítás, de esküszöm, ha egyszer elém állsz és bemutatkozol, visszaigazollak. (Istenem add, hogy Marci felnőljön, mielőtt meghalok!)
2. A kelleténél több szerepet azért szánok neked, mert a többi tizenkettőt nagyjából ismerem és egyik sem olyan hülye, mint Te. (Istenem add, hogy Marci felnőljön, mielőtt meghalok!)
3. KÉpet nem teszek be, mert ha rákeresel láthatod, hogy mi a szurekpálya csarnokfronton. Én spec. úgy érzem, hogy évről évre büszkébb vagyok. És bugylikám, nálunk van is mire. (Istenem add, hogy egyszer Marci is lássa.)
Tegnap pl. pont ASE-Olajt néztünk, a kommentátor egy perccel a vége előtt aszongya: majdnem 20 pontos zakóba szaladunk bele... (röhögőgörcs) HÁt öcsém, azért a 22-ért érdemes évekig böjtölni! Kíbvánom neked, hogy legyen hasonló élményekben részed!
PLER-esek a hétvégi balatonfüredi magyar kupa négyesdöntő első napján a Veszprém ellen. Leghangosabb tábor voltak még így páran is a veszprémiek, a dunaújvárosiak és a tatabányaiak között.