Keresés

Részletes keresés

vilagito Creative Commons License 2010.09.20 0 0 90
Ennyire vakok a Magyarok? a Dalai Láma a vallások megbékéléséről beszél miközben Tibetben és Ázsiában üldözik a keresztényeket. Egy nyugati keresztény Tibetbe látogatott és bejutott a Láma -hoz és lám amikor elkezdett Jézusról beszélni, kihajították.

De én beszéltem már itt Magyarországon egy buddhista vezetővel aki addig nagyon szelíd volt amíg Jézusról nem kezdtem beszélni, de akkor hirtelen az arca átvette az mszp színeit. Vajon miért. Mert nem a kereszténység a népellenes, hanem a a buddhista, vagy muszlim hit követői. Lehet, hogy szelíd képe van de a szíve gonosz.

Természetesen nem a katolikus egyházat vagy a zsidógyűlölő Református egyházat kell alapul venni. Hanem a kisegyházakat akik szelíden Jézus Krisztus parancsát követik. Nem gyűlölködnek, de figyelmeztetnek, hogy ne borulj össze azzal ami ördögi.
RealCorpus Creative Commons License 2010.09.18 0 0 88
fluber Creative Commons License 2010.09.18 0 0 87
Szóval, akkor még egyszer:
Sziasztok!
Van szombatra egy eladó jegyünk, 5000 Ftért. Aki először ír ide választ, viheti. :) 8 és f9 között telefonálunk, csak írjatok számot!
Előzmény: fluber (86)
fluber Creative Commons License 2010.09.18 0 0 86
Sziasztok!
Van szombatra egy eladó jegyünk, 5000 Ftért. Aki először ír ide választ
Dharma Creative Commons License 2010.09.15 0 0 85
Klubrádióban éppen most hallgatom a riportot a Dalai Láma tanításaival kapcsolatban.

Buddhista felfogás (és a Dalai Láma nyilatkozata szerint is) szerint az interneten keresztüli tanítás és áldás ugyanolyan mint aki ott lesz a stadionban, mert a tér nem számít, az idő pedig ugyanaz.

Ebben biztos voltam én is, bár én az időt is beleértem, mivel amikor az áldás szövegét elolvastam, úgy éreztem, hogy részesültem áldásban. Vagy ha nem is ugyanabban az áldásban, de tapasztaltam valamit, amit a másodszori elolvasás után már nem.

Egyébként már a internetes 10 000-es limit is betelt, de megnyitják azt hiszem korlátlanra.

HD minőségben lesz a közvetítés, úgyhogy jó minőségű lesz.

Én már nagyon várom azt is, bár először nagyon elkeseredtem, hogy nem kaptam jegyet, de ennek is örülök most már.
Dharma Creative Commons License 2010.09.14 0 0 84
Szia!

Én úgy gondolom, hogy mindkettő működik a neten keresztül is.
Hiszen a tér és idő korlát csak tudatunk számára létezik.

Van, aki hiába megy el, akkor sem lesz rá olyan hatással az áldás. Szerintem nem ettől függ. Én már Grácban találkoztam vele, megértem a személyes találkozásra való igényt is.

amúgy nekem is mint alternatíva került szóba, mert jegyűzértől nem fogok venni jegyet.

A testet is a tudta betegíti meg. Előfordulhat gyógyulás, de ha nem történik változás a tudatban vagy a lélekben, akkor újra megbetegszünk.

amúgy olyan közel meg nem is engedik, biztonsági okokból
Előzmény: bartuczm (83)
bartuczm Creative Commons License 2010.09.12 0 0 83
Szia, Dharma!

Köszi a segítséget, "B" verziónak jó lesz az internetes közvetítés is, bár az ex-párom gyógyulás végett akar közel lenni a Lámához, illetve vasárnap áldás is lesz. Ez interneten keresztül aligha működik, gondolom. :(

Azért köszi még egyszer!

Üdv.: Miki

Előzmény: Dharma (81)
Gelek Creative Commons License 2010.09.11 0 0 82
Tasi Delek
Szeretetnék két darab jegyet Őszentsége vasárnapi előadására, ha bárki tud segíteni kérem szóljon!
Előre is köszönöm!
705810136
Dharma Creative Commons License 2010.09.09 0 0 81

Internetes közvetítés Közvetítés - kattints
bartuczm Creative Commons License 2010.09.02 0 0 80
Sziasztok!

Ha bárki tud egy db eladó jegyet, bármelyik napra, vagy az egész rendezvényre, nagyon szépen kérem, keressen meg az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Tel.: +36-30-219-2552

e-mail: bartuczm@gmail.com

NAGYON FONTOS LENNE, ÚGYHOGY JELENTŐS FELÁRRAL IS MEGVENNÉM!!!

Köszi előre is!

Üdv.:

Miki
dMHalacska Creative Commons License 2010.09.01 0 0 79
Sziasztok!

2jegyet keresek a Dalai Láma budapesti látogatására szeptember 18.-19.re! Ha tudsz valami infót írj vagy hívj!! olgi13@hotmail.com +3630/2231508

Köszi

Olgi :)
mikkkro Creative Commons License 2010.09.01 0 0 78
Engem is érdekelne eladó jegy, bármelyik vagy mindkét napra! mikkromakka@gmail.com
köszi!!
Dharma Creative Commons License 2010.08.25 0 0 77
Idáig számtalan olyan üzenetet olvastam, hogy: légyszi ha tudsz eladó jegyet.....

De még egy olyat sem olvastam, hogy: van eladó jegyem.

Azért kíváncsi vagyok, hogy legalább egy olyan lesz-e (kivéve a jegyűzéreket)
vicaviola Creative Commons License 2010.08.25 0 0 76
Vagy a vicaviola@vipmail.hu címre. Még egyszer köszönöm, h segítesz.
vicaviola Creative Commons License 2010.08.25 0 0 75
Szeretnék én is jegyet, jó 18-ára is. A vicaviola@indamail.hu címre várom a jó hírt. Köszönöm!
Ági1961 Creative Commons License 2010.08.25 0 0 74

Sziasztok!

Ha valaki nem tud elmenni a Dalai Láma előadására vasárnap vagy mind a két nap akkor kérlek értesitsetek 2 jegyre lenne szükségem. Felárral megvenném.

Köszi . Ági. Email. heltovics61@freemail.hu

Dharma Creative Commons License 2010.08.24 0 0 73
Keress rá a neten az expresszen hirdeti.
Előzmény: riccci (72)
riccci Creative Commons License 2010.08.23 0 0 72

Szia Dharma!

Engem érdekelne a jegy még 8000 Ft-ért is mert nagyon kiváncsi vagyok. Tudnál segíteni benne, hogy hogyan jutok hozzá ?

Köszönöm

Ricsi

Előzmény: Dharma (71)
Dharma Creative Commons License 2010.08.19 0 0 71
Valaki árul jegyet 8 000 Ft/nap/fő.
Ahhoz képest, hogy 3 000 Ft/nap/fő. Szép, mondhatom. Ilyet biztos, hogy nem fogok venni, pedig nagyon szeretnék elmenni én is.
szp2004 Creative Commons License 2010.08.04 0 0 70

Sziasztok!

Sajnálattal értesültem róla, hogy elfogyott a jegy a vasárnapi, szeptember 19-i előadásra. Nagyon szeretnék valahonnan 2 db jegyet szerezni erre a napra. A konkrét eladó jegy persze szuper lenne, de ha tudtok valakiről, akinél lehetne szerezni, vagy esetleg ajánlani olyan oldalakat, helyeket, ahol érdemes lehet keresgélni, előre is nagyon köszönöm!

mail: szp2004a@yahoo.com

Üdv,

Péter

Fari05 Creative Commons License 2010.08.04 0 0 69
Sziasztok! Őszentsége szeptemberi látogatására szeretnék 2db jegyet szerezni, a jegyirodákban sajnos már elfogyott:( Segítségeteket előre is köszönöm!

jmjjenci kukac gmail pont com
RealCorpus Creative Commons License 2010.04.20 0 0 68
westpoint Creative Commons License 2000.12.13 0 0 67
Hello Mindenkinek!

A mai napon ünnepelték a XIV. dalai láma beiktatásának 50. évfordulóját.
Szorosan kapcsolódik az eseményhez, hogy tibetben élő testvérét meghívta a kínai
vezetés, de részletek még nem tudódtak ki. Erről Őszentsége úgy nyilatkozott röviden:
„Várjuk ki a végét!”

wp

westpoint Creative Commons License 2000.11.20 0 0 66
hi potyike!

Én még a Libri könyvpaloltában vettem. Rákózci út elején, a Blahától Pest felé egy kicsit vissza.
nézd meg hátha maradt még.

többet nem tudok segíteni

wp

Előzmény: Törölt nick (65)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.19 0 0 65
WP: Hol lehet még kapni az újakat? Ahol eddig néztem, már nem volt... Üdv, p
Előzmény: westpoint (64)
westpoint Creative Commons License 2000.11.17 0 0 64
Hello!

A dalai láma könyvei nagyon kelendőek mostanság. Ha valaki azon gondolkodik, hogy
megvegye-e vagy nem valamely könyvét, akkor azt tanácsolom: ne tétovázzon, mert
lehet, hogy másnap már nem lesz belőle!

wp

westpoint Creative Commons License 2000.11.07 0 0 63
Hi Andry!

És nem vágyol keletre? :)
Nem vágyom túlzottan semmire.

Különben neked mi a biztos forrásod? Netán a CEU?
Szerintem félreértesz!
Ismétlem a westpoint:Csak egy nickname.

wp

Előzmény: andry (62)
andry Creative Commons License 2000.11.07 0 0 62
És nem vágyol keletre? :)
Különben neked mi a biztos forrásod? Netán a CEU?
Előzmény: westpoint (61)
westpoint Creative Commons License 2000.11.07 0 0 61
Hi Andry!

Csak egy nickname.
Nyugati országrészben lakom

wp

Előzmény: andry (60)
andry Creative Commons License 2000.11.05 0 0 60
Köszi westpoint, egyébként miért nem eastpoint vagy? :)
Előzmény: westpoint (59)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!