Ennyire vakok a Magyarok? a Dalai Láma a vallások megbékéléséről beszél miközben Tibetben és Ázsiában üldözik a keresztényeket. Egy nyugati keresztény Tibetbe látogatott és bejutott a Láma -hoz és lám amikor elkezdett Jézusról beszélni, kihajították.
De én beszéltem már itt Magyarországon egy buddhista vezetővel aki addig nagyon szelíd volt amíg Jézusról nem kezdtem beszélni, de akkor hirtelen az arca átvette az mszp színeit. Vajon miért. Mert nem a kereszténység a népellenes, hanem a a buddhista, vagy muszlim hit követői. Lehet, hogy szelíd képe van de a szíve gonosz.
Természetesen nem a katolikus egyházat vagy a zsidógyűlölő Református egyházat kell alapul venni. Hanem a kisegyházakat akik szelíden Jézus Krisztus parancsát követik. Nem gyűlölködnek, de figyelmeztetnek, hogy ne borulj össze azzal ami ördögi.
Szóval, akkor még egyszer: Sziasztok! Van szombatra egy eladó jegyünk, 5000 Ftért. Aki először ír ide választ, viheti. :) 8 és f9 között telefonálunk, csak írjatok számot!
Klubrádióban éppen most hallgatom a riportot a Dalai Láma tanításaival kapcsolatban.
Buddhista felfogás (és a Dalai Láma nyilatkozata szerint is) szerint az interneten keresztüli tanítás és áldás ugyanolyan mint aki ott lesz a stadionban, mert a tér nem számít, az idő pedig ugyanaz.
Ebben biztos voltam én is, bár én az időt is beleértem, mivel amikor az áldás szövegét elolvastam, úgy éreztem, hogy részesültem áldásban. Vagy ha nem is ugyanabban az áldásban, de tapasztaltam valamit, amit a másodszori elolvasás után már nem.
Egyébként már a internetes 10 000-es limit is betelt, de megnyitják azt hiszem korlátlanra.
HD minőségben lesz a közvetítés, úgyhogy jó minőségű lesz.
Én már nagyon várom azt is, bár először nagyon elkeseredtem, hogy nem kaptam jegyet, de ennek is örülök most már.
Én úgy gondolom, hogy mindkettő működik a neten keresztül is. Hiszen a tér és idő korlát csak tudatunk számára létezik.
Van, aki hiába megy el, akkor sem lesz rá olyan hatással az áldás. Szerintem nem ettől függ. Én már Grácban találkoztam vele, megértem a személyes találkozásra való igényt is.
amúgy nekem is mint alternatíva került szóba, mert jegyűzértől nem fogok venni jegyet.
A testet is a tudta betegíti meg. Előfordulhat gyógyulás, de ha nem történik változás a tudatban vagy a lélekben, akkor újra megbetegszünk.
amúgy olyan közel meg nem is engedik, biztonsági okokból
Köszi a segítséget, "B" verziónak jó lesz az internetes közvetítés is, bár az ex-párom gyógyulás végett akar közel lenni a Lámához, illetve vasárnap áldás is lesz. Ez interneten keresztül aligha működik, gondolom. :(
Valaki árul jegyet 8 000 Ft/nap/fő. Ahhoz képest, hogy 3 000 Ft/nap/fő. Szép, mondhatom. Ilyet biztos, hogy nem fogok venni, pedig nagyon szeretnék elmenni én is.
Sajnálattal értesültem róla, hogy elfogyott a jegy a vasárnapi, szeptember 19-i előadásra. Nagyon szeretnék valahonnan 2 db jegyet szerezni erre a napra. A konkrét eladó jegy persze szuper lenne, de ha tudtok valakiről, akinél lehetne szerezni, vagy esetleg ajánlani olyan oldalakat, helyeket, ahol érdemes lehet keresgélni, előre is nagyon köszönöm!
A mai napon ünnepelték a XIV. dalai láma beiktatásának 50. évfordulóját.
Szorosan kapcsolódik az eseményhez, hogy tibetben élő testvérét meghívta a kínai
vezetés, de részletek még nem tudódtak ki. Erről Őszentsége úgy nyilatkozott röviden:
„Várjuk ki a végét!”
A dalai láma könyvei nagyon kelendőek mostanság. Ha valaki azon gondolkodik, hogy
megvegye-e vagy nem valamely könyvét, akkor azt tanácsolom: ne tétovázzon, mert
lehet, hogy másnap már nem lesz belőle!