Keresés

Részletes keresés

CrazyJenő Creative Commons License 17 órája 0 3 422926

Mivel már nincs U23-as szabály... ezért jóval kevesebb figyelem irányul a "tehetségek" felé.
Nézzük az első félév legjobb fiataljait:
1. Lukács Norbert (23 éves) - 12,7 VAL - 8,9 pont - 4,2 lepattanó (10 mérkőzés)
2. Takács Kristóf (22 éves) - 12,5 VAL - 8,5 pont, 4,9 lepattanó (13 mérkőzés)
3. Pallai Tamás (23 éves) - 11,4 VAL - 11 pont, 2,7 lepattanó (13 mérkőzés)
4. Balogh Szilárd (23 éves) - 8,2 VAL - 6,2 pont 2,7 gólpassz (12 mérkőzés)
5. Cseh Botond (20 éves) - 8,2 VAL - 6,9 pont, 2,8 lepattanó (13 mérkőzés)
6. Halmai Dániel (20 éves) - 7,5 VAL - 3,3 pont, 2 lepattanó (13 mérkőzés)
7. Ivkovic Milán (21 éves) - 7,3 VAL - 6,1 pont - 2,5 lepattanó (13 mérkőzés)
8. Hőgye Patrik (19 éves) - 7,1 VAL - 4,8 pont, 2,3 lepattanó (12 mérkőzés)
9. Reizinger Máté (20 éves) - 6,9 VAL - 3,6 pont - 2,7 lepattanó (11 mérkőzés)
10. Kopácsi Ákos (23 éves) - 6,6 VAL - 4 pont, 1,6 gólpassz (13 mérkőzés)

Szezoncsúcsok VAL:
1. Lukács Norbert - 33 VAL
2. Takács Kristóf - 23 VAL
3. Pallai Tamás - 20 VAL
3. Kass Balázs - 20 VAL

Szezoncsúcsok pont:
1. Lukács Norbert - 26 pont
2. Pallai Tamás - 21 pont
3. Takács Kristóf - 14 pont

Szezoncsúcsok lepattanó:
1. Takács Kristóf - 10 lepattanó
2. Lukács Norbert - 8 lepattanó
3. Cseh Botond - 7 lepattanó
3. Balogh Máté - 7 lepattanó

Szezoncsúcsok assziszt:
1. Takács Kristóf - 6 assziszt
2. Balogh Szilárd - 6 assziszt
3. Lukács Norbert - 5 assziszt
3. Kopácsi Ákos - 5 assziszt

- Marky - Creative Commons License 1 napja 0 7 422925

Boldog karácsonyt minden topiclakonak

ramon964 Creative Commons License 1 napja -2 7 422924

A Magyar Kupa az ahol a győztesen kívül senkit sem érdekel a további sorrend, tehát tejesen mindegy ki kivel játszik amíg el nem jut a döntőig és meg nem nyeri.

Előzmény: A Sporttárs (422920)
K.K. Creative Commons License 1 napja 0 2 422923

A történelmi hűség kedvéért a tavalyi kupakiírásban, de az idén játszották azt a kupadöntőt, amit a Paks nyert. Előtte 2023-ban a ZTE verte a Budafokot.

Előzmény: pfffffffff (422922)
pfffffffff Creative Commons License 1 napja 0 1 422922

Tavaly hosszabbításban kapott ki a Fradi a Pakstól. A történelemi hűség kedvéért.

Előzmény: mögb (422921)
mögb Creative Commons License 1 napja -1 7 422921

Fociban a 120 külföldivel rendelkező Fradi sem jut minden évben az mk döntőbe., Tavaly a talán a budafok jutott döntőbe. Hát ez nem tűnt fel az okosoknak :))))))))))) hogy történhetett ez meg???????????????????

Előzmény: A Sporttárs (422920)
A Sporttárs Creative Commons License 1 napja -10 1 422920

Marha vicces, hogy a szövetségi okosok közül senkinek nem tűnik fel az ellentmondás, miszerint egy elvileg a bajnoki teljesítményt jutalmazó lebonyolításban simán belefér, hogy gyenge csapatok röhögve nézzék végig ahogy a jobbak kiütik egymást. (Félreértések elkerülésére: az Alba idén nem az a csapat, amelyik az előző két évben joggal bosszankodhatott, hogy megkapta az egyetlen nála jobbat.) Ha az az elv, hogy egy nyolcadik helyen éppen csak szerencsével becsúszó csapat ne legyen könnyebb helyzetben, mint aki sokkal jobb volt eddig, akkor kellene lenni kiemelések. Nekem nem volt bajom a régi rendszerrel, amiben szintén bármikor össze kerülhetett két erős csapat, de legalább nem mondták, hogy a bajnoki szereplés valami érdem a kupa szempontjából.

Ez az NKA, Deac, Zete, Körmend ág biztos hoz majd szoros meccseket, de azért van csapat közte, ami jókat röhöghet most magában.

Előzmény: Feffo (422914)
litván80 Creative Commons License 1 napja 0 3 422919

Mi tavaly, és tavaly előtt is a "könnyebb" ágon voltunk, úgy hogy ez most már járt nekünk..😃

dontay Creative Commons License 1 napja 0 6 422918

Ezzel speciel nincs bajom.

A kupa lényege pont az, hogy egy gyengébb(nek vélt) is eljuthat benne bármeddig.

Amúgy ha az általad felsorolt négyből valamelyik bajnoki döntőt játszik majd, az is igazságtalan lesz? Miért ne, messze még a vége. :D

Előzmény: B0nyi (422913)
DRodman91 Creative Commons License 1 napja 0 4 422917

Nem vagyok benne biztos, hogy például mi(Körmend) megtudnánk verni egy MAFC-ot vagy Kaposvárt, ha csak egy légiós játszhatna. De ezzel jó pár csapat még ugyanígy van.

Előzmény: dontay (422916)
dontay Creative Commons License 1 napja 0 3 422916

Valamikor a 90-es években még a körmendi öregfiúk Szlávik Csabával, Trummer Lacival is indultak és ha jól emlékszem elég messze is jutottak. 

Akkori NB2-ben vezettek le, innen volt joguk az indulásra.

Talán a legjobb 8-ért volt meccsük, erre már pontosan nem emlékszem.

A kupa lényege pont az lenne, hogy elindulhat alacsonyabb osztályúak is.

Ezt a rendszert ami most van, a külföldi elit bajnokságokból vettük át, ott nyilván a sok évközi nemzetközi kupameccs miatt találták ki.

Aztán volt még olyasféle szabály is, ha jól emlékszem, hogy az alacsonyabb osztályú csapat "szabályai" szerint kellett pályára lépni, egy légióssal.

Ha most is egy légiós lehetne pályán, születhetnének érdekes eredmények. ;)

Előzmény: Mivagyunka... (422915)
Mivagyunka... Creative Commons License 1 napja -1 8 422915

Valóban, a rendszer nem igazságos.

Sokat lamentáltunk már róla, de szerintem ott kezdődik az, hogy nem igazságos, hogy a bajnoki szerepléshez köti a kuparészvételt.

Ezzel rengeteg csapat eleve kimarad a kupából, még nála erősebbel sincs esélye megküzdeni.

A Hepp Kupa pedig nem pótolja ennek az esélyét, illetve azt, hogy alacsonyabb osztályú csapat esetleg "nagymenővel" mérkőzhessen meg a kupában.

Vagy kérdezzük meg a soproniakat, akiknek szerintem erősebb csapatuk van, mint néhány kuparésztvevőnek, mégsincsenek ott a nyolcban.

Tényleg nem igazságos.

Én most is azt mondom: Vissza a régi kupát, amikor nem csak A csoportosok indulhattak.

Feffo Creative Commons License 2 napja -4 5 422914

Szolnokiak üdv a klubban. Mi 3 éve szívjuk ezt a kupa lebonyolítást. 3 éve állunk kiemelt helyen és mindig előttünk állót kaptunk. Mondjuk az idei Albának még egy DEAC, NKA Pécs ágon sem lett volna esélye a kupa győzelemre, de ettől még ez a rendszer nem igazságos. A jelenlegi első 4 helyezettből 1 lesz ott a döntőben.  Lehet itt jönni a sors kezével, meg mindenféle lózunggal, de ez akkor is egy sz.r. Nem hiszem, hogy a világon van még egy ilyen szisztéma. Legalább azt hagyták volna meg, hogy a helyszín sorsolással dőljön el. A kupának pont az a lényege , hogy a "kicsik" is elkaphatják a nagyokat. Nálunk a Falcot idén senki sem fogja "elkapni" valószínűleg, de Szombathelyen biztos nem. És értem én, hogy Ők kiharcolták az első helyüket, de azért a bajnokságban kapják meg a pályaelőnyt. 

B0nyi Creative Commons License 2 napja -2 6 422913

Hát igen. Lesz egy csapat, amelyik kupafinálét játszhat, és ezzel már szép is a szezonja. Bármi is lesz a bajnokságban avagy épp ott a kupadöntőben. Vicces kimondani, h a  DEAC-Körmend-NKA-ZTE négyesből vkinek minimum kupaezüstje lesz.

Előzmény: A Sporttárs (422912)
A Sporttárs Creative Commons License 2 napja 0 4 422912

Jó viccesek lettek az ágak, lássuk be. 

ementálib Creative Commons License 2 napja 0 1 422911

bravó Alíz:)))

robi0122 Creative Commons License 2 napja 0 0 422910

bizony, bizony :)

Előzmény: mögb (422909)
mögb Creative Commons License 2 napja 0 0 422909

miről is beszéltünk pár órával korábban? :)))))))))))))))))))))))))))

Előzmény: robi0122 (422893)
nForce Creative Commons License 2 napja 0 4 422908

Ez tényleg átrendezheti az erőviszonyokat, mégis csak az egyik ha nem a legjobb játékos a keretben. Ritka az a vállműtét, amiből pár hét alatt vissza lehet jönni. Nézve Somogyi 5 percét, látok magam előtt egy hármas versenyfutást februárig.

Előzmény: - Marky - (422903)
A Sporttárs Creative Commons License 2 napja -4 1 422907

Szerintem Eilingsfelddel, jó légiósokkal meg egy viszonylag jó edzővel még így is jobban álltok, mint a legtöbb hazai csapat. Persze lehet, hogy egyetlen magyar játékos kiesése mindent meghatároz, sőt, legtöbb helyen ez így is lenne, már ahol van épkézláb magyar. És ez mindent el is mond a színvonalról.

B0nyi Creative Commons License 2 napja 0 3 422906

Sztem azok a műtéttől függetlenül.

Jobbulást Benkének.

RJBarrett Creative Commons License 3 napja 0 1 422905

Most làtom bb1n bocs

RJBarrett Creative Commons License 3 napja 0 1 422904

Mi történt vele? Jobbulást neki!

- Marky - Creative Commons License 3 napja -2 12 422903

Benkét műteni kell, úgyhogy eddig tartott nekünk is a szezon valószínű.

Azok a parasztok, akik a lelátóról rászámoltak, miközben a földön feküdt, nyugodtan köpjék le a tükröt ma reggel.

Langels Creative Commons License 3 napja 0 0 422902

Bocs, nem vettem észre, hogy ez nem a saját topikunk. (Jó lenne, ha lehetne törölni/javítani a hsz-eket..)

Előzmény: Langels (422901)
Langels Creative Commons License 3 napja -3 6 422901

Én tegnap is úgy láttam, hogy Bognár ahogy elcsúszott, meg akarta akadályozni, hogy Lukács elérje a labdát. Kb ültében ki akart zárni. Csak hát ő azt nem láthatta, hogy Lukács közben elugrott. És ebből volt ez a nagyon szerencsétlen kimenetel. Ki lehetett volna állítani simán, még ha nem is volt meg a sérülés okozásra irányuló szándékosság, de nagyon veszélyesre sikeredett. Szerencse, hogy nem lett nagyobb baj. 

Gratulálok a Csapatnak! Nem gondoltam, hogy kérdés lesz, de azt se, hogy ennyire simán győzünk. Ez a Szolnok nagyon gyengusz a tavalyihoz képest, igazából csak Lukács meg Aimaq "éri meg a pénzt". A szezon elején azért arra nem tippeltem volna, hogy hozunk a bajnokságban egy tökéletes első kört és a BL-ben is továbbjutunk. A bajnokságban jót tesz, hogy a nyakunkon van a Paks és nem lehet hibázni. Én nagyon elégedett vagyok eddig a szezonnal, csak így tovább! Ne veszítsük el a lendületet, mostanra azok is feljöttek, akik szezon elején "kicsit gyengélkedtek". Hajrá Falco!!

Előzmény: Madisonovic (422898)
Madisonovic Creative Commons License 3 napja 0 4 422900

1:51:30-tól Aimaq kiállítása. Ezen a szituáción sok mindent nincs elemezni.

(a 'Mérkőzés alakulása' részen azért lenne mit fejleszteni a statban. konkrétan nem is szerepel benne Aimaq kiállítása, ahogyan az sem, hogy ki kap faultot egy adott helyzetben, mert csak az látható, hogy kit faultoltak éppen le)

Madisonovic Creative Commons License 3 napja 0 0 422899

Ja, a belépő embert nyilván nem abban az értelemben gondolom, hogy különben Lukács pontot szerzett volna egy olyan támadásból, ami nem is az övék volt.:))

Előzmény: Madisonovic (422898)
Madisonovic Creative Commons License 3 napja -1 5 422898

https://m4sport.hu/video/2024/12/22/tippmix-ferfi-kosarlabda-nbi-falco-vulcano-energia-kc-szombathely-nhsz-szolnoki-olajbanyasz-merkozes/

1:41:00-tól van a Bognár-Lukács jelenet. Hát... érdekes. Nekem az jön le, hogy Bognárnak még seggre esés közben is volt annyi "lélekjelenléte", hogy legalább megpróbálja lefaultolni a belépő embert, ha már sok másra nincs esélye, aztán ez borzasztóan rosszul sült el. A kiállítás szerintem indokolt lett volna.

Gábor2 Creative Commons License 3 napja -7 5 422897

Bognáré balesetveszélyesebb volt egyértelműen. Mindkettő szándékos mozdulat volt és minimum sportszerűtlen ítéletet érdemelt, csak nem egyenlően mérik a csapatokat... láttam azért sokkal kevesebbért is sűrűn kiállítást.

Előzmény: B0nyi (422883)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!