Az a Laszip István ,aki átalakított egy Kombi Warszawa 223-ast leültetett kétajtós kupéra , elad 2 vadonatűj Nysa hátsó lengéscsillapítót . Infó nálam .
Vagy 4 éve készülök arra , ami prdig a napokban végre meglett : a Warszawa 223 motorháztetőm végre metálnarancssárgára le lett dukkózva , és a garázsom menyezetéről lóg le láncokon (ahogy a nyelvstúdióm csillárja meg egy szintén láncokon lógó Tatra 603--2 homlokfal ).
Voltam az EMAT 2012-n a Hungexpo kiállítási csarnokaiban , és láttam az épített kocsikat és az épített motorkerékpárokat , tricikliket . ( nézzétek meg őket a neten ). és sajnálhatja aki nem volt ott. . . .
Volt egy új Warszawa átalakítás is , ez ezúttal pick up vala 2200-as mazda motorral , és persze MEGINT HELYTELENÜL LEÍRT WARSZAWA NÉVVEL . Egy AS GARAGE nevű csapat csinálta , matt tojáshéj / matt téglaszín . A legjobb azonban megint az a sok szép Nő volt , akik ráébresztettek , kezdek öregedni , ahogy a szintesemmi szoknyáikban voltak necciben tüsiben. . .Volt krómoszlopon csúszó-kúszó-fel s le mászó csajpár , tűztánc meg egyebek .
A Lengyel-Magyar Barátság Napja alkalmából megrendezésre kerülő programsorozatnak 2012-ben Csongrád Megye székhelye ad otthont. A budapesti Lengyel Intézet és partnerei Szegeden koncertekkel, filmvetítésekkel, Budapesten pedig irodalmi találkozóval és filmvetítéssel várják az érdeklődőket.
2012. március 23. (péntek)
SZEGED, BUDAPEST
A Magyar Országgyűlés hivatalosan 2007-ben nyilvánította március 23-át a Lengyel-Magyar Barátság Napjának, a két nép szoros kapcsolata azonban ezeréves hagyományokra tekint vissza. A Lengyel-Magyar Barátság Napja idén Csongrád Megye székhelyén, Szegeden kerül megrendezésre, ahol a budapesti Lengyel Intézet az alábbi programok társrendezőjeként várja az érdeklődőket:
Helló!a veteránapron találtam egy warsawat oda adják vas árba kb 50-60e szürke forgalmis nekem csak a díszléc kellett volna róla de az ember ragaszkodik hogy egyben ami érthető de a következő mondata nem ha nem viszik el egyben eladja a négereknek?!hol itt a jó üzlet?
Én alapítottam a R.I.L.A.K. nevű formációt . Sajnálom , hogy nem sikerült a rovatalapítónak a Warshow (= Warszawa ) nevét jól leírni. . .Kiejtés : vársává .
Hello szeretnék diszlécet a kisautómra 203-as és ami az ajtó illetve az első hátsó sárvédőn húzódik végig vagy esetleg ötlet ezt mivel tudnám pótólni?üdv Petya
Én egy érdekes ötlettől vezérelve egy felújításra szoruló Warsava vagy Pobeda pick up-ot keresek. Nincs túl nagy rálátásom a témára, de úgytudom csináltak egy üléssoros platós változatot is.
Tudom, hogy itt szentségtörés ilyet leírni, de végső megoldásként egy kombi is számba jöhet, de én abból is az eredetihez hasonló pick up-ot szeretnék csinálni.
Létezik ilyen elfekvő darab egy falusi tyúkudvarban?
Sziasztok! Warsava M20 újítgatásához szükségem lenne bal hátsó sárvédőre és ajtókra. Az ajtók szerintem megegyeznek a 223 modell ajtóival. Esetleg komplett autó is érdekel. Köszi.