Keresés

Részletes keresés

Bajót Creative Commons License 2007.03.15 0 0 7
Majd akkor a hétvégén én is nyitok egy topicot "Zsámbék-Bajót 1-2" címmel.Jaj,bocsánat!"Zsámbék-Abjót 1-2" lesz a neve.Szerintem itt is  csak azért született ez az egy-két hsz.,mert az emberek felfigyeltek arra,hogy mi lehet ez a TFC.Én először azt hittem,hogy egy 100 évvel ezelőtti meccsről van szó...
Mr_Drunken Creative Commons License 2000.09.27 0 0 5
Te "drága" ember!

Még hőn imádott csapatod nevét sem tudod leírni becsületesen?

HAJRÁ ETO!!!

robi25 Creative Commons License 2000.09.27 0 0 4
:))))
ha még a hozzászólásnál nem is figyel az ember a helyesirásra, legalább a topicnyitásnál megtehetné....
Előzmény: Wégé (3)
Wégé Creative Commons License 2000.09.27 0 0 3
Fogalmam sincs ki az a TFC így eleve hülyeségnek tartom, hogy kikaptunk volna tőle!
A Tatabánya FC ami most Lombard kikapott Győrben így ő nem lehet.
Ja hogy van valami FTC is! De az meg olyan szar csapat, hogy nem hiszem megérdemelne egy külön topicot!
szaki2 Creative Commons License 2000.09.27 0 0 2
Ja, nem muszaj minden vegeredmenyert kulon topikot nyitni. Ez csak pazarlas. En egyebkent leirtam a velemenyemet a gyoriek topikjan.
Előzmény: mash (1)
mash Creative Commons License 2000.09.23 0 0 1
minek nyitni egy ilyen topicot?!???!
,eglehet dumálni ezt a Fradi topicban is!

Hajrá FRADI!!!!

Balazs_ka Creative Commons License 2000.09.23 0 0 0
Ez a meccs kb. olyan volt, mint amit ti folyamatosan
felhoztok nekunk az utobbi 1-2 hetben.
Amikor az Ujpest alt kieso helyen

ennyi

udv

Előzmény: Axeea (-)
Axeea Creative Commons License 2000.09.23 0 0 topiknyitó
Mindenekelott elmondanám, hogy nem az ETO kudarcának örülök, hanem csapatom gyozelmének.
Hogy a siker ilyen arányban megérdemelt volt-e, azt mindenki döntse el magában. Szerintem a meccs nagyon rossz volt, a Fradi sem brillírozott, de ha valamiben, hát helyzetkihasználásban, és védekezésében a Gyor fölé tudott noni...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!