Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.11.03 0 0 8
A hellfire-t láttam egy cdgalaxis hírdetésben, eredeti dobozosnak nézett ki.
Előzmény: Cerbervs (7)
Cerbervs Creative Commons License 2000.09.24 0 0 7
Igen, láttam, csak sajna azok már újrakiadások, Blizzard originals, vagy mi. Arra nem sok esélyt látok, hogy üzletben bármelyik is kapható lenne az eredeti 6-8 éves Blizzard dobozban.
Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.23 0 0 6
A cdgalaxis katalógusában benne van a warcraft1 , az ára 1990 Ft, warcraft2 2990 Ft.

Neten meg telefonon is meg lehet rendelni tőlük.
www.cdgalaxis.hu

Előzmény: Cerbervs (5)
Cerbervs Creative Commons License 2000.09.23 0 0 5
Szegedi vagyok, az itteniben nem volt, nem tudom hol laksz, melyik Corára gondolsz. Ha biztosan van, akkor értesíts légyszíves.
Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.22 0 0 4
A warcraft2 mintha lett volna a Corában nemis olyan régen.
Előzmény: Cerbervs (-)
Cerbervs Creative Commons License 2000.09.22 0 0 3
Hát igen, de külön dobozban kellenének, úgy pedig már nem lehet boltban egyiket sem kapni.
Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.22 0 0 2
Ha jó állapotban levő cuccost akarsz akkor menj el vmi boltba.Volt asszem valami Blizzard game collection (nem biztos, csak mintha rémlene) 9000 Ft-ért.
Előzmény: Cerbervs (-)
Cerbervs Creative Commons License 2000.09.22 0 0 1
Köszi, Seifer. Remélem megleled. Sc nekem is van www.huncraft.net , nekem ne lenne?:o)
Ez az EGY cég megérdemli szerintem, hogy megvegyük a gamejait.
Előzmény: Seifer (0)
Seifer Creative Commons License 2000.09.22 0 0 0
Nekem ebből 0 van, meg, csak StarCraft van a raktáron... Azért majd utánanézek...
Cerbervs Creative Commons License 2000.09.22 0 0 topiknyitó
Nos őszintén, ez nem egy vitafórum akar lenni, hanem csak egy hírdetés. Szeretném megvásárolni valakitől a következő Blizzard (ill. Sierra) programokat, eredeti Blizzardos (Sierrás) dobozukban, tehát nem valami újrakiadásban, és jó állapotban lévő dobozban, karcmentes cd-vel, ugyanis Blizzard gyűjtő vagyok:
WarCraft 1, WarCraft 2, WarCraft 2 Expansion, WarCraft 2 Battle.net edition és Hellfire.

Írjatok emailt, ha megvan vmelyik plz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!