A nők valóban utolérhetetlenek, legalábbis azokkal a társaikkal szemben akik ezt hangoztatják magukról, mert azok alulmulhatatlanok. Az előbbiek imádnivalóak (és én imádom is őket), utóbbiaktól hupililát hányok.
Mindenben Ti vagytok a jobbak!
De 1 dologban MI(ÉN)!
El tudtam azt érni, hogy nemetek egyik képviselője hozzám bújjon, és engem kényeztessen. És ez verhetetlen! A többi "apróságban" Ti lehettek a jobbak! Nekem meg pokoli jó dolgom van!
Amúgy nagyon hasonlítotok egymásra, pl: mindannyian vevők vagytok az udvariasságra. Ez a végzetetek! Hál istennek! Ímádlak benneteket!
hmmmm..... És ebből mi következik? Megmondjam mi? Semmi.
A férfi és a nő sosem fogja megérteni egymást, mert mindkettő mást akar: A férfi a nőt, a nő a férfit. (Nem emlékszem már ki mondta, bocs.)
Mindenkinek olyan párkapcsolatot kívánok, ami mellett ilyen kérdések és topic címek sohasem jutnának eszébe.
Ennyi.
Abban is jobbak a nők, hogy szépen tudnak búcsuzkodni.
Egy példa:
Meleg szívvel búcsúzom a hétre minden kedves leánytól, fiútól, férfitől és nőtől! Kívánok mindenkinek csodálatosan kellemes hétvégét.
Lányok! Holnap reggel ébresszétek kedveseteket gőzölgő kávéval (mi azt úgyis finomabbra főzzük), kedveskedjetek neki, hadd higgye csak: minden úgy van ahogy Ő akarja!
Aztán amikor már kenyérre lehet kenni, akkor induljatok el, egy könnyed kis sétára, aminek teljes véletlenséggel egy bevásárlóközpont is az útjába kerül. Ha pedig már arra vagytok, ez ellen a morcos idő ellen vonuljatok be oda, és hagyjátok, hogy Ő, a férfi kényeztetésetekért hálából egy-két dolgot vásárolhasson, persze nektek;-)
Éppen azért, mert a nő gondolkodik, nem a BMW-s pasit választjuk, hanem, akit a helyes irányba tudunk terelgetni.
Mert hát: BMW-s gyerek=izomagy.
Ha pedig az a kevés ami odaszorult, az is csak fújtatott izom, akkor a következőképp néz ki a pasi eszmefuttatása:
lila köd - konditerem - újabb lila köd - BMW - lila köd
Örülök, hogy levetetted láncaidat. Annyira nem éles ám ez a "vita".
Egyébként persze hogy társat keres az ember, csak ez a mai világban nem is olyan egyszerű.
Most tudnék e témában sokat írni, de most szerintem ne vigyük el "komolyba" az irányt.
PS:
Persze egy csinos rabszolgalányt azért elfogadnék, eladó valaki?
Hirtelen az utolsó hozzászólásom, mert hussanok focizni!!!
(de ezt most komolyan kérdezem)
Miért látványosabb az ha egy nő buta, mint amikor egy férfiú rendelkezik hasonló paraméterekkel???
Ami az ész hordásának helyét illeti. Még így is milyen okosak vagyunk!!!
:-))))
Janus
Nos, a férfiakról köztudomású, hogy hol hordják az eszüket. Ott ott, jóra gondoltok;-)!
Namármost. Mivel nekünk, nőknek olyan nincs, ezért nálunk az aggyal kötődik össze. Ennek következtében, mi elsősorban az eszünkre hallgatunk, és alapos tervezgetés után rendkívűl megfontoltan, a lehetőségeink közül a lehető legjobbat választjuk.