Nem tudom, hogy honnan veszed azt a marhaságot, hogy 2500 ember megy ki a meccseinkre. Ha tudni akarod, minimum 12000 ember volt kint (50 Dunaferr szimpatizánsal szemben). Ha nem csupán a NS szarnak mondható írásaira hagyatkoznál, tudhatnád, hogy mennyien állnak a Fradi mellett. Hidd el nekem, egy ember sem ment volna ki csupán az ingyenjegyek miatt. Aki kint volt, amúgy is kiment volna. Ami pedig Sanyikát illeti, meg van róla a véleményem annak ellenére, hogy beszélgettem már vele korábban és akkor szimpatikus embernek találtam... A meccsen ugyanis a féreg Zava miatt robbant ki a balhé, sportszerutlen viselkedése miatt... Amikor lecserélték, a fradisták elkezdték rugdalni a kispadot, majd kisebb-nagyobb szünetekkel végig püfölték a plexit. Számomra meglehetosen furcsa, hogy akkor futottak be a kezdokörbe, amikor a Fradi egyenlített, holott ekkor nem ütötték, rúgdalták jobban a kispadot, mint máskor a 2.félido folyamán. Tán csak nem úgy gondolta Egervári, hogy úgy szerzi meg a három pontot, hogy lefújatja a meccset a bíróval?
2500-an a Fradi meccsen vannak, s már lasszóval fogjátok az embereket, hogy kimenjenek..
Ja és még valami: Tudom,hogy most a kiesés szélén állva kicsit idegesek vagytok,így lehet cikizni,ugratni stb.de csak kulturáltan.
Ha nem így teszel az elkövetkezendőkben, következményei is lehetnek(ld.moderálás)!!
Hori
Valóban nem voltam kint, és megkövetlek azért mert két percet tévedte, De azért értetlenkedtem mert kb. 3 tudósítást olvastam a meccsről és mindegyikben más volt irva....
1. Ha már írsz valamit, akkor legyél pontos. Már csak 3 perc volt hátra.
2. Valószínűleg Te nem voltál kint, vagy ha igen akkor süket vagy, mert különben hallottad volna, hogy az egész stadion fergetegesen szurkolt.
3. Az Egervárit ki kellett volna állítani (vagy ami még jobb lett volna felzavarni a tribünre...), mivel elhagyta az engedélyezett kispad előtti zónát! Végülis miatta állt kb. 4-5 percig a játék, mivel a pályára egy szurkoló sem hatolt be...
A múltból nem lehet megélni okoska! A jövőtök meg remélem siralmas lesz : KIESTEK !!
Álmodozz arról, hogy bentmaradtok és nem kaptok súlyos büntetést !!!
Hát ez az! És még a Dunaferrt okolják azért, hogy állt a játék... Ezek nem a meccs miatt mennek ki. Miért nem lehet ennek az állatfajtának egy grundot kijelölni? Ott büntetlenül ölhetnék egymást különbözö kitalált nézeteltérések miatt. Pl. nagyon izgalmas boxot lehetne lejátszani a "Kinek a dédnagyapja volt nagyobb Fradista?" indokkal. Még a tévé is közvetíthetné (Knézyccsel persze).
Kiváncsi vagyok mindenki véleményére! Kint voltam (mint mindig), s a látottak alapján nem lehetek elégedett! Ha a Fradi helyzeteinek negyedét berúgja, fölényes gyozelmet arathatott volna...