Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá, hahahahahaha, már ilyen topic is van. Nem tudtam nem elkerülni. Ez a gyerek egy Taigetosz pozítiv egyed, Sugár Berci mutáció. Éljen a Média ! Ez Magyarország ma. Szép volt fiúk ! Ha így megy tovább lassan én is politikai menedékjogot kérek valahova, mert ezt már nehéz elviselni. Fuck all ya' !
Névnapod alkalmából kívánok Neked jó egészséget és kitartást a további munkáidhoz! Remélem, hogy továbbra is elkápráztatsz minket máséhoz nem hasonlítható, lendületes dalaiddal.
CaMeL,
elég sok mindent. Legyen mondjuk az 5 kedvenc nagylemez:
Tina Turner "Foreign Affair"
Tina Turner "Private Dancer"
Jennifer Rush (1992-es album)
Fredericks/Goldman/Jones "Live...du New Morning au Zénith"
Patricia Kaas "Dans Ma Chair"
szoval eppen nem reg lett volna lehetoseg beszallni egy olyan zenekarba, amelyik lemezszerzodes, meg koncertek,meg minden, csakhogy a zene nem az esetem, es nem tudom
nem vagyok kurva, hogy penzert barmit ...
es magyarorszagon nem igazan tudnek modnani egy producert sem
CaMeL,
nagyon jól érvelsz magad ellen, ha tömören össze akarnám foglalni: Krisz Rudolfot és csapatát nem ismeri senki az országban, a zenüjeket pláne, mert nem jutnak lehetőséghez pont olyanok miatt, mint Krisz Rudika, a popipari termék.
Az "el lehet kapcsolni"-dolgon el kellene gondolkodnod. Én pl. a saját kedvenceim kb. 60%-át tök véletlenül fedeztem fel, annyira lehetetlen válogatni a kínálatból. Mindenütt az (egyen)sláger-termelés megy. (Ezek közül is ha akadnak jó dalok, a napi 200-ik lejátszás után már azokat is "megutálja" az ember.) Tévében, rádióban egyaránt. Az igényszint pedig menthetetlenül süllyed. Akinek van egy kialakult zenei ízlésvilága, ami nem egyezik a trenddel, azt alig érik új impulzusok, vagy legalábbis sokkal kisebb mértékben, mint ami kívánatos lenne. A médiában már rég nem a művészet-műélvezet áll a középpontban, hanem a termék és a fogyasztó. (És itt nem a műfaji kritériumok az érdekesek, hanem az, hogy sok előadó semmilyen igényszintet, értéket nem céloz meg. Azokról a csapatokról már ne is beszéljünk, akiknek a tagjait kedvük szerint cserélgetik a különféle menedzserek...)