A sorrendre már nem emlékszem pontosan, de ezek voltak (egész rövid, kb 1 óra 20 perces volt):
Moonshield, Jotun, Gyroscope, Episode 666, Embody The Invisible, Ordinary Story, Scorn, Colony, Behind Space '99, Bullet Ride, Pinball Map, Only For The Weak, ...As The Future Repeats Today, Clayman, Swim.
Egyébként elég sokat "kínlódhattál", mert ezt a koncertjük végén játszották! Mihez szeretnéd hasonlítani? A Wicked Game coverhez vagy a (Don't Fear) the Reaperhez?
Na jó, szemellenzősök, lehet nyomulni!
A To/Die/For - ahhoz képest, hogy elsőként léptek fel - egyáltalán nem szólt rosszul, legalábbis az első sorban (...) teljesen korrekt volt a hangzás. Szerintem állati nagy hülyeség a HIM-hez hasonlítani őket. Ha mindkét koncerten voltál - no és mindkét banda albumait ismered, akkor ez aligha jut eszedbe... Ezt a faszságot a média találta ki, mert kínjukban nem tudták mihez hasonlítani őket...
Lehetne sorolni, hogy a Sentenced - vagy bármelyik banda kinek melyik kedvencét nem játszotta. Fel kéne fogni, hogy a srácok nem nyomhatnak olyan programot, ami mindenki megelégedését tudná kiváltani. Én sorolhatnék számcímeket, de totál felesleges, hisz x percbe kell bezsúfolniuk mindazt, amit el szeretnének játszani. Ezért teljesen kár elégedetlenkedni. Majd ha valahol főbandaként másfél órát játszanak, talán az is benne lesz, ami most nem volt. Pl. jónéhány nótát az Amokról...
A Dark T. koncerten semmivel sem voltak különbek a fények, mint a többin. Mindazonáltal ők voltak a legbarátságosabbak az egész este folyamán, ők legalább lejöttek a közönség soraihoz, sőt, az énekes oltári aranyos volt, ahogy a Sentenced-es fiúknak headbangelt a színpad oldalánál!
Ami az In Flames-t illeti, igen nagy kár volt kimenni a koncertjükről, mert nagy élmény volt végighallgatni a srácokat. Csupa "slágert" nyomattak és fantasztikus precizitással játszottak. Persze visszakapták a figyelmességet a D.T. arcoktól, ami a rajongást illeti!
Számomra örömteli, iszonyat nótákkal telezsúfolt este volt. Szégyen, hogy csak ennyien voltunk, de szerintem a lelkesedés mindenért kárpótolta a srácokat!
TDF nagyon halk volt es a basszeros helyeben masszivan elbujtam volna a dobok moge. Egyetlen kibaszott hurt pengetett es azt se fogta le tul bonyolultan...enek is eleg gaz volt, de a dobos ott volt a szeren. Nekem is egybol Him meg TypeO jutott eszembe.
Sentenced kibaszott jo volt. Az enekesnek kiraly mozgasa van, jol enekel es igazi frontember. A Fuck you egyatalan nem kellett volna. Szuper koncert volt, bar sajnaltam, hogy a Killing me-t nem adtak le.
Dark Tranquillity. Hat igen. En meg soha nem hallottam toluk semmit, de az elso masodperctol az utolsoig totalis transzban voltam. Hatalmasak voltak. Enekes egy igazi arc. Hatalmas. Kurva jok voltak a dalok, a fenyek, minden. A basszerostol en is kaparintottam autogrammot (szegenynek 3 percig magyaraztuk, hogy kell irni azt hogy Norbert). Jokedveben lehetett mert odairta, hogy "Fucking cool gig dude!".
In Flames: Hangzas az elejen nagyon gaz volt de aztan penge lett. Viszont annyi sok taho bunko volt, hogy inkabb kimentem es leultem egy padra. Kicsit gaz amikor egy egesz uveg sort kapsz a nyakadba.
Nalam a DT volt az asz es egy ideig az is marad. A szervezes kurva profi volt, igy korrekt modon meg elertuk a 00:15-os postavonatot is anelkul, hogy barmirol lemaradtunk volna. A szekusok se voltak parasztok mint SR-en.
Az egesz estenek rohadt jo feelingje volt koszonhetoen a zenekaroknak es a szervezoknek.
mi a fasznak külön topik egy koncertre? fél kultúra így is a metalról szól már :)))
egyébként a koncert irgalmatlan nagy volt, Sentenced volt a legászabb, a To/Die/For kivételével mind nagyon ott voltak, a hangzásra csak kisebb észrevételeket lehetne tenni. a zene mellett a színpadi hangulat is rátett néhány lapáttal a hangulatra. a bandák is érezhetően jól érezték magunkat nálunk. remélem, hamarosan újra jönnek.