Keresés

Részletes keresés

Ypszi Creative Commons License 2002.11.15 0 0 13
A.téma.még.mindig.aktuális.
Az.utsó.hozzászólásom.óta.azért.nem.
jegyeztem.fel.a.rossz.napokat,mert.
akkor.az.életemet.irtam.volna.le,
abból.meg.nem.esztek:)

Hanyagolásnak.vége..

ugrifules Creative Commons License 2000.09.21 0 0 12
Van egy E kat.-am, nem elado ;)

Mostanaban a lexarabb napom az volt, amikor 38 fokos lazzal kellett hazavezetnem 1500 km-t es a radioban bemondtak a nemetek, hogy eppen egy 25 km-es dugoban allok...

Előzmény: Ozon (3)
Ypszi Creative Commons License 2000.09.13 0 0 11
Köfi, de megoldottuk.. ez sem volt egyszerü..
Ugyanis kajajegyben volt annyim, hogy ebédeljek, igyhát egyik kolledzsinával "felváltottam" ft-ra.. aztán rendeltünk kaját.. azt mondták, 40 perc max.. másfél óra múlva meg is jött az étek... szal mindig van vmi... de most már telítődik bendő :)

Y

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (7)
Ypszi Creative Commons License 2000.09.13 0 0 10
Na igen, mert a segítségem folyton elmászkált, és egyedül nem tudtam megcsinálni a melót... így olyankor volt időm irogatni...

Y

Előzmény: Kilroy (8)
Kilroy Creative Commons License 2000.09.13 0 0 9
Lehet, hogy rosszul emléxem, de a sorozás elbliccelése már hadbírósági ügy, azokkal meg jobb nem kekeckedni...

Kil

Előzmény: áááááávadász (6)
Kilroy Creative Commons License 2000.09.13 0 0 8
De Indexelni van időd...

...ami azért egy jó dolog, nem?

Kilroy

Előzmény: Ypszi (5)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.09.13 0 0 7
Ha gondolod, a vendégem vagy egy vajaszsömlére. És macskanevelési tanácskat is adhatok....

trz

Előzmény: Ypszi (5)
áááááávadász Creative Commons License 2000.09.13 0 0 6
Behívót kaptál, vagy csak sorozásra kéne menni, mert nem mindegy.
Ha csak sorozásra, dobd ki és nem menj el, max megbüntetnek szabálysértés miatt§:-)))
Ypszi Creative Commons License 2000.09.13 0 0 5
Nnnahát a mai napra megint akadt valami...
8-ra kellett volna beérnem melóhelyre, és 9-kor ébredtem fel, éjjel ugyanis áramszünet volt.. az ágyba bepisilt a hüle macskám.. az úton majdnem elütöttek, persze hogy a troli az orrom előtt ment el... benn olyan halom munkával vártak, hogy az elejét se láttam, nemhogy a végét, közben kitaláltak egy-két feladatot, aminek nemhogy fél óra nem lett volna elég, de egy hét sem... még nem ebédeltem, van 11 ft-om, szal nem is fogok, és az előbbis értelmetlen kérdésekkel zaklattak az idióta munkatársaim.. huh.. lesz még valami mára???

Y

nnna most jól kidühöngtem magam... annyira azért nem...

Törőlt_nick Creative Commons License 2000.09.12 0 0 4
Túl fogod élni.
Ozon Creative Commons License 2000.09.12 0 0 3
Megkaptam a behívómat sorozásra... "NO MENTSÉG!"
Előzmény: Ypszi (-)
Sam R.A. Banesh Creative Commons License 2000.09.12 0 0 2
Nekem ilyen eddig az egész évem... :(
Előzmény: Ypszi (-)
Ypszi Creative Commons License 2000.09.12 0 0 1
Felőlem csillagalakú is lehet, ez engem már nem boldogít :((

Y

Előzmény: Kham (0)
Kham Creative Commons License 2000.09.12 0 0 0
Egy 0-ás alakú léket esetleg a dinnyére?
Ypszi Creative Commons License 2000.09.12 0 0 topiknyitó
Nohát... biztos mindenkinek van olyan napja, amikor úgy gondolja, bár ne kelt volna fel reggel, ne indult volna el a munkába, iskolába, egyéb helyekre, mert minden balul üt ki, semmi sem sikerül, kiderülnek dolgok, amiknek nem kéne, mindenben felborulunk, mindennek nekimegyünk, lekéssük az összes buszt, villamost, egyebet, nem indul az autó, a gyerek vonyít, a kutya lepisilte a kerekeket, a lábunkat, sietnénk, de elkésünk, és a szomszéd is jön át a folyton elégetett sütijével... a főnök dilis, a munkatársak szintúgy, a férjünk/feleségünk/barátunk/barátnőnk megcsal, vagy elhagy, és a nap végén az ágy mellé esünk, mert még azt sem találjuk el...

No akinek ilyen napja van, vagy csak felidegelték, nyugodtan dühöngje ki itt magát, mert biztos nem csak nekem van folyton rossz napom, hetem, hónapom, évem vagy épp életem...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!