Ne akard Te megmondani hogy mások mit tegyenek!
Lócitromot a mi pénzünkből!
Ez a kitétel csak akkor jogos, ha Konkrétan fizetünk érte, vagy adónkól szolgáltat műsort!
Amúgy kritikád általános blablahablaty, és nem igaz.
Bocs, tévedtem.
Hazug a kritikád!
Bizonyítja, mennyien telefonálnak a különböző kiszavazókra, pedig qdrága!
Egyébként meg a színes betű is, meg a link is, meg a kép is hasonlóan képezhető, van erre külön topic, keresd meg azokat. (HTML-suli, meg HTML-próba stb.)
Az előbb nem írtam, hogy az idézőjel nélkül próbáld ! És ne itt próbáld, hanem az erre szakosodott topicban, ha lehet.
Egyébként valószínű annyit ért a MIÉP a kormányzáshoz, mint te a HTML-hez. Nem akkor kell tanácsot kérni, amikor oda kerül - oda kerülsz -, addigra kellene valamit érteni hozzá!
Na szia! Gyakorolj, minthogy a pártod is jobban tenné, ha értene valamihez.
A német médium-gazda e-mail címe engem is érdelekne. Egyébként jó a levél angolul is. Annyira nem együgyűek, hogy ne értsék meg miről van szó.
(Bocs! Mondja meg valaki, hogyan kell kövér betűt, szines betűt, linket és képet it a topikban megjeleníteni?)
igen, a szövegező elvetette a sulykot, de mivelhogy Jancsó Miklós bébije nem őt fogják elzavarni...egyáltalán a sok "előzetes" után elküldtek AKÁRKIT is??????????
" Ezt így nem gondoltam át. Csak az jutott az eszembe milyen jó lenne, ha a cégem nem
utalná át az áfát. :))) "
Hát igen:)
De még milyen jó lenne:)
" Egyébként, komolyra fordítva a szót, úgy lehetne bojkottálni őket, hogy minden
disznóságukat állandóan napirenden tartjuk itt az interneten. De nem a jelenlegi lagymatag
szinten."
cogito !
Bennem bizhatsz, én mindennap be fogom másolni ide az esti müsort.
Azt hiszem nem semmi napról-napra látni mennyire betört a kultura az RTL Klubba :)
Ezt így nem gondoltam át. Csak az jutott az eszembe milyen jó lenne, ha a cégem nem utalná át az áfát. :)))
Egyébként, komolyra fordítva a szót, úgy lehetne bojkottálni őket, hogy minden disznóságukat állandóan napirenden tartjuk itt az interneten. De nem a jelenlegi lagymatag szinten.
2o óra 25 : A smaragd románca - hetvenhétezerszer láttam :(
Utána rögvest:
A holló.
Előzetes a filmből:
Eric és Shelly okt 3l-re tüzik ki esküvőjüket.
A kérdéses napon a nőt megerőszakolják, és halálra verik, a férfit lelövik, majd kidobják egy ablakból:( Mi kell még a jókedvhez ?
Kell ennél szebb film ? Nesze neked Sacra Corona, hát ezt tényleg nem tudod überolni:(
Hát ennyit a kedélyes esti szórakozásról az RTL-en:(
"cogito
válasz erre | adatok | e-mail 2001.05.01 17:28 (68)
Kezdjünk polgári engedetlenségi mozgalmat! Amíg az APEH be nem hajtja az RTL Klubon,
meg a TV2-n az általuk jogtalanul elmulasztott többmilliárd Forint ÁFA befizetését, mi se
fizessünk ÁFÁT. Senki, sehol. "
Ha-ha-ha
Bemész a marketbe: "kérek egy liter tejet, de tessék kérem nekem 2o %-kal olcsóbban adni, mert én bojkottálok éppen :)"
Kezdjünk polgári engedetlenségi mozgalmat! Amíg az APEH be nem hajtja az RTL Klubon, meg a TV2-n az általuk jogtalanul elmulasztott többmilliárd Forint ÁFA befizetését, mi se fizessünk ÁFÁT. Senki, sehol.
Kedves A.Z. !
Beszéltünk már erről a topikban és megállapitottuk, hogy jelenleg nincs arra mód, hogy kimutassák, mi (akiknek nincs a tévénk ellátva ketyerával) mezei nézők nézzük , vagy nem nézzük a müsorokat.
Van valami ötleted netán ?
A HÉT-ben leadták ezt az "előzetest" is felvételről. A felhívást a szokásos beharangozó reklámnak szánták a műsort megelőző reklám előtt, de a szövegező egy kicsit elvetette a sulykot.
"Ajánljon fel őn is egy összeget a bérgyilkosnak, hogy lelője Magyarország miniszterelnökét."
Ez szó szerint így elhangzott az RTL klubban?
Talán mégse kéne Magyarországra jönnöm most egy darabig...
Ilmarinen
ui. azért megnézném videón azt az ominózus müsort, mert itt az Indexen sose lehessen tudni, mekkorát ferdítenek egyesek (lásd Horn Nyugdíjasrepültetö Gyula esetét a 3.60-as kenyérrel)
Bizony, bojkottáljuk az RTL Klubot!
Frei egy mikrofonos-kamerás paparazzo, a legszemetebbek közül. Rá nem sok szót kell vesztegetni. Azt azonban ne felejtsük, hogy az RTL-en így konferálták be műsorát:
"Ajánljon fel őn is egy összeget a bérgyilkosnak, hogy lelője Magyarország miniszterelnökét." Ezért kellett eltakarodnia az egész ballisbi vezető garnitúrának az RTL éléről.
Sajnos a bojkott sehová sem vezet! Ez nem a Győri Keksz!:((( Ez maga a végveszély! Én nem vagyok vallásos, de ilyen lehet az ördög:((((( Bojkottálni nem lehet, sajnos még Sz. Husszeint sem lehet, pedig azt a világ legnagyobb hatalma meg tőkéje próbálja (miközben a háttérben vidáman üzletel vele:DDD) bojkottálni!
Rosszul privatizáltunk:(((( meg kell várni egy olyan kormányt, aki majd megpróbálja orvosolni.... az 1930-as években basztuk el:(((((((((((((((((((( De nagyon:(((((((((((
Ez úgy műxik, hogy valahol a homályos EU-ban kereszttulajdonosok a tv2 és az rtlklub befektetői. Nos érdekes megnézni, hogy mind a két csatorna teljesíti az elvárt célokat ( tv2: teljes népesség, rtlk: 18-49) de ha összeveted a számokat sehogyan sem jön ki, mert, ha annyian nézik az rtlk nézői azt a csatornát, akkor a teljes lakosság nem tudna aratni a tv2-nél. Sajnos umbulda az egész AGB, nem véletlenül őrzik ennyire óvóan a monopóliumukat. Ezt sajnos belülről tudom... :-(( Voltam már olyan értekezleten, ahol azt tárgyaltuk, hogy a közönség nyomására milyen eladhatatlan valamit legyen muszály műsorra tűzni, miközben a magyar tehetségeket azzal sepertük le, hogy velük csak gond van, mert gondolkoznak. A kívánatos sztárjelölt: tehetségtelen (zsarolható) szervilis (nincs véleménye)és nincs gond vele, mint pl. Havas H-val ( a külföldi gauleiterek nem hajlandóak tudomásul venni, hogy a magyaroknak van még orra a személyiségekhez, majd megszokják, mondják)
Frei hülyébb volt a sokévi átlagnál, veszélyezteti a tulajdonosok profitját.
Intézkedni kell. Néhány RTL-es fej hulani fog, az Index gyorsan megjelentet egy dehonesztáló cikket Freiről. A pártkatonák teljesítik a parancsot, hűségesen, Frei bocsánatkérő levelet ír...
Én meg nem tudom sírjak vagy röhögjek a magyar media állapotokon.
"Nos lehet kombinálni, de az biztos, hogy megtörtént már olyan eset, mikor olyan műsornak
mutattak ki magas nézettséget, ami le sem ment..."
:-) - :-)
off
Nem akartam begépelni, mert ugy gondoltam nagyon off, de ezek után, már semmin se csodálkoznék :)
Nem tudom emléxik-e valaki arra a filmre, ahol egy gazdad pasi hozzájutott a repi nézők adataihoz, kibérelt nekik egy hajót, majd a saját embereit beültetve, topra hozta a saját kabaréját.
A bérelt emberek beültek a megüresedett házakba, nyomták a kódot, hozták a nézettséget, szóval a technika müködött rendesen.:)
Hiába, amióta a gőzgépet feltalálták, nincs megállás :)
"azt hiszem, hogy ez ugy megy, hogy egy
reprezentativ mintat vesznek a lakossagbol, es ebbol a mintabol kovetkeztetnek az egesz
lakossagra. Es ugy megy, hogy azt hiszem, hogy telefonon felhivjak ezeket az embereket."
Nos nem egészen. A reprezentatív minta az stimmel, bár a tényleg reprezentatív 1000 fő helyett már csak 700valahány háztartásban van felszerelve az AGB ketyeréje. A műszer a tvre van kötve és mielőtt egy családtag leül tévézni, be kell ütnie a kódját, ebből tudják, hogy nem a nagymama nézte a rambó kettőt, hanem a pistike.
A lényeg ugyanis nem az abszolút nézőszámon van, hanem, hogy azon, hogy ki nézi az adást. Melyik kereskedelmi célcsoportba eső ember. Keresekedelmi szempontból a legértékesebb a 18-39 közti háziasszonyok kategóriája. Ennek a csoportnak sajnos igen jelentős része bámulja a gagyi sorozatokat. És sajnos többek között ezért áramlik egész elképesztő összegű reklámpénz a két kereskedelmi mocsokba.
A reklámpénzek nagy része nem közvetlenül a termék-forgalmazóktól kerül a tv-be, hanem médiaügynökségeken belül, amelyek ált 1 évre előre jelentős mennyiségű reklámfelületet vásárolnak a tévékben. Mivel a szerződéseket egy évben egyszer kötik az ügynökségek és a tévék, ezért az árakat nem szabhatják meg az aktuális nézettségi mutatók. A miliárdok sorsát eldöntő számok egyedüli forrása az AGB.
Nos lehet kombinálni, de az biztos, hogy megtörtént már olyan eset, mikor olyan műsornak mutattak ki magas nézettséget, ami le sem ment...
Nem, ezt kozvelemenykutatok csinaljak. Azt hiszem, hogy ez ugy megy, hogy egy
reprezentativ mintat vesznek a lakossagbol, es ebbol a mintabol kovetkeztetnek az egesz
lakossagra. Es ugy megy, hogy azt hiszem, hogy telefonon felhivjak ezeket az embereket.
Bar eleg furcsanak tunik nekem, hogy ha ket ember ugyanabba a csoportba tartozik tobb
szempontbol, miert lenne ugyanaz az izlesuk. De ez a kozvelemenykutatas eleg jol mukodik.
Ha nem tudnak a nezettseget, akkor a reklamok arat sem tudnak? Vagy ez hogy megy?
Egysegarak vannak?"
Kedves györgyi !
Ez nem hiszem, hogy eléggé korrekt és megbizható eljárás lenne.
Gondold el, felhivnak és megkérdezik: nézed-e a Frei Tamást a héten. Azt válaszololod: dehogy nézed. Az illető beir egy rosszpontot Tomikának, de Te nem tudod megállni, hogy bele ne nézz a müsorba, és máris ott a bukfenc.
Ezt vagy egzakt módon lehet csak mérni, vagy sehogy.
üdv:anyu